2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende tam tatil yerleri bakıyorum ya kafam karışık tam tel çaldı hatta aysun hanım var hasan beye diyorumki şeyy kimdi ya arayan unuttum diyorumbişey olmaz bağla dedi

ooo siz süper fiyata gitmişsiniz canım. Nereye gitmiştiniz? Memnun kaldınız mı?

evet canım..hem erk.rez. Hemde balayından faydalandık..
Haziran sonu temmuz başı gittik..marmaris pineta park deluxe...ama otel içinde eğlence sıfır o kunuda tavsiye edemicem....

bende tam tatil yerleri bakıyorum ya kafam karışık tam tel çaldı hatta aysun hanım var hasan beye diyorumki şeyy kimdi ya arayan unuttum diyorumbişey olmaz bağla dedi
bana da oluyo o ama tekrar dönüp soruyorum, isimsiz telefon kabul etmiyo yönetim bölümü ve genel muhasebe.. ön muhasebedekiler öyle değil ama

Tamm bukadar tatil hacası yeter ozaman :))
adama soruyon kim aradı diyeyaa, o sana sorması lazım

ne güzel ya tatil planları süper.. seneye artık

bu yıl hafta sonlarımızı iyi degerlendircz napalım başka..paso denize kaçarız:98:

Tamm bukadar tatil hacası yeter ozaman :))
adama soruyon kim aradı diyeyaa, o sana sorması lazım

ayy rezil oldum ya birindede abdülkadir bey aradı şiveden dolayı anlayamadım müdüre abiniz arıyo demiştimama öyle anladım napimsonradan söyledi güldüüzülme diyo o bişekil konuşur anlaşılmaz diyo benden öncekide o aradığı zaman abiniz arıyo dermiş

Ohh cıpcıpcıp yüzücezz:81:

önümüzdeki pazar da hem piknik hem deniz partisi düşünüyoruz arkilerle..daha planlamadık kesin karar verince arkilerede sölücez isteyen gelsin

sen ne yapıyorsun asistanlık mı canım..aman dikkat et kız

ne güzel ya tatil planları süper.. seneye artık

bu yıl hafta sonlarımızı iyi degerlendircz napalım başka..paso denize kaçarız:98:

biz büyük bir ihtimalle bu hafta sonu gitcez havuza. açalım sezonu hayırlısıyla :92:

Ay şive falan diyince aklıma geldi..siz uçağa koyun sokmak isteyen adamın konuşmasını dinlediniz mi netten :)))

biz büyük bir ihtimalle bu hafta sonu gitcez havuza. açalım sezonu hayırlısıyla :92:

biz daha başlmadık havaları bekliyoruz.tam sıcak olsun hemn kaçıcaz..sulara

haftaya pazar evlilik yıl dönümüz heeh ablamlar kardeşim akşama dogru onlarlarla türküü bara gtcez kısmetse eglencez...:87::87::87::86:

zaten yıldönümü sezonumuzu sen açıyorsun süper. bekliyoruz fotoları falan unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…