2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

göğsüme ve karnıma sürüyorum ama bacaklara hiç sürmüyorum bacaklarımda çatlaklarım var maalesf önceden olan

sür canim sür en azindan yenileri olusmaz.

ya dogumdan soonra göbegi toparlamak icin bir korse takiyorlar sanirim demi burada taktirtmiyorlarmis onun cok faydasi oluyor diye biliyorum ben

Hadi bakalım :)))

o göbekle girme zaten...mikrop falan kapmasın sonra:26:
Hem ben hamilelerin göbeklerini açmalarını çok antipatik buluyorum

ben çok severim o göbişleri ya. ablam hamileyken havuzda yüzmüştük bol bol, onun göbişi de kocamandı. çok sevimliydi

Off ya bütün aksilikler beni buluyor . Yemeğe indim bütün çorbayı üstüme döktüm bacağım feci.. Burdan bi pantolon aldım bi kremde sürdüm ama yanıyorr

canım geçmiş olsun. çok mı sıcaktı

sür canim sür en azindan yenileri olusmaz.

ya dogumdan soonra göbegi toparlamak icin bir korse takiyorlar sanirim demi burada taktirtmiyorlarmis onun cok faydasi oluyor diye biliyorum ben

cm takanda var takmayanda inşallah gerek duymayız ona..

göğsüme ve karnıma sürüyorum ama bacaklara hiç sürmüyorum bacaklarımda çatlaklarım var maalesf önceden olan
ne kullanıyosun bol? yağlar felan pek faydalı olmuyo, arkadaşım bi krem kullanmıştı çok fazla kilo aldığı halde hiç çatlamadı göbeği

bende hiç sevmiyorum hamilelerin bikin giymesi çok çirkin
resmen çirkin diyo yaa bence çok güzel :))) neyse ama renkler ve zevkler tartışılmaz klişesini söyleyelim bu durum için

kızlar selamlarrr

Siyah kumaş pantolon ve üstüne siyah tül blüz giyecem kısa kollu. altına nasıl ayakkabı olur??

akşam bir davet var :/

bence kişiden kişiye değişir sevimli durup durmayacağı ya. ablam izin verse onun resmini koyardım ama biliyorum hayatta izin vermez. ama çooook şirindi ablam ve göbişi

lame ayakkabılarım var abiye çantam da var. Siyah taşlı ayakkabım da var. Yani üstüm öyle çok abiye olmayacak ayakkabım gösterişli olsa tuhaf mı olur?

Bence siyah ayakkabı giy. Bluzunun üzerine bi kolye takabilirsin çok siyah oluyosun çünkü kolye renk katar

Ozaman lame ayakkabı çanta ve aynı renkte kolyeyle olur...

Zaten siyah tek başınada şık bi renk gecelerde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…