enkidu isim neydi? bu nick biraz ilginç oluyo daben KKTC'de Lefkoşa'da yaşıyorum canım. Burda kiralar sterlinle ödeniyor genelde
canım adım zeynep :)
Bu gidişte k.validenin gittiğine sevinemicen sanırım :)
ohaa falan oldum
Adet döngüsü düzenli bi kişinin 9 temmuzda olması gerekiyor. Senin denk gelebilir
tarif alayım :)))
ya sadece eşim ben olsak dert etmicemde k.peder de varya :26:
zaten dünkü türlümü biraz yağını çok yapmışım, bide tencereyi boşaltırken gördüm dibini yakmışım:78:
Haziran ayındaki adetini takip edicez canım
dikkat et canım, geçmiş olsun
hoşgeldin canım etsende nafile nasılsın bugün temizliğin bittimi işyerinde
1 paket pane harcı
1 yumurta
kızartmalık yağ
tavuk göğsü
tavuk göğsüYumurtaya bulanır.Pane harcına bulanır.
Yağda kızartılır.bu kadardaha çok değişik şekilde yapanlar var en kolay şekildesini verdim sana yanınada patates püresi ama sen sevmiyodun diye hatırladım
yoo severim püreyi, mayonezli sevmem demiştim :)
ben bikere cipsle yaptım t.gögsünü, eşim pek sevmedi
o zaman bence de tavuk yap fırında, ben bu hafta içi kanat almıştımcanım dolma yapmak istiyorum yarın:44:
yada doldurup dolaba koyayım haftaiçi mi yapayım..bu akşam pilavmı yapayım
ben sizin daha çok başınızı ağrıtırım bu gidişle :))))
göğüs al sotele o zaman zuzuş :)))ay hiç anlamam bu tavuk işinden:26:
ama en sevdiğim gögüs :) derisi falan yok ya tertemiz :)))
kimdi ya biri sevmiyoducipsle deneyecektim bende bigün niye sevmedi sen beğendinmi ayy sıkıldım 1 olsunda gidiyimmm
o zaman bence de tavuk yap fırında, ben bu hafta içi kanat almıştım
sosladım fırına attım süper oldular
göğüs al sotele o zaman zuzuş :)))
...
çıtır pane harcımı ben kendim yapıyorum
kimdi ya biri sevmiyoducipsle deneyecektim bende bigün niye sevmedi sen beğendinmi ayy sıkıldım 1 olsunda gidiyimmm
valla fena değildi canım :))
ben en iyisi göğüs alayım mantarla soteleyim onu demii :)) yanınada salata..
azcık da tarhna bulursam çorba yapayım..k.peder her akşam içer ama dün bulamadı :)))
peynirli çizi bisküviyi robottan geçiriyorum, kekik, pul biber, kara biber, k. biber, tavuk baharatı, kuru maydonoz, 1 tatlı kaşığı galeta unu, 1 tatlı kaşığı mısır unu katıp karıştırıyorum iyice, tavukları önce yumurtaya sonra sos batırıp kızartıyorum süper oluyooNektarcım nasıl yapıyorsun harcı cornflakes ile denemek istiyorumda sen hiç yaptınmı
yok Fundacım, sadece galetayla pane harc olur mu ki :26:kolay yapılıyo zaten nektarcım galeta unu ile yapıyosun dimi uğraşmasın diye ben pane harcını hazır al dedimayy bardak kırdım:18:acayip ses çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?