2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben aralık/10 dan beri yazıyorum
ya 1 gün atıyo yada 2gün, çok rahat oluyo ya yazınca :))

ohaa falan oldum

Adet döngüsü düzenli bi kişinin 9 temmuzda olması gerekiyor. Senin denk gelebilir

tarif alayım :)))

ya sadece eşim ben olsak dert etmicemde k.peder de varya :26:

zaten dünkü türlümü biraz yağını çok yapmışım, bide tencereyi boşaltırken gördüm dibini yakmışım:78:

Haziran ayındaki adetini takip edicez canım

malesef unutuyorum
evet elficim hazirana göre takip edicez artık yoksa geciktirici kullansam zararı olurmu acaba
zuzuş tarif çok kolaydur veriyim hemen

yarenay bizim yarın ki deniz işi yattı gibi..hava kapalı ama yarın açardsa bellide olmaz gidebilirizde:97:

[QUOTE=zuzu_88;19414

dikkat et canım, geçmiş olsun

hoşgeldin canım etsende nafile nasılsın bugün temizliğin bittimi işyerinde

hava durumuna baktım şimdi..
salı ya kadar gökgürültülü sağnak yağışlı, çarşamba bulutlu gösteriyo

1 paket pane harcı
1 yumurta
kızartmalık yağ
tavuk göğsü
tavuk göğsüYumurtaya bulanır.Pane harcına bulanır.
Yağda kızartılır.bu kadardaha çok değişik şekilde yapanlar var en kolay şekildesini verdim sanayanınada patates püresiama sen sevmiyodun diye hatırladım

yoo severim püreyi, mayonezli sevmem demiştim :)

ben bikere cipsle yaptım t.gögsünü, eşim pek sevmedi

canım dolma yapmak istiyorum yarın:44:

yada doldurup dolaba koyayım haftaiçi mi yapayım..bu akşam pilavmı yapayım

ben sizin daha çok başınızı ağrıtırım bu gidişle :))))
o zaman bence de tavuk yap fırında, ben bu hafta içi kanat almıştım
sosladım fırına attım süper oldular

ay hiç anlamam bu tavuk işinden:26:
ama en sevdiğim gögüs :) derisi falan yok ya tertemiz :)))
göğüs al sotele o zaman zuzuş :)))

...
çıtır pane harcımı ben kendim yapıyorum

kolay yapılıyo zaten nektarcım galeta unu ile yapıyosun dimi uğraşmasın diye ben pane harcını hazır al dedimayy bardak kırdım:18:acayip ses çıktı

kimdi ya biri sevmiyodu cipsle deneyecektim bende bigün niye sevmedi sen beğendinmiayy sıkıldım 1 olsunda gidiyimmm

valla fena değildi canım :))

ben en iyisi göğüs alayım mantarla soteleyim onu demii :)) yanınada salata..
azcık da tarhna bulursam çorba yapayım..k.peder her akşam içer ama dün bulamadı :)))

valla fena değildi canım :))

ben en iyisi göğüs alayım mantarla soteleyim onu demii :)) yanınada salata..
azcık da tarhna bulursam çorba yapayım..k.peder her akşam içer ama dün bulamadı :)))

evet canım en mantıklısı o tarhana çorbası çok severim ohh mis gibitarhanayı nerden alıyosun canım istedi

Nektarcım nasıl yapıyorsun harcı cornflakes ile denemek istiyorumda sen hiç yaptınmı
peynirli çizi bisküviyi robottan geçiriyorum, kekik, pul biber, kara biber, k. biber, tavuk baharatı, kuru maydonoz, 1 tatlı kaşığı galeta unu, 1 tatlı kaşığı mısır unu katıp karıştırıyorum iyice, tavukları önce yumurtaya sonra sos batırıp kızartıyorum süper oluyoo

kolay yapılıyo zaten nektarcım galeta unu ile yapıyosun dimi uğraşmasın diye ben pane harcını hazır al dedimayy bardak kırdım:18:acayip ses çıktı
yok Fundacım, sadece galetayla pane harc olur mu ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…