2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrrr..
ayy evlilik yıldönümünde ben karnı burnunda hamile olacağım için hiç düşünemiyorum bile kendimi ama normalde bende beyaz bi elbise isterdim giymeyi bakalım bu halde bulabilirmiyiz:)

benim beyaz elbisem yok kii:44:

ayy onuda alırsam batcam ben yaa ( hem kocaya hediye hem bana kıyafet ...yıldönümünden 10 gün sonra eşime gene hediye d.gününe:111:

askılı kesinlikle yasak bana, kolsuza da ses etmeye başladı
şort ben de h.sonu plaja felan giderken giyerim

arkadaşlar istanbulda olan istanbulu çevresini bilen yokmu içinzde
ağva olabilir, avşa adası olabilir.. ama ben gitmedim şahsen fikir olsun diye yazıyorum :)

benim beyaz elbisem yok kii:44:

ayy onuda alırsam batcam ben yaa ( hem kocaya hediye hem bana kıyafet ...yıldönümünden 10 gün sonra eşime gene hediye d.gününe:111:
benim 1 tane var, 1 kez giydim ama onu başka almak isterim bakalım 5 ay var daha

askılı kesinlikle yasak bana, kolsuza da ses etmeye başladı
şort ben de h.sonu plaja felan giderken giyerim

hadi yaaa:26:
bende denize giderken giyerim bişey demez deniz konusunda bitek mayokiniye hayır diyor, neymiş dikkat çekermiş

ama askılı giyiyorum, straplezde dedğim gibi akşamdan akşama gezmelerde sahil turlarında falan..işe giderken giydirmez :)

Günaydınn
Ben uyuşuk değilim bikere:76:sabah sabah geldim birsürü sipariş girdim
Artk havalar ısınıyo bizim siparişler çoğalırkızlar deli olacam biz daha bi yer beğenemedikyorumları okuyoz vazgeçiyoz:18::18:her yer doluyo acil karar vermem lazım

uyuşuksun işte :76: çabucak girip gelseydin

Grupfoni gibi sitelere üye ol orda sürekli fırsatlar çıkıyor. Dün bi fırsat vardı 2 gece 2 kişi ağvada konaklama 159 tl idi. Ama 30 hazirana kadar geçerliydi. Sende üye olursa temmuz ayına kadar mutlaka bi kampanya bulursun. Ağvaya gidersiniz.

Yarenaycım saçların hem çok gür hemde kıvırcık düzleştirici ile kendin düzelt bence. En azından yolda güzel olur saçların. yanındada götürürsün dönerkende yaparsın.

bende düdüklü severim hangi yemekler uzun sürüyor düdüklüde, onun dışındakiler ortalama 15 dk.heralde :)
Ya benim düdüklüm var ama kullanmayı bilmiyorum eşim diyorki niye kullanmıyorsun kk dakilere sor netten bak bi şekilde öğren diyor :) Mutfakta çok zaman harcıyorum diye :)
benim 1 tane var, 1 kez giydim ama onu başka almak isterim bakalım 5 ay var daha

Benim nikah elbisem kremdi sadece nikahta giydim onu giyerim bende bi foto ekliyim hatta beğenmezseniz giymiyim olarmı :)

gözün aydın canım kaç aylık hamilesin işallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.

Bende beyaz elbise ve fotoğraf çektirme fikrini beğenmiştim yapıcambenim evlilik yıl dönüm 25 temmuz biz tatile 7 temmuzda gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…