2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu anlaşılan seni birsürü iş bekliyo bende dün makarna yapacaktım benim beyefendi istemedifırında tavuk istedi domatesli biberli onu yaptım

evet valla bisürü işim var (( ütülemediğim çamaşırlarda var , valla katlayıp katlayıp koycam dolaba sonra ütülerim..öyle koltuk tepesinde beklemesin ..yoksa çok beklicekler :)))

fundam ya bi akıl ver ne yapayım..kızlar sizede soruyorum..
türlüm kaldı biraz ne yapıcam yanına (

zuzuşum türlünün yanına ne iyi pilav olur yanınada bi salata yap yeterkendini çok yorma ütüyü yavaş yavaş yap hepsini birden ütüleme öyle zor oluyo

klasik ama pilav gider, çoban salata da yap yeter bence

klasik ama pilav gider, çoban salata da yap yeter bence

canım dolma yapmak istiyorum yarın:44:

yada doldurup dolaba koyayım haftaiçi mi yapayım..bu akşam pilavmı yapayım

ben sizin daha çok başınızı ağrıtırım bu gidişle :))))

bütün tavukla hiç uğraşma canım ya zor oluyo temizle falankanat but falan türü al güzelce sosla fırında pişir hemen oluyo hem pratik hem lezzetli

bütün tavukla hiç uğraşma canım ya zor oluyo temizle falankanat but falan türü al güzelce sosla fırında pişir hemen oluyo hem pratik hem lezzetli

Akşamki yemeğimiz k.valide yapıcak ama çünkü ben çorba pilav salata yapıcam oda börek ile tavuğu yapıcak

ay hiç anlamam bu tavuk işinden:26:
ama en sevdiğim gögüs :) derisi falan yok ya tertemiz :)))

ozaman göğüsten çıtır tavuk yap

tarif alayım :)))

ya sadece eşim ben olsak dert etmicemde k.peder de varya :26:

zaten dünkü türlümü biraz yağını çok yapmışım, bide tencereyi boşaltırken gördüm dibini yakmışım:78:

tarif alayım :)))

ya sadece eşim ben olsak dert etmicemde k.peder de varya :26:

zaten dünkü türlümü biraz yağını çok yapmışım, bide tencereyi boşaltırken gördüm dibini yakmışım:78:

Bu gidişte k.validenin gittiğine sevinemicen sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…