ay birde bilgi işlemdeki çocuğa dedim aynur hanım hatta aktarıyorum diyebanada bazen beyefendi diyolar sesim okadar inceki
aşçı amcaya güldüm başıma geldi aynur bey dedim yaa
yok kadına demedim, duymadı o..şükür kişimdi kadında sana saymıştır :))))hehehehe
ooo siz süper fiyata gitmişsiniz canım. Nereye gitmiştiniz? Memnun kaldınız mı?
bana da oluyo obende tam tatil yerleri bakıyorum ya kafam karışık tam tel çaldı hatta aysun hanım var hasan beye diyorumki şeyy kimdi ya arayan unuttum diyorumbişey olmaz bağla dedi
bende tam tatil yerleri bakıyorum ya kafam karışık tam tel çaldı hatta aysun hanım var hasan beye diyorumki şeyy kimdi ya arayan unuttum diyorumbişey olmaz bağla dedi
Tamm bukadar tatil hacası yeter ozaman :))
adama soruyon kim aradı diyeyaa, o sana sorması lazım
ayy rezil oldum ya birindede abdülkadir bey aradı şiveden dolayı anlayamadım müdüre abiniz arıyo demiştimama öyle anladım napim sonradan söyledi güldü üzülme diyo o bişekil konuşur anlaşılmaz diyo benden öncekide o aradığı zaman abiniz arıyo dermiş
ayy rezil oldum ya birindede abdülkadir bey aradı şiveden dolayı anlayamadım müdüre abiniz arıyo demiştimama öyle anladım napim sonradan söyledi güldü üzülme diyo o bişekil konuşur anlaşılmaz diyo benden öncekide o aradığı zaman abiniz arıyo dermiş
ne güzel ya tatil planları süper..seneye artık
bu yıl hafta sonlarımızı iyi degerlendircz napalım başka..paso denize kaçarız:98:
biz büyük bir ihtimalle bu hafta sonu gitcez havuza. açalım sezonu hayırlısıyla:92:
sen ne yapıyorsun asistanlık mı canım..aman dikkat et kız
biz büyük bir ihtimalle bu hafta sonu gitcez havuza. Açalım sezonu hayırlısıyla:92:
biz daha başlmadık havaları bekliyoruz.tam sıcak olsun hemn kaçıcaz..sulara
haftaya pazar evlilik yıl dönümüz heeh ablamlar kardeşim akşama dogru onlarlarla türküü bara gtcez kısmetse eglencez...:87::87::87::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?