olur öyle vakalar nektarcım ,sıkma canını alışırsın...
ben kaçar kızlar, herkese iyi akşamlar
çalışmıcaklara iyi tatiller
kendinize iyi bakın ,Allah' a emanet olun...
bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar:79::79:
bidaha şakada yapmıycam
Bu mümkünmü canım eşimle aynı yerdeler bide tatil baktığımızı biliyor hep soruyordu buldunmu diye.keşke nereye gideceğinizi söylemeseydin elfi benim görümcem asla bilmez nereye gideceğimi falan ancak gittikten sonra öğrenirbilsede peşime takılmazda akıl verir
sinirlenme, ama boynunu büküp "eh tamam öyle olsun" da deme :44:
off patronumuzla konuşurken niye heyecan yapıyorum, şekilden şekile girdim resmenbana
yarın kaya ramada balo salonundaki kokteyli hatırlatıcam güyaa, zırvaladım azcık
ay cnm sen ona hemen bi yer bul ve orayı baya bi öv. Bizim arkadaşlar gitmiş çok memnun kalmışlar burayı almasam ben de oraya giderdim ben gidemiyorum bari sen git falan deyeter ki size musallat olmasın nolur yaaaaaaaa
aa Elfi bence de güzel taktik bu, görümcen kolay etkilenen birine benziyoay cnm sen ona hemen bi yer bul ve orayı baya bi öv. Bizim arkadaşlar gitmiş çok memnun kalmışlar burayı almasam ben de oraya giderdim ben gidemiyorum bari sen git falan deyeter ki size musallat olmasın nolur yaaaaaaaa
cnm bi daha geldi bana bu ayın sonuna kadarmış o da. Keşke kargo da bedava olsa daDDD
adımı da ezberleyemedi daha bana Elmas deyip duruyo yaasen yenisin galibaaaa olur cnm o kadar alışana kadar biraz heyecan yaparsın illa ki. Çamaşırlarımı da astım geldim ama hava yağacak gibi ne şanssızım. Bu arada korka korka en sevdiğim iki sütyenimi de attım makineye. Allahtan sağlam çıktılar. Ama üşenmediğim zamanlar yine de elimde yıkıycam
Bi kaç yer buldum çok güzel 10 numara falan dedim hemen gitmiş yorumları okumuş yok kötü yorumları diyor. İyi yorum yapanda var kötü yorum yapanda var ne bakıyon sen dedim yok diyor. Siz benim 2.tercihimi aldınız diyor başka bişey demiyor
aa Elfi bence de güzel taktik bu, görümcen kolay etkilenen birine benziyo
aa bakim belki bana da vermişlerdir
adımı da ezberleyemedi daha bana Elmas deyip duruyo yaaolur dimmi alışıcam :78:
neden böyle diyor da biz de oraya gidicez eşimle karar verdik falan demiyor acaba? Ben ondan böyle demesini beklerdim hemen. ayak mı yapıyor acaba siz ısrar edin mi istiyor?? aman canım dikkat
teklif bekliyor zaten orası apaçık belli. Eşimde dün sürekli tatil yerlerine bakıyordu k.validede aradı yarın geliyorum diye bi agresif oldum eşimede kızdım dedim akşamdan beri o bilgisayarın başındasın tatil bakıyorsun bırakta gel bi oturalım o da ben kardeşime tatil yeri bulana kdar bakıcam dedi iyi bak dedim trip yaptım konuşmadım bilgisayarı kapatıp yanıma geldi sarıldı öptü
O da arada kalıyor sürekli beynini yiyordur kesin. Yerimi kaptınız diye ben istemiyorum diye bişeyde diyemiyor harıl harıl yer arıyor ona.bugün bende kaç tane link attım ona hepsine bi kusur buldu
gidelim canımAkşam ola hayrola :) Nektar bizde gidek kokteyle :)))
Bi kaç yer buldum çok güzel 10 numara falan dedim hemen gitmiş yorumları okumuş yok kötü yorumları diyor. İyi yorum yapanda var kötü yorum yapanda var ne bakıyon sen dedim yok diyor. Siz benim 2.tercihimi aldınız diyor başka bişey demiyor
Elmas önceki kız mı ? Çünkü nigar elmas ne alaka yani :))
değil önceki kız nihalbak bakalım bana maille gelmişti haber. Baya oldu ama bi hafta falan. Ay ne alaka elmas???????????
acaba üstüne düşmeseniz bırakın kendi haline ne yaparsa yapsın...Ama ya korkuyorum o zaman da sizinkini alır geçerse diye
Ayşee,
Aktif (Kullanılabilir) bir alışveriş kuponunuz bulunmamaktadır
tam onun dilinden konuşmuş olursun öyle dersen2.tercihim diyor ya ona bakarsan ben cumartesi oraya gittim satınalmadaki kız ile sohbet ettim o bana burayı önerdi o zaman bende diyim ki ben cumartesiden beri biliyorum önce ben duydum mu diyim çocuk gibi :)
şu 3 elbise nasıl mesela sizce??? tabi bu arada ben kendi kendimi gelin güvey oluyorum eşim bana elbise giydirmezama belki bu sene ikna ederim diyorum...
Eki Görüntüle 200473 Eki Görüntüle 200474 Eki Görüntüle 200475
Fiyatları da pudra 15tl
Renkli 20tl
siyah 23 tl
okadar da alışveriş hukukumuz varpöffffffffffffffffffffffffffffffffff
şu 3 elbise nasıl mesela sizce??? tabi bu arada ben kendi kendimi gelin güvey oluyorum eşim bana elbise giydirmezama belki bu sene ikna ederim diyorum...
Eki Görüntüle 200473 Eki Görüntüle 200474 Eki Görüntüle 200475
Fiyatları da pudra 15tl
Renkli 20tl
siyah 23 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?