Canım bilmiyorumki temmuz ayı olduğu için fiyat artıyomu acaba ben burayı çok beğendim ama burdada birsürü olumsuz yorum var:18::18:bizde patronla konuşmadık daha yarenay kendi kendimize izin verdik bakalım ne olacak
funda indirimli fiyat 54,90 diyo..neden fiyat hesaplamada yüksek çıkartıyor:44:
canım otele baktım şimdi. Yorumların da iyisi de var kötüsü de. Insan hangisine inanacağını şaşırıyor. Senin eşin yeni başlamamış mıydı işe? Senelik izin kullanabilecek mi dersin? Fiyatları gayet uygun görünüyor, en azından bizim düşündüğümüz tarihlerde
canım o sadece oda fiyatı galiba. Yada içinde kdv yoktur benimde dikkatimi çekti eşimede demiştim niye oda fiyatı böylede otomatik hesapta farklı çıkıyor o sadece oda parası galiba demişti.
Bende tam izin almadım kendi kendime izin verdim.eşim izin aldı banada iş açısından tarih olarak çok uyuyor. Mecbur verecek valla.
Elfi sizinkini unuttum nereydi
Canım o sadece oda fiyatı galiba. Yada içinde KDV yoktur benimde dikkatimi çekti eşimede demiştim niye oda fiyatı böylede otomatik hesapta farklı çıkıyor o sadece oda parası galiba demişti.
Bende tam izin almadım kendi kendime izin verdim.Eşim izin aldı banada iş açısından tarih olarak çok uyuyor. Mecbur verecek valla.
3 ay oldu yarenaybizim düğün varya onun için izin alıcaz tatilide aradan çıkaracaz öyle plan yaptık aman izin versin kessin ne yapalım
7-10 arası olursa 780 yapıyo
7-11 olursa 1039 oluyo
canım ödeme yapmadan kesinleştirin.
Elfi sizin seçtiğniz yerde güzelmişohh kapmışın hediyeleri nezaman doldurmuştunki
Zuzuş 3 gece az mı olurki:26::26:
enkidu
tanışamadık seninle, kendini tanıtırmısın :)
Elfi sizin seçtiğniz yerde güzelmişohh kapmışın hediyeleri nezaman doldurmuştunki
Zuzuş 3 gece az mı olurki:26::26:
Canım zaten otomatik hesaplamayı yaptı fiyatı uygun geldi biz aldık bile. Ödemesinide kredi kartına 4 taksit yaptırdık. İzni vermek zorunda. Başka yolu yok herkes çıkacak izne ve iş durumuna göre ayarlama yapıyorlar
tabiki canım ilk başlarda yazdım ama fazla giremedim bende geçen temmuzda evlendim istanbulda yaşıyorum turizmde çalışıyorum. başka ne söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?