2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aa ben severim düdüklüyü kıss..annem hep düdüklü kullanırdı :)) ondan alışkınım :)

evet evet ekle foro

canım 20-30 tl ye al bitane hediye parasından bişiler kalırsa :26:

bakayım canım bulursam öyle bi elbise 20 30a alırım inşallah
dün haftalığımın 3/2 sini harcamışım eve gidince farkettim :)

yani mini etek zaten giydirmez..askılı giyiyorum ama mesela işe giderken straplez giydirmez, gece dışarı çıktığımızda karışmaz..yada pazar günü mini şort giyerim bişey demez..:44: heralde yanında olduğum için :))

seninki iyiyimiş zuzu..of benimki kıskançç sadece tatil yerlerinde giiyiyorum..şimdide günlük eteklere bile ilgilenmeye başladı..dügünlerde giydiriyor dizde normalde istmyr artık

valla canım ist. değilim :26:[/QUOTE]

düğündür, dernektir öyle yerlerde izin alıyorum ben.. o yanımdaysa giymeme izin veriyo.. genelde kışın oluyo kilotlu çorapla, yazın giymedim daha
aynen cnm aynen
arkadaşlar istanbulda olan istanbulu çevresini bilen yokmu içinzde
tekirdag kumbaga git cnm çok güzel ora..eglenrsn akşamları isitiklal gibi caddesi
benim beyaz elbisem yok kii:44:

ayy onuda alırsam batcam ben yaa ( hem kocaya hediye hem bana kıyafet ...yıldönümünden 10 gün sonra eşime gene hediye d.gününe:111:
ana kız bizimde öyle eşim bana alıcak ardından diger ay benim dogum günüm hehehhe
ben napcam ya..bak şimdi benide heveslendirdiniz beyaza :)

benim bi arkadaşım beyaz şık bi elbise giymiş eşide smokinini düğünde giydiğini ayrı davtiye bastırmışlar yakın akrabalarla yemeğe gitmişler çok hoşuma gitmişti ama çok masraflı bişe yani bide ben eşimle tek kutlamak isterim doğrusu..

[QUOTE=super87;193950

tekirdag kumbaga git cnm çok güzel ora..eglenrsn akşamları isitiklal gibi caddesi

çok teşekkür ederim canım hepsini listeliyorum hepsine tek tek bakıcam sağolasın :)

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım bekalım bizde temmuz gibi istiyoruz ne zaman akısmet istanbuldamıısn canım :)

saol cnm inşallah allah isteyen herkese nasip etsin.ben ist.da değilim adanada yaşıyorum cnm.
aslında böle sürprizleri erkekler yapar ama seninkide benimki gibmi yoksa düşünür düşünürde çok uygulama göremedik:))

o damatlığı hayatta giymez benim eşim bir daha şaklabanlık yapamam diyo şimdiden yıl dönümü planlarıma biz de başbaşa oluruz

peki eşiniz ne giycek...
ben pek klasik olmak istemiyorum yaa..

gömlek kesinde onun altına kotmu kumaşmı

bende düdüklü severim hangi yemekler uzun sürüyor düdüklüde, onun dışındakiler ortalama 15 dk.heralde :)

evet canım ortalama 15 dakika. sadece kurufasülye 45 dk. falan alıyor. bir de kırmızı etler ne olur ne olmaz 25 dk. falan pişiriyorum. tabii yanındaki sebzeye bağlı. patlıcan falan iyice dağılır mesela. bir de işte salçayı kavur, soğanı kavur vs. için ekstra zaman kaybetmiyorum. çok pratik oluyor

bizde pazar günü kutlucaz (kına gecemde) ..ama pazar günü kuaförler kapalı:26:

benim de normalde pazartesiye geliyor ama cumartesi kutlucaz.

canım düdüklünün kullanımı çok rahat ve çok pratik. kullanacağın malzemeleri sırasıyla at içine. suyunu koy, tuzunu, baharatını koy. kapağını kapat, ocağı harlı ateşte aç, her düdüklünün kendine göre bir sinyali oluyor kaynamaya başladığına dair. o sinyali görünce altını kıs iyice, süreni ayarla. bittiii

elbisene de baktım gayet hoş görünüyor. bence giyebilirsin. ben de adil ışığa falan bakcam, benim yok elbisem. senede 1 gün kutluyoruz biraz masrafa değer değil mi ama saçımla baş edemem düzleştirmeyle. olmazsa yanıma vigomu alırım onunla şekillendiririm kıvırcık kullanırım yine.

o damatlığı hayatta giymez benim eşim bir daha şaklabanlık yapamam diyo şimdiden yıl dönümü planlarıma biz de başbaşa oluruz

benimki de hayatta giymez damatlığını. bir de muhabbete gecikmişim ama benimki öyle kısa etek ayda yılda bir, çok ısrar edersem, gideceğimiz yere göre giydirir. havuza giderken asla karışmaz, karıştırmam yani, normalde karışır da, oralarda sökmez bana dışarda kimse laf atmasın, hatta mümkünse hiç bakmasın ister. geçenlerde eve geldiğinde kot eteğimi giymiştim. ilk gördü dedi vauwww süpersin. sonra geri geldi sen işe böyle gitmedin de me dedi

Ay sinirimden ağlamak istiyorum. Pazar günü temizlik var bütün gün sürer. Bende dün eşime dedim ki cumartesi dışarı çıkalım tamam bir yer düşün gezeriz dedi şimdi k.valide aradı görümcesi eşi falan yarın saat 3 te bize geleceklermiş. Gelin dedim ama bi işin varmıydı diyor biz yarın dışarı çıkacaktık ama olsun gelsinler dedim ne diyim. Baş sağlığına gelecekler çünkü . Evde halılar yok diyorum bişey olmaz diyor. bide işin yoksa akşama ikramlık hazırla. Uzaktan gelecekler bide yemekte hazırlamak lazım

kot-gömlek giyer, ben de şıkır şıkır bi elbise almam, günlük ama şık bişi alırım bakalım daha çok var gerçi :101:

demii bende öyle düşündüm..kot gömlek giydiririm..hatta belki alcağım kotu gömleği giydiririm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…