zuzu trendyola casio gelmiş. Gerçi vazgeçmişsin saatten ama yinede bak istersen
haklı aslında zuzum, böyle çok rahat edeceği bi ayakkabı al, gömlek al o zaman
ama colleziondan sakın ayakkabı alma, dayanıklı olmuyo hepsi de çin malı ordan getirtiyolar
eşim bir müddet çalışmıştı sayım grubunda orda
4,90 a getirtip bize 60-70 e satıyolar birde yaa
baktım da casio kalkmış, pumanınkiler de güzelmiş baktım da şimdi ama fiyatlar uçuk
bunlar hepmi aynı yaa
eşimde der nolcakki 2 dkdünde diyo artık yaz her akşam duş alırız:89: git al dedim bende
onlarınki 5 dk belkiben 5 dk da duş alamıyorum naapim
Elfii, hafta sonu rahat bıraksaydı k.validen sizi yaa
eşim bu kolyeyi beğenmiş..dün ısrarlı göstertmesem bunu alcakmış bana vazgeçirdim..güneş gözlüğü istedim :)
18 AYAR - 0,10 CT. PIRLANTA TAŞLI KOLYE - P1832 GittiGidiyor.com'da #38323588
çok karmaşık geldi bana bu kolye, fiyatı da çokeşim bu kolyeyi beğenmiş..dün ısrarlı göstertmesem bunu alcakmış bana vazgeçirdim..güneş gözlüğü istedim :)
18 AYAR - 0,10 CT. PIRLANTA TAŞLI KOLYE - P1832 GittiGidiyor.com'da #38323588
kızlarrr evlilik yıldönümünüzde nasıl giyineceksiniz :))
beyaz kısa elbise, altına da renkli topuklu düşünüyorum ben lacivert olabilir, nar çiçeği olabilir çanta da öyle renk
yok kıs :)) türlüye kuru fasulye olurmu hiç görmedim
taze fasulye yaptım..patates +patlıcanla....
ama fasulye çok zorpişti..düdüklüye koycaktımda min oalamadım kaç dk. pişceğinden:26:
beyaz kısa elbise, altına da renkli topuklu düşünüyorum ben lacivert olabilir, nar çiçeği olabilir çanta da öyle renk
ay benim aşkımda tatil dışı giydirmiyor kısa ya..sizin?:82:
arkadaşlar günaydın nasılsınız sizlere bişey sormak isityorum benim düğün tarihim 26haziran nikah 10 temmuz biz 10 temmuzu evlilik yıldönümümüz sayıyoruz ve ben 1geceliğinede olsa bir yer ayarlamak isityorum eşime sürpriz yapmak isityorum istanbul çevresinde bildiğiniz bi yer varmı küçük yeşillik olan etrafı ?
ne bileyim zuzum fasülyeler pişmemiş deyince taze olduğunu düşünemedim hiç nedense. ben herşeye kullanıyorum düdüklüyü. gayet hızlı ve pratik oluyor. başka türlü her akşam nasıl yetiştircem yemeği
ben hep beyaz uzun elbise düşünmüştüm, saçımı yaptırırım makyaj vs. diye. şimdi otele gitcez gündüzden. havuza falan gireriz. saçımı yaptıramam yani. napcam bilemedim çok karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?