Problemli mi yarenaycım izin konusunda patronun?
günaydın canım bend eşimdi öğrendim temizlik yapıyormuş
bıçağı tavsiye etmem kızlar, siz biber gazıyla devam edin bence. o zamanlar yoktu gazlar falan. mecbur bıçak kullanıyordum.
ne zamndır biber gazı alıcam sallıyorum ama şart oldu
evet canım hem de çok. burda herkes izinini Türkiye'de geçirmek istiyor. o yüzden de patron bozuluyor. zaten son zamanlarda birinizi işten çıkartcam falan dedi. şimdi onun korkusuna hiçbirimiz tatilden söz açamıyoruz. senelik izinleri bayram tatiliyle çakıştıranlara da kızıyor, sanki bayramda çalışıyoruz dabir acayip burdakiler ya. bu 1 seneyi de geçireyim hayırlısıyla döncem Türkiye'ye. karartcam artık gözümü, çekilmez böyle gerginlikle.
fundam takısı, elbisesi, git-geli falan pahalıya patlayacak bu düğün. ailen için de zor olmuştur arka arkaya kız vermek. bizim de burda her sene çalışma izini çıkartmamız gerekiyor. o da ortalama 300 tl., eşim de 300 tl. bir ayda 600 tl. de oraya gidecek ve tam da Temmuz'da ikimizin de çalışma izinleri
inan benimde durumlar çok karışık ama şartları zorladım resmen çünkü balayınada gidemedik eşim bu yıldan için söz vermişti bu yılda düğün çıktı..ama herşeyin hayırlısı olsun inşallah pişman olmayız
biz de balayı yapamadık buraya geliyoruz diye. dedik ne güzel orda senelik izinimizi kullancaz rahat rahat. patronun uyuzluğu tuttu işte bu sene şansımıza. hayırlısı diyoruz işte napalım..
bide kibrisa balayina gitmistik.
güzeldi ocak ayi olmasina ragmen mont giymemiisti hic sesiz sakin bir yerdi.
offf sterlin yine uçmuş ya. bu ay 930 tl'yi bulacak kiramız. acil ev bulmamız lazım bizim...[/QUOT
canım nerde oturuyosunki bu kadar kira veriyosun
ben kendi adıma iyi değilim, uykusuzum gece üç buçuktan beri :44:
eşimin halasının kızı vefat ettmiş, eşim de haliyle çok kötü durumdaydı.. halen de öyle aslında
insan üç buçukta çalan telefonda ilk kendi ailesini düşünüyo, çok kötü bişi yaa
bende kardeşimle dün akşam amcamlardan dönerken onu evine yakın yerde indirdim saat 10a geliyodu ben eve giderim dedim indim durakta tam eve giden sokakta indim arkamdanda biir indi adam gitmez benim gideceğim yola girdi sigara yaktı bekliyor ben tramvay durağına gittim eşimi aradım geliyorum dedi bekle orda güvenliğin yanında bekledim yarım saatten fazla bekledi gitmedi beni görmesin diye güvenlik kabinine yaklaşıyorum görmesin diye adam yolun ya aşağısına yada yukarısına gidiyor beni görmek için korktum eve gitsem takip edecek evi öğrenicek dedim eşim geldi onu gördü heralde sonra kayboldu işe bile geç geldim 7de iş başı yapıcaktım 8,30da geldim
Günaydın kızlar bugün ben de işteyim malesefDün cam balknumuz takıldı sonrasında bi güzel temizledik kocamla, camları sildik, akşam da yeni aldığım sandalyelerimi masamı çıkarttım çay keyfi yaptım ay bi güzel oldu ki, şimdi sıra perdelerde onu da artık izin dönüşü halledeceğiz. Allah kısmet ederse haftaya denizlideyiz.Bugün de kardeşim arabayı verdi sağolsun onla geldim
Canım başınız sağolsun yaa neden vefat etmiş? Allah sabırlar versin eşine de ailesine de..
Benim eşim de izin günlerine denk gelirse temizlik yardım ediyor, çok seviniyorum ya, bi alışamadım şu temizlik işlerine, bu arada elektrik süpürgem de bozuldu almam lazım yenisini anneminki ile idare ediyorum şimdilik. Toz torbalı bişi bakıcam önceki torbasızdı temizliğinden ben usandım, insanın midesi kalkıo alışamadım. Hiç değilse torba doldukça at gitsin
yeni balokınun fotolarını isteriz, benim süpürgemin de toz torbası kumaş gibi olandan var ya öyleydi (ay ne deniyodu onlara :26:) midem kaldırmadığı için attım, kağıt torba uydurdum dolunca atıyorum, yenisini takıyorum..belki seninkine de uyan vardır araştırsana canım :44:
hadi zuzum, bitir şu temizliği de gel artıkkk
saol zuzum, evet en başta eşine sabır versin Allah, kendimizi koyuyoruz dün gece eşimle onların yerine çok kötühaberi okudum çok üzüldüm yaa..Allah en başta eşine ,ailesine sabır versin ( Allah rahmet eylesin
Sizinde başınız sağolsun canım...daha yeni evliymiş bide yaa
ilk başta eşime boşalt demiştim ben ilk ayımızda, koridorun halısının üzerinde boşalttığını görünceyaa evet benimki de torbalı..daha ilk defa pazar günü boşalltıtım torbasını öğğğğ bide bi yoz kalkıyoki sorma
daha önce hep eşime boşalttırırdım , pazar çalıştığı için bana kaldı dolmuş iyice:25
saol zuzum, evet en başta eşine sabır versin Allah, kendimizi koyuyoruz dün gece eşimle onların yerine çok kötü( eşim bana sarılıp nasıl ağladı, en değerlim sensin Allahım seni benden ayırmasın diye
ilk başta eşime boşalt demiştim ben ilk ayımızda, koridorun halısının üzerinde boşalttığını görüncebir daha kendim yaptım, hiç düşünmüyo böyle ayrıntıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?