2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

olur öyle vakalar nektarcım ,sıkma canını alışırsın...

ben kaçar kızlar, herkese iyi akşamlar
çalışmıcaklara iyi tatiller

kendinize iyi bakın ,Allah' a emanet olun...

keşke nereye gideceğinizi söylemeseydin elfi benim görümcem asla bilmez nereye gideceğimi falan ancak gittikten sonra öğrenirbilsede peşime takılmazda akıl verir
Bu mümkünmü canım eşimle aynı yerdeler bide tatil baktığımızı biliyor hep soruyordu buldunmu diye.

Akşam ola hayrola :) Nektar bizde gidek kokteyle :)))
ay cnm sen ona hemen bi yer bul ve orayı baya bi öv. Bizim arkadaşlar gitmiş çok memnun kalmışlar burayı almasam ben de oraya giderdim ben gidemiyorum bari sen git falan de yeter ki size musallat olmasın nolur yaaaaaaaa

Bi kaç yer buldum çok güzel 10 numara falan dedim hemen gitmiş yorumları okumuş yok kötü yorumları diyor. İyi yorum yapanda var kötü yorum yapanda var ne bakıyon sen dedim yok diyor. Siz benim 2.tercihimi aldınız diyor başka bişey demiyor

aa Elfi bence de güzel taktik bu, görümcen kolay etkilenen birine benziyo
aa bakim belki bana da vermişlerdir
adımı da ezberleyemedi daha bana Elmas deyip duruyo yaa olur dimmi alışıcam :78:

Son düzenleme:

neden böyle diyor da biz de oraya gidicez eşimle karar verdik falan demiyor acaba? Ben ondan böyle demesini beklerdim hemen. ayak mı yapıyor acaba siz ısrar edin mi istiyor?? aman canım dikkat

aa Elfi bence de güzel taktik bu, görümcen kolay etkilenen birine benziyo
aa bakim belki bana da vermişlerdir

adımı da ezberleyemedi daha bana Elmas deyip duruyo yaa olur dimmi alışıcam :78:

bak bakalım bana maille gelmişti haber. Baya oldu ama bi hafta falan. Ay ne alaka elmas???????????

neden böyle diyor da biz de oraya gidicez eşimle karar verdik falan demiyor acaba? Ben ondan böyle demesini beklerdim hemen. ayak mı yapıyor acaba siz ısrar edin mi istiyor?? aman canım dikkat

teklif bekliyor zaten orası apaçık belli. Eşimde dün sürekli tatil yerlerine bakıyordu k.validede aradı yarın geliyorum diye bi agresif oldum eşimede kızdım dedim akşamdan beri o bilgisayarın başındasın tatil bakıyorsun bırakta gel bi oturalım o da ben kardeşime tatil yeri bulana kdar bakıcam dedi iyi bak dedim trip yaptım konuşmadım bilgisayarı kapatıp yanıma geldi sarıldı öptü

O da arada kalıyor sürekli beynini yiyordur kesin. Yerimi kaptınız diye ben istemiyorum diye bişeyde diyemiyor harıl harıl yer arıyor ona.bugün bende kaç tane link attım ona hepsine bi kusur buldu

acaba üstüne düşmeseniz bırakın kendi haline ne yaparsa yapsın...Ama ya korkuyorum o zaman da sizinkini alır geçerse diye

zuzu, funda güle güle

gidelim canım
bence onun 2. trcihi değildir o, sadece beğenmiştir siz aldınız ya hemen tercihi olmuş

Elmas önceki kız mı ? Çünkü nigar elmas ne alaka yani :))

bak bakalım bana maille gelmişti haber. Baya oldu ama bi hafta falan. Ay ne alaka elmas???????????
değil önceki kız nihal ismimiz de yakın hem nigar-nihal

2.tercihim diyor ya ona bakarsan ben cumartesi oraya gittim satınalmadaki kız ile sohbet ettim o bana burayı önerdi o zaman bende diyim ki ben cumartesiden beri biliyorum önce ben duydum mu diyim çocuk gibi :)

şu 3 elbise nasıl mesela sizce??? tabi bu arada ben kendi kendimi gelin güvey oluyorum eşim bana elbise giydirmez ama belki bu sene ikna ederim diyorum...

Fiyatları da pudra 15tl
Renkli 20tl
siyah 23 tl

Son düzenleme:
2.tercihim diyor ya ona bakarsan ben cumartesi oraya gittim satınalmadaki kız ile sohbet ettim o bana burayı önerdi o zaman bende diyim ki ben cumartesiden beri biliyorum önce ben duydum mu diyim çocuk gibi :)
tam onun dilinden konuşmuş olursun öyle dersen

pudra ve siyah
ama kısalar yaa, yazın birde kilotlu çorap giyilmiyo, eşim bana elbise giydirmiyo

Son düzenleme:
Ayşe senin boyunda uzun kısa olur sanada

Nektarın dediği gibi çorapta olmayınca bacakları tamamıyla meydana çıkıyor :))

canım o renkli olan çok güzel bayıldım acaba bunlar nerede satılıyor önceki konuşmalarınızı okumadığım için ortadan daldım konuya elbiseyi görünce gözüm başka bişey görmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…