etilerde patlama mı olmuş:26:
evet olmuş zuzu son dakika habelerine bak..anam aşkım var videoda kızlar..hastayı ambulansdan alıyor..izle kız:82:
Gördüm kız kocanı :)) Okmeydanı SSK mıydı o
Ne çabuk karar verdiniz kız
evet canımesmer olan işte ilk çıkan ..cnm bnm koşturuyor be..iyi dayanıyor valla
canım şirinevler civarından bi yere gideriz artık, öyle özel istediğim bi yer yokaaa hangisinee
[
kuzu, yemeğe giderken kime aktarıyosun telefonlarıorası kesinde:89::89::89:başka ne yaparız acepyok canım tüm santral ama yoğun değil canım..ben yemeğimi yedim ilk ben gidiyorum yemeğe
hayırlı, uğurlu, eğlenceli olsun Filizim :98:Canım geçen haftadan beri araştırıyoruz zaten bugün kararımızı verdik
hayırlı, uğurlu, eğlenceli olsun Filizim :98:
görümcene söyleme oteli, o da oraya gelir bahane bulup :26:
fundaya sormuştum canım, santralmiş ya :26:ben mi ? tel?..............
keşke söylemeseydin, ben bile tahmin ettim bi bahe bulup diğer oteli bırakıp burayı seçer diyeSağol canım.
Sorma dengesiz nedese beğenirsin kendi gideceği otelin yorumlarını beğenmemiş 2. tercihimide siz aldınız diyor. yorum yapmadım Fundanın demin verdiği yeri ona attım burada güzel dedim. Yok ben akdeniz istemiyorum dedi bozuntuya vermedim. Muğla Egede :)))
nereye koşucan kız
Kızlar 1.016 tl ye 4 gece tatili aldık. (ulaşım dahil)
Bide bodrum merkeze çok yakın 24 km. Minbüslerde var tesiste yemeğimizi yer bigünde bodrum merkeze gideriz.
evet olmuş zuzu son dakika habelerine bak..anam aşkım var videoda kızlar..hastayı ambulansdan alıyor..izle kız:82:
Hadi bakalım :)))
o göbekle girme zaten...mikrop falan kapmasın sonra:26:
Hem ben hamilelerin göbeklerini açmalarını çok antipatik buluyorum
yaa öle deme:)) doktor izin verirse ben girmek istiyorum yaa ben çok görüyodum ama hamile girenleri çok hoşuma giderdibütün yaz burasnın sıcağında dayanamam heralde..
ayy elficim yanık kötü ya geçmiş olsun..
bolcum yüzmek dogumu kolaylastiriyor canim
benim kuzenim 7 aylikken gitti denize
ama bende ilk aylar icin endiseliyim ben bugün dr. sorucam gidicez ya bugün dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?