düğündür, dernektir öyle yerlerde izin alıyorum ben.. o yanımdaysa giymeme izin veriyo.. genelde kışın oluyo kilotlu çorapla, yazın giymedim dahaay benim aşkımda tatil dışı giydirmiyor kısa ya..sizin?:82:
arkadaşlar istanbulda olan istanbulu çevresini bilen yokmu içinzde
askılı kesinlikle yasak bana, kolsuza da ses etmeye başladıvar mı alıcakmısın canım
yani mini etek zaten giydirmez..askılı giyiyorum ama mesela işe giderken straplez giydirmez, gece dışarı çıktığımızda karışmaz..yada pazar günü mini şort giyerim bişey demez..:44: heralde yanında olduğum için :))
valla canım ist. değilim :26:
ağva olabilir, avşa adası olabilir.. ama ben gitmedim şahsen fikir olsun diye yazıyorum :)arkadaşlar istanbulda olan istanbulu çevresini bilen yokmu içinzde
benim 1 tane var, 1 kez giydim ama onu başka almak isterim bakalım 5 ay var dahabenim beyaz elbisem yok kii:44:
ayy onuda alırsam batcam ben yaa( hem kocaya hediye hem bana kıyafet ...yıldönümünden 10 gün sonra eşime gene hediye d.gününe:111:
askılı kesinlikle yasak bana, kolsuza da ses etmeye başladı
şort ben de h.sonu plaja felan giderken giyerim
benim 1 tane var, 1 kez giydim ama onu başka almak isterim bakalım 5 ay var daha
Günaydınn
Ben uyuşuk değilim bikere:76:sabah sabah geldim birsürü sipariş girdim
Artk havalar ısınıyo bizim siparişler çoğalırkızlar deli olacam biz daha bi yer beğenemedik yorumları okuyoz vazgeçiyoz:18::18:her yer doluyo acil karar vermem lazım
Uyuşuksun işte :76: çabucak girip gelseydin
Grupfoni gibi sitelere üye ol orda sürekli fırsatlar çıkıyor. Dün bi fırsat vardı 2 gece 2 kişi ağvada konaklama 159 tl idi. Ama 30 hazirana kadar geçerliydi. Sende üye olursa temmuz ayına kadar mutlaka bi kampanya bulursun. Ağvaya gidersiniz.arkadaşlar günaydın nasılsınız sizlere bişey sormak isityorum benim düğün tarihim 26haziran nikah 10 temmuz biz 10 temmuzu evlilik yıldönümümüz sayıyoruz ve ben 1geceliğinede olsa bir yer ayarlamak isityorum eşime sürpriz yapmak isityorum istanbul çevresinde bildiğiniz bi yer varmı küçük yeşillik olan etrafı ?
Yarenaycım saçların hem çok gür hemde kıvırcık düzleştirici ile kendin düzelt bence. En azından yolda güzel olur saçların. yanındada götürürsün dönerkende yaparsın.ne bileyim zuzum fasülyeler pişmemiş deyince taze olduğunu düşünemedim hiç nedense. ben herşeye kullanıyorum düdüklüyü. gayet hızlı ve pratik oluyor. başka türlü her akşam nasıl yetiştircem yemeği
ben hep beyaz uzun elbise düşünmüştüm, saçımı yaptırırım makyaj vs. diye. şimdi otele gitcez gündüzden. havuza falan gireriz. saçımı yaptıramam yani. napcam bilemedim çok karıştı.
Ya benim düdüklüm var ama kullanmayı bilmiyorum eşim diyorki niye kullanmıyorsun kk dakilere sor netten bak bi şekilde öğren diyor :) Mutfakta çok zaman harcıyorum diye :)bende düdüklü severim hangi yemekler uzun sürüyor düdüklüde, onun dışındakiler ortalama 15 dk.heralde :)
benim 1 tane var, 1 kez giydim ama onu başka almak isterim bakalım 5 ay var daha
ağva olabilir, avşa adası olabilir.. ama ben gitmedim şahsen fikir olsun diye yazıyorum :)
canım 20-30 tl ye al bitane hediye parasından bişiler kalırsa :26:ben napcam ya..bak şimdi benide heveslendirdiniz beyaza :)
günaydın kızlarrrr..
ayy evlilik yıldönümünde ben karnı burnunda hamile olacağım için hiç düşünemiyorum bile kendimi ama normalde bende beyaz bi elbise isterdim giymeyi bakalım bu halde bulabilirmiyiz:)
gözün aydın canım kaç aylık hamilesin işallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?