2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

funda indirimli fiyat 54,90 diyo..neden fiyat hesaplamada yüksek çıkartıyor:44:

Canım bilmiyorumki temmuz ayı olduğu için fiyat artıyomu acaba ben burayı çok beğendim ama burdada birsürü olumsuz yorum var:18::18:bizde patronla konuşmadık daha yarenay kendi kendimize izin verdik bakalım ne olacak

canım otele baktım şimdi. yorumların da iyisi de var kötüsü de. insan hangisine inanacağını şaşırıyor. senin eşin yeni başlamamış mıydı işe? senelik izin kullanabilecek mi dersin? fiyatları gayet uygun görünüyor, en azından bizim düşündüğümüz tarihlerde

funda indirimli fiyat 54,90 diyo..neden fiyat hesaplamada yüksek çıkartıyor:44:

Canım o sadece oda fiyatı galiba. Yada içinde KDV yoktur benimde dikkatimi çekti eşimede demiştim niye oda fiyatı böylede otomatik hesapta farklı çıkıyor o sadece oda parası galiba demişti.

Bende tam izin almadım kendi kendime izin verdim.Eşim izin aldı banada iş açısından tarih olarak çok uyuyor. Mecbur verecek valla.

3 ay oldu yarenaybizim düğün varya onun için izin alıcaz tatilide aradan çıkaracaz öyle plan yaptık aman izin versin kessin ne yapalım
7-10 arası olursa 780 yapıyo
7-11 olursa 1039 oluyo

nne zor işmiş bu böyle ya... Türkiye'de olsam senelik izin kullanma şansım olmazdı herhalde, buna da şükür diyorummm...

Fikrimühim sitesinde anket doldurmuştum schwarzkopf gliss şampuan+saç kremi+bakım kürü+tarak yollamışlar. Dün kurye aradı adres istedi sormayı unuttum nerden diye. Çok merakta ettim bugün geldi. Promosyonlukta değil şampuan 400 ml diğer kremler 200 ml :

canım ödeme yapmadan kesinleştirin..

3 ay oldu yarenaybizim düğün varya onun için izin alıcaz tatilide aradan çıkaracaz öyle plan yaptık aman izin versin kessin ne yapalım
7-10 arası olursa 780 yapıyo
7-11 olursa 1039 oluyo

aman hadi 3 gece olsun..1000 lere çıkmayın

Elfi sizin seçtiğniz yerde güzelmişohh kapmışın hediyeleri nezaman doldurmuştunki
Zuzuş 3 gece az mı olurki:26::26:

canım ödeme yapmadan kesinleştirin.

Canım zaten otomatik hesaplamayı yaptı fiyatı uygun geldi biz aldık bile. Ödemesinide kredi kartına 4 taksit yaptırdık. İzni vermek zorunda. Başka yolu yok herkes çıkacak izne ve iş durumuna göre ayarlama yapıyorlar

Son düzenleme:
Elfi sizin seçtiğniz yerde güzelmişohh kapmışın hediyeleri nezaman doldurmuştunki
Zuzuş 3 gece az mı olurki:26::26:

hayır canım..zaten ilk gün öğlen girceksin akşama kadar otelde olucksın zaten..ytcn kalkcan yatcn kalkcan ooo...son günde zaten 14,00 a kadar çıkman gerekir..sabah kahvaltıdan sonra sonkez girin havuza alın duşunuzu gelin işte...yter 3 gece 4 gündüz

ozman önce sen konuş da o tarihlerde başkasına vermesin

tabiki canım ilk başlarda yazdım ama fazla giremedim bende geçen temmuzda evlendim istanbulda yaşıyorum turizmde çalışıyorum. başka ne söyleyeyim

yaşını unuttum :))) hee bide adetimizdir, foto eklemek..düğün fotondan bi kare eklermisin fazla meraklıyız da topicçe:78:

Senin beğendiğin yerde güzelmiş yarenaycanım orası güzel dimi rezervasyon yaptırıcaz
Zuzuş yeter dimi fazla açılmayalım sen inceledinmi nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…