- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Kızlar 1.016 tl ye 4 gece tatili aldık. (ulaşım dahil)
Bide bodrum merkeze çok yakın 24 km. Minbüslerde var tesiste yemeğimizi yer bigünde bodrum merkeze gideriz.
off ya bütün aksilikler beni buluyor . Yemeğe indim bütün çorbayı üstüme döktüm bacağım feci..burdan bi pantolon aldım bi kremde sürdüm ama yanıyorr
Oh Elficim hayırlı olsun canım biz de eylüle aldık kemerde umarım bir an önce geçer zaman da giderizHangi tarih?
Sinem bugünmü doktora gidiyodun?
Luxxorcum sinem hamile. Darısı senin başına
Elfimm geçmiş olsun...bi eczaneye gitseydin..ne sürdün
yaa öle deme:)) doktor izin verirse ben girmek istiyorum yaa ben çok görüyodum ama hamile girenleri çok hoşuma giderdibütün yaz burasnın sıcağında dayanamam heralde..
Ayy elficim yanık kötü ya geçmiş olsun..
normal krem sürdüm ben bi eczaneye gideyim ya
Sinem bugünmü doktora gidiyodun?
Luxxorcum sinem hamile. Darısı senin başına
Ayyyyyy ciddi olamazsın yaaaa çok sevindim sinemciiiiim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Ayyyyyy ciddi olamazsın yaaaa çok sevindim sinemciiiiim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
evet luxxorcum hamileyim
bugün dr. gidicez bakalim keseyi görebilecekmiyiz.
ins. sende bu ay hamile kalirsin cnm
bana da sevimli geliyoHadi bakalım :)))
o göbekle girme zaten...mikrop falan kapmasın sonra:26:
Hem ben hamilelerin göbeklerini açmalarını çok antipatik buluyorum
canım geçmiş olsun, normal kremle olmaz o yanık kremi al.. :26:Off ya bütün aksilikler beni buluyor . Yemeğe indim bütün çorbayı üstüme döktüm bacağım feci..Burdan bi pantolon aldım bi kremde sürdüm ama yanıyorr
benim de 7. aya kadar hamilelerin bikinili hali çok hoşuma gidiyoyaa öle deme:)) doktor izin verirse ben girmek istiyorum yaa ben çok görüyodum ama hamile girenleri çok hoşuma giderdibütün yaz burasnın sıcağında dayanamam heralde..
ayy elficim yanık kötü ya geçmiş olsun..
bolcum yüzmek dogumu kolaylastiriyor canim
benim kuzenim 7 aylikken gitti denize
ama bende ilk aylar icin endiseliyim ben bugün dr. sorucam gidicez ya bugün dr.
bana da sevimli geliyo
Canım geçmiş olsun, normal kremle olmaz o yanık kremi al.. :26:
Benim de 7. Aya kadar hamilelerin bikinili hali çok hoşuma gidiyo
yesinleray ne bilim yaa insanın gözüne sokuyolar sankim
Bilmiyomda ben girsemde kuytu yerlerde girerim :))
bi size gösteririm :))
yesinler
benim 4-5. aya denk gelirse giyerimaldığım kiloya da bağlı tabi
Aldım canım sürdüm sağolanestol yokmu canım o iyi gelir yada bepanten..yoksa git ecz. Göster onlar daha iyi bilir durma hadi ...
Bide küçük küçük kabarcıklar olursa:26:
Az yandığına bakma
İyi haberlerini bekliyoruz akşam yaz mutlakaevet canim bu aksam randevu verdi 5 te gidicez heyecanliyim kizlar valla.
canım geçmiş olsun, normal kremle olmaz o yanık kremi al.. :26:
çok şükür hiç kilo almadım daha 4. ayımıza girecez artık bundan sonra alırım heralde artık bizimde iznimiz temmuzda bakalım artık nasıl olacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?