offf sterlin yine uçmuş ya. bu ay 930 tl'yi bulacak kiramız. acil ev bulmamız lazım bizim...[/QUOT
canım nerde oturuyosunki bu kadar kira veriyosun
enkidu isim neydi? bu nick biraz ilginç oluyo daben KKTC'de Lefkoşa'da yaşıyorum canım. Burda kiralar sterlinle ödeniyor genelde
ev hanımı zuzuiki ev birden hem de Allah kolaylık versin. yemek derdine düştün bizim gibi sen de en sonunda. türlünün yanına pilav yap canım, eğer türlün azsa fırın poşetinde tavuk yap yanına. hepsi yenmiş olur böylece
zuzu anlaşılan seni birsürü iş bekliyo bende dün makarna yapacaktım benim beyefendi istemedifırında tavuk istedi domatesli biberli onu yaptım
elfiisenin regl tatil tarihine denk gelmiyo dimi
evetamin canım(
..
halınınmı :))))
elfii benimki bez kağıt değilki öyle olsa doldumu atarım..bez torba varmı:44:
evet valla bisürü işim var(( ütülemediğim çamaşırlarda var , valla katlayıp katlayıp koycam dolaba sonra ütülerim..öyle koltuk tepesinde beklemesin ..yoksa çok beklicekler :)))
fundam ya bi akıl ver ne yapayım..kızlar sizede soruyorum..
türlüm kaldı biraz ne yapıcam yanına(
evet valla bisürü işim var(( ütülemediğim çamaşırlarda var , valla katlayıp katlayıp koycam dolaba sonra ütülerim..öyle koltuk tepesinde beklemesin ..yoksa çok beklicekler :)))
fundam ya bi akıl ver ne yapayım..kızlar sizede soruyorum..
türlüm kaldı biraz ne yapıcam yanına(
ev hanımı zuzuiki ev birden hem de Allah kolaylık versin. yemek derdine düştün bizim gibi sen de en sonunda. türlünün yanına pilav yap canım, eğer türlün azsa fırın poşetinde tavuk yap yanına. hepsi yenmiş olur böylece
:)) he valla..tamm ev hanımı olayım dedim de 2 ev hanımı dememiştim yaa
pilav yapmak istemiyorum yarın dolma yapayım dedim de :)
bende tavukmu yapsam fırında, gidince bimden alırım bütün piliç :))
nasıl yapıcam tektek tarif et bakım hiç yamadım öyle :))
aslında fasulyenin içinde patates olmasaydı fırında patates tavuk yapardım en basiti :97:
Yok canım gelmiyor hesapladık tarihi :)
Senin?
klasik ama pilav gider, çoban salata da yap yeter bence
bilmiyorumki canım benimki hep 5 gün falan öne geldiği içininşallah bize bi sürpriz yapmaz
bütün tavukla hiç uğraşma canım ya zor oluyo temizle falankanat but falan türü al güzelce sosla fırında pişir hemen oluyo hem pratik hem lezzetli
İnşallah canım not alıyomusun? en sonki tarihi söylebilirmisin?
bütün tavukla hiç uğraşma canım ya zor oluyo temizle falankanat but falan türü al güzelce sosla fırında pişir hemen oluyo hem pratik hem lezzetli
çok komik bişe söyleyecem herseferinde unutuyorum not almayı bende burdan geçmişten bakıyorumayy amma yazmışız bulana kadar öldüm 14 ünde hasta oldum
çok komik bişe söyleyecem herseferinde unutuyorum not almayı bende burdan geçmişten bakıyorumayy amma yazmışız bulana kadar öldüm 14 ünde hasta oldum
ozaman göğüsten çıtır tavuk yap
tarif alayım :)))
ya sadece eşim ben olsak dert etmicemde k.peder de varya :26:
zaten dünkü türlümü biraz yağını çok yapmışım, bide tencereyi boşaltırken gördüm dibini yakmışım:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?