ephesus princess club ZUZU BU OTELİ SEN Mİ TAVSİYE ETMİŞTİN:97:
Ya benim düdüklüm var ama kullanmayı bilmiyorum eşim diyorki niye kullanmıyorsun kk dakilere sor netten bak bi şekilde öğren diyor :) Mutfakta çok zaman harcıyorum diye :)
Benim nikah elbisem kremdi sadece nikahta giydim onu giyerim bende bi foto ekliyim hatta beğenmezseniz giymiyim olarmı :)
canım 20-30 tl ye al bitane hediye parasından bişiler kalırsa :26:
Grupfoni gibi sitelere üye ol orda sürekli fırsatlar çıkıyor. Dün bi fırsat vardı 2 gece 2 kişi ağvada konaklama 159 tl idi. Ama 30 hazirana kadar geçerliydi. Sende üye olursa temmuz ayına kadar mutlaka bi kampanya bulursun. Ağvaya gidersiniz.
çok teşekkür ederim elfidacığım üyeyim bazı sitelere bir taraftan araştırırım bir taraftan belki bir fırsat çıkar.bende turizmciyim ama zamn kısıtlı olunca yakın yer arıyorum cumartesi akşamı gidilecek pazar akşamı veya pazartesi sabhı dönülecek.işallah güzel biyer bulurum.
aynen cnm aynendüğündür, dernektir öyle yerlerde izin alıyorum ben.. o yanımdaysa giymeme izin veriyo.. genelde kışın oluyo kilotlu çorapla, yazın giymedim daha
tekirdag kumbaga git cnm çok güzel ora..eglenrsn akşamları isitiklal gibi caddesiarkadaşlar istanbulda olan istanbulu çevresini bilen yokmu içinzde
ana kız bizimde öyle eşim bana alıcak ardından diger ay benim dogum günüm hehehhebenim beyaz elbisem yok kii:44:
ayy onuda alırsam batcam ben yaa( hem kocaya hediye hem bana kıyafet ...yıldönümünden 10 gün sonra eşime gene hediye d.gününe:111:
ben napcam ya..bak şimdi benide heveslendirdiniz beyaza :)
saol cnm inşallah hayırlısıyla 4. ayımıza gircez haftaya bakalım
anlatyım sana ben orya 3 günlük ggttm eşimleçok eglendim..bekarken gtmiştk..luna park var..barlar var..kalabalık cadde alışveriş var..sahile çok yakın evler kesin oraya gt bnce..:82:
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım bekalım bizde temmuz gibi istiyoruz ne zaman akısmet istanbuldamıısn canım :)
benim bi arkadaşım beyaz şık bi elbise giymiş eşide smokinini düğünde giydiğini ayrı davtiye bastırmışlar yakın akrabalarla yemeğe gitmişler çok hoşuma gitmişti ama çok masraflı bişe yani bide ben eşimle tek kutlamak isterim doğrusu..
o damatlığı hayatta giymez benim eşim bir dahaşaklabanlık yapamam diyo şimdiden yıl dönümü planlarıma biz de başbaşa oluruz
o damatlığı hayatta giymez benim eşim bir dahaşaklabanlık yapamam diyo şimdiden yıl dönümü planlarıma biz de başbaşa oluruz
kot-gömlek giyer, ben de şıkır şıkır bi elbise almam, günlük ama şık bişi alırım bakalım daha çok var gerçi :101:peki eşiniz ne giycek...
ben pek klasik olmak istemiyorum yaa..
gömlek kesinde onun altına kotmu kumaşmı
bende düdüklü severim hangi yemekler uzun sürüyor düdüklüde, onun dışındakiler ortalama 15 dk.heralde :)
bizde pazar günü kutlucaz (kına gecemde) ..ama pazar günü kuaförler kapalı:26:
Grupfoni gibi sitelere üye ol orda sürekli fırsatlar çıkıyor. Dün bi fırsat vardı 2 gece 2 kişi ağvada konaklama 159 tl idi. Ama 30 hazirana kadar geçerliydi. Sende üye olursa temmuz ayına kadar mutlaka bi kampanya bulursun. Ağvaya gidersiniz.
Yarenaycım saçların hem çok gür hemde kıvırcık düzleştirici ile kendin düzelt bence. En azından yolda güzel olur saçların. yanındada götürürsün dönerkende yaparsın.
Ya benim düdüklüm var ama kullanmayı bilmiyorum eşim diyorki niye kullanmıyorsun kk dakilere sor netten bak bi şekilde öğren diyor :) Mutfakta çok zaman harcıyorum diye :)
Benim nikah elbisem kremdi sadece nikahta giydim onu giyerim bende bi foto ekliyim hatta beğenmezseniz giymiyim olarmı :)
anlatyım sana ben orya 3 günlük ggttm eşimleçok eglendim..bekarken gtmiştk..luna park var..barlar var..kalabalık cadde alışveriş var..sahile çok yakın evler kesin oraya gt bnce..:82:
teşekkür ederim canım evet baktım şimdi tam detaylı bakamadım güzel bir yere benziyor ulaşıma da bakayımda nasıl araç saatleri nedir tavsiye edebileceğin otel varmı ?
kot-gömlek giyer, ben de şıkır şıkır bi elbise almam, günlük ama şık bişi alırım bakalım daha çok var gerçi :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?