gizlice koyy
Kızlar yeni eleman adayı geldi şuan....
Benim odamda patronu bekliyorr
Kızlar yeni eleman adayı geldi şuan....
Benim odamda patronu bekliyorr
bence de siyah ayakkabı, gece olduğu için "çok siyahlı" olsan da boğmaz :))kızlar selamlarrr
Siyah kumaş pantolon ve üstüne siyah tül blüz giyecem kısa kollu. altına nasıl ayakkabı olur??
akşam bir davet var :/
evet kişiden kişiye değişir, bu resimdeki kadın çok uzun ve çok zayıf kötü durmuş onda evetbence kişiden kişiye değişir sevimli durup durmayacağı ya. ablam izin verse onun resmini koyardım ama biliyorum hayatta izin vermez. ama çooook şirindi ablam ve göbişi
hehe canım arada giriyor o bu siteye de, bizim topiğe de. O yüzden gizlice koyarsam görme ihtimali varArada altta eerkol görürseniz o benim ablammm
bence de siyah ayakkabı, gece olduğu için "çok siyahlı" olsan da boğmaz :))
evet kişiden kişiye değişir, bu resimdeki kadın çok uzun ve çok zayıf kötü durmuş onda evet
Zuzuşş, şuraya baksana çok ucuz casio un saatlerii
http://www.markafoni.com/campaign/casio-10/all/
ayakkabısı taşlıymış, taşlı bi küpe takar süper olurhıh beğenmiyorum iştezorlamı gözüme hitap etmiyo kız simsiyah olur boğar siyahta çanta takarsa tamam
ben yeni elemanım cevapliyımamann yaaa başımı kaşıyacak vaktim yokki, daha öğlen yemeği bile yemedim yani, şimdi tost söyledim onu yiycem
ne gibi değişiklikler var anlatın bakalım ?
yeni işe girenler memnunmu :97:
santraldi sein işin dimi nektar :97: çok zor diyodun ; alışınca daha rahatlamışsındır
evet, ama yöneticilerin randevu, not ve toplantılarını da ben takip edip hatırlatıyorum nasıl bir santralse :26:santraldi sein işin dimi nektar :97: çok zor diyodun ; alışınca daha rahatlamışsındır
evet, ama yöneticilerin randevu, not ve toplantılarını da ben takip edip hatırlatıyorum nasıl bir santralse :26:
evet biraz daha rahatladım, ama hala çalışanların seslerini tanımakta zorlanıyorum telefonda :)))
evet, ama yöneticilerin randevu, not ve toplantılarını da ben takip edip hatırlatıyorum nasıl bir santralse :26:
evet biraz daha rahatladım, ama hala çalışanların seslerini tanımakta zorlanıyorum telefonda :)))
eve gitmek istiyorum artıkkk... 2 gündür işyerinde sular kesik, yarın da gelmeyecekmiş. fenalardayım, su bile içemiyorum, tuvalete gitmek zorunda kalmayım diye
evet işte canım yönetici asistanı + santral benimki sanırımaynen bende kıs..notları alıyorum ajandama..hatırlatmalar yapıyorum
ay çok kötüüeve gitmek istiyorum artıkkk... 2 gündür işyerinde sular kesik, yarın da gelmeyecekmiş. fenalardayım, su bile içemiyorum, tuvalete gitmek zorunda kalmayım diye
Nasıl biri kız mı erkek mi kaç yaşlarında gözü açıkmı :)))
eee ilk izlenimin nasıl onu alalım bari :44::44:
bence de siyah ayakkabı, gece olduğu için "çok siyahlı" olsan da boğmaz :))
evet kişiden kişiye değişir, bu resimdeki kadın çok uzun ve çok zayıf kötü durmuş onda evet
zuzuşş, şuraya baksana çok ucuz casio un saatlerii
http://www.markafoni.com/campaign/casio-10/all/
evet işte canım yönetici asistanı + santral benimki sanırımIkisi ayrı olmalı oysa
ay çok kötüü
ben bugün wc ye yol yaptım
sabahtan beri içtiklerim:
Sütlü neskafe
su
çay
su
yeşil çay
su
türk kahvesi
su
çikolatalı kapuçino
Su
su
daha da 1 bardak su içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?