2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hadi yaa...ozaman bi pantolan iki gömlek alayım :))
beyaz ayakkabı istiyordu onuda param olursa d.gününe alayım :))

günaydın kızlar :)))) Yine bir haftayı daha devirdik... Her ne kadar tarihi belli olmasa da tatile giderek az zaman kalıyor

bencede gözlük daha iyi..bana 200 lira vercem diye kızan adam gidip 400 vercek yaa
gözlük iyidir yaz geldi hem :))

beyaz kısa elbise, altına da renkli topuklu düşünüyorum ben lacivert olabilir, nar çiçeği olabilir çanta da öyle renk

arkadaşlar günaydın nasılsınız sizlere bişey sormak isityorum benim düğün tarihim 26haziran nikah 10 temmuz biz 10 temmuzu evlilik yıldönümümüz sayıyoruz ve ben 1geceliğinede olsa bir yer ayarlamak isityorum eşime sürpriz yapmak isityorum istanbul çevresinde bildiğiniz bi yer varmı küçük yeşillik olan etrafı ?

yok kıs :)) türlüye kuru fasulye olurmu hiç görmedim
taze fasulye yaptım..patates +patlıcanla....

ama fasulye çok zorpişti..düdüklüye koycaktımda min oalamadım kaç dk. pişceğinden:26:

ne bileyim zuzum fasülyeler pişmemiş deyince taze olduğunu düşünemedim hiç nedense. ben herşeye kullanıyorum düdüklüyü. gayet hızlı ve pratik oluyor. başka türlü her akşam nasıl yetiştircem yemeği

kızlarrr evlilik yıldönümünüzde nasıl giyineceksiniz :))

ben hep beyaz uzun elbise düşünmüştüm, saçımı yaptırırım makyaj vs. diye. şimdi otele gitcez gündüzden. havuza falan gireriz. saçımı yaptıramam yani. napcam bilemedim çok karıştı.

beyaz kısa elbise, altına da renkli topuklu düşünüyorum ben lacivert olabilir, nar çiçeği olabilir çanta da öyle renk

var mı alıcakmısın canım

ay benim aşkımda tatil dışı giydirmiyor kısa ya..sizin?:82:

yani mini etek zaten giydirmez..askılı giyiyorum ama mesela işe giderken straplez giydirmez, gece dışarı çıktığımızda karışmaz..yada pazar günü mini şort giyerim bişey demez..:44: heralde yanında olduğum için :))

valla canım ist. değilim :26:

bende düdüklü severim hangi yemekler uzun sürüyor düdüklüde, onun dışındakiler ortalama 15 dk.heralde :)

bizde pazar günü kutlucaz (kına gecemde) ..ama pazar günü kuaförler kapalı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…