benim yokHerkesin akşam yemeği var galiba. Kimse sormadığına göre. Benim yok ya ama bi makarna bide cacık yapıcam Ne zamandır makarna yapmıyorum
Bu arada dün canım anneannem içli köfte yapmış çok sevindirik oldum :)))
Herkesin akşam yemeği var galiba. Kimse sormadığına göre. Benim yok ya ama bi makarna bide cacık yapıcam Ne zamandır makarna yapmıyorum
Bu arada dün canım anneannem içli köfte yapmış çok sevindirik oldum :)))
Ay canım çok kötü bi durum ya niye yok ki sular
yok olmadı bende, zayıflama çayı mı alsam acaba :44:
hımm bakim bu hafta migrosa canım :26:nigarım yeşil çay beni de çok etkilemiyor ama ablamın limonlu form çayı vardı, onu ne zaman içsem tuvalete zor atıyordum kendimi. onu bir dene istersen.
ay fermuarım açılıyo benim bugün tüm gün yaa
her ayağa kalktığımda çekiyorumrezil oldum olucam
yeni kotum birde iade mi etsem fişini de kaybettim :44:
afiyet olsn cnm bende annemlere gidiyorum bugün eve gidince yarın için fasülye yapabilirim.
hımm bakim bu hafta migrosa canım :26:
Günaydın herkese
bugün biraz soğuk mu ne, bir de sabah duş aldım, ondan mı üşüyorum ne
öyle yapmak lazım sanırım zuzu, allahtan yanımda kısa ceketim vardı önümü kapata kapata yürüdüm:18::18: benimde öyle bi pantolonum var..en sona kadar gitmiyo fermuarı..oturunca açılıyo..onu giydiğimde tunik tarzı şeyler giyiyorum..çünkü başka biri olduğunda kalkınca elimi oraya atamıyorum
heyy yawrum, kaynanası gitmiş, yemek derdine de düşmüşbende dün akşam türlü yaptım akşam gidincede makarna yapıcam...elfiden de cacığı çaldım
yaa 1 saat kaynadı yaa patatesler pişti fasulye kıtır kıtıryarenay düdüklüde kaç dk. kaynatıyosun:26:
...
buarada günaydınn
:18::18: benimde öyle bi pantolonum var..en sona kadar gitmiyo fermuarı..oturunca açılıyo..onu giydiğimde tunik tarzı şeyler giyiyorum..çünkü başka biri olduğunda kalkınca elimi oraya atamıyorum
yaptın mı kıs :)) bende dün akşam türlü yaptım akşam gidincede makarna yapıcam...elfiden de cacığı çaldım
yaa 1 saat kaynadı yaa patatesler pişti fasulye kıtır kıtıryarenay düdüklüde kaç dk. kaynatıyosun:26:
...
buarada günaydınn
çok kısa mesafede bile bazen farkediyo hava durumu, ay çok tırsarım gökgürültüsünden, şimşekten :18:saç diplerin ıslaksa ondan olabilir dikkat et canım...
dün burda hava günlük güneşlikti...eve bi gittim orda nasıl yağmur yağmış yerler du birikintisi
bi yağmur başladı aman yarabbim bi şimşek gökgürültüsüannemi aradım orda yağmur varmı burası felaket..yok dedi hava kapalı ama yağmur yok ayvalıkta
öyle yapmak lazım sanırım zuzu, allahtan yanımda kısa ceketim vardı önümü kapata kapata yürüdüm
heyy yawrum, kaynanası gitmiş, yemek derdine de düşmüş
canım sen türlünün içine kuru fasülye mi koydun? ben genelde taze fasülye, patates, patlıcan koyarım, bazen de kabak da eklerim içine. ben kuru fasülyeyi düdüklüde 45 dakika kaynatıyorum. ama öncesinde gazını almak için fasülyeyi tencerede bir taşım kaynatıyorum. o suyunu döküp düdüklüye alıyorum. eğer bahsettiğin taze fasülye ise türlüyü düdüklüde 15 dk. da yapıyorum. gayet iyi pişiyorlar
çok kısa mesafede bile bazen farkediyo hava durumu, ay çok tırsarım gökgürültüsünden, şimşekten :18:
azcık nemli gibi saçım, eşim de söyleniyo sabah banyoda geç kalmış mış
randevuya ikna ederken hiç sorun yoktu, 5 dk duş alırz noolcakmıştı hani
Günaydın Kızlar
OO sabah sabah yemeklerden bahsedilmiş bende dün akşam bugün için nohut yaptım eve gidincede bi pilav yapıcam. Cacıkta kaldı dünden. Bide bu akşam k.validem geliyor yarın işe gitmicekmiş onun için bu akşamdan geliyor
haklı aslında zuzum, böyle çok rahat edeceği bi ayakkabı al, gömlek al o zaman
nektar baktım pumanın saatleri var..casıo benmi göremedim yaa körmüyüm ne :44:
ama dün gene hediye meselesini ben açtım :))o bana beğendiği saati gösterdi ..aşkım bendn daha mütavazi ucuz saat beğenmişama herzmaan kullanamam var saatim onu nekadar takıyoımki sen biliyon dedi:26: hee dedi 100 lirayı ayakkabıya verirsin eyvallah enazından herzmana giyerim ayağım rahat eder..ama saat kolumda durcak takarsam bi anlamı yok dedi
ben gideyim bugün collezıona bakayım en iyisi
oda bana bi kolye bğenmiş, dur bakayım eklerim :) ama pahalı bende onu istemedim ( zorla gösterttim)
güneş gözlüğü alıcak, daha doğrusu kartı vercek ben beğencem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?