2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hayırlı, uğurlu, eğlenceli olsun Filizim :98:
görümcene söyleme oteli, o da oraya gelir bahane bulup :26:

Sağol canım.

Sorma dengesiz nedese beğenirsin kendi gideceği otelin yorumlarını beğenmemiş 2. tercihimide siz aldınız diyor. yorum yapmadım Fundanın demin verdiği yeri ona attım burada güzel dedim. Yok ben akdeniz istemiyorum dedi bozuntuya vermedim. Muğla Egede :)))

Ben cevap vermeyince diğerlerine aktarıyo ama onu düzeltecekler bugün sanırımböyle iyiydiyaelfi umarım güzel bi tatil olur senin için

ben mi ? tel?..............
fundaya sormuştum canım, santralmiş ya :26:

keşke söylemeseydin, ben bile tahmin ettim bi bahe bulup diğer oteli bırakıp burayı seçer diye
taviz verme, laf söyle arada "başbaşa olucaz ne güzel, 2. balayımız olucak" felan anlasın, gerçi anlasa da anlamamazlığa vurur da

nereye koşucan kız

MÜMKÜNSE EVE..

Kızlar 1.016 tl ye 4 gece tatili aldık. (ulaşım dahil)

Bide bodrum merkeze çok yakın 24 km. Minbüslerde var tesiste yemeğimizi yer bigünde bodrum merkeze gideriz.

HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE GİDİN CANIM, ŞİMDİDEN İYİ TATİLLER :))

evet olmuş zuzu son dakika habelerine bak..anam aşkım var videoda kızlar..hastayı ambulansdan alıyor..izle kız:82:

:))) HEHEH aLLAH CIZIRTINI KIZZ DUR BAKAYIM

ya böle tatil konuşulunca bile insan heyecanlanıyo bakalım biz nasıl yapıcaz bide bu göbekle ben nasıl giyecem bikini:))
bu arada doktor randevumuz haftayaydı cmtsiye almışlar çok heyacan yaptım cinsiyeti kesinleşecek çünkü:))

Hadi bakalım :)))

o göbekle girme zaten...mikrop falan kapmasın sonra:26:
Hem ben hamilelerin göbeklerini açmalarını çok antipatik buluyorum

Off ya bütün aksilikler beni buluyor . Yemeğe indim bütün çorbayı üstüme döktüm bacağım feci.. Burdan bi pantolon aldım bi kremde sürdüm ama yanıyorr

Hadi bakalım :)))

o göbekle girme zaten...mikrop falan kapmasın sonra:26:
Hem ben hamilelerin göbeklerini açmalarını çok antipatik buluyorum

yaa öle deme:)) doktor izin verirse ben girmek istiyorum yaa ben çok görüyodum ama hamile girenleri çok hoşuma giderdibütün yaz burasnın sıcağında dayanamam heralde..
ayy elficim yanık kötü ya geçmiş olsun..

Son düzenleme:

bolcum yüzmek dogumu kolaylastiriyor canim

benim kuzenim 7 aylikken gitti denize

ama bende ilk aylar icin endiseliyim ben bugün dr. sorucam gidicez ya bugün dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…