2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Problemli mi yarenaycım izin konusunda patronun?

evet canım hem de çok. burda herkes izinini Türkiye'de geçirmek istiyor. o yüzden de patron bozuluyor. zaten son zamanlarda birinizi işten çıkartcam falan dedi. şimdi onun korkusuna hiçbirimiz tatilden söz açamıyoruz. senelik izinleri bayram tatiliyle çakıştıranlara da kızıyor, sanki bayramda çalışıyoruz da bir acayip burdakiler ya. bu 1 seneyi de geçireyim hayırlısıyla döncem Türkiye'ye. karartcam artık gözümü, çekilmez böyle gerginlikle.

fundam takısı, elbisesi, git-geli falan pahalıya patlayacak bu düğün. ailen için de zor olmuştur arka arkaya kız vermek. bizim de burda her sene çalışma izini çıkartmamız gerekiyor. o da ortalama 300 tl., eşim de 300 tl. bir ayda 600 tl. de oraya gidecek ve tam da Temmuz'da ikimizin de çalışma izinleri

offf sterlin yine uçmuş ya. bu ay 930 tl'yi bulacak kiramız. acil ev bulmamız lazım bizim...

kıbrıstada güzel oteller varmış canım orayı hiç düşünmezmisin..yarenay sorma battı balık yan gidertemmuz ayı bizim için masraf ayı olacakbakalım artık ayarlamamız lazım tatili zaten 12 ye böldürdük card finansa 12 taksit yapıyolarmış..

fundam ilk burayı düşünmüştük ama işte İzmir'de ev alalım diyince tatili de orda yapalım dedik. ama durumlar bu kadar karışıkken zamanın ne getireceğini kestiremiyorum. tek korkum bu yaz da tatil yapamamak şu anda. :18::18::18:

inan benimde durumlar çok karışık ama şartları zorladım resmen çünkü balayınada gidemedik eşim bu yıldan için söz vermişti bu yılda düğün çıktı..ama herşeyin hayırlısı olsun inşallah pişman olmayız

biz de balayı yapamadık buraya geliyoruz diye. dedik ne güzel orda senelik izinimizi kullancaz rahat rahat. patronun uyuzluğu tuttu işte bu sene şansımıza. hayırlısı diyoruz işte napalım..

biz de balayı yapamadık buraya geliyoruz diye. dedik ne güzel orda senelik izinimizi kullancaz rahat rahat. patronun uyuzluğu tuttu işte bu sene şansımıza. hayırlısı diyoruz işte napalım..

hayırlısı olsun fıstığım kendimizi çok kasmayalım kısmetten öteye varılmıyo..canım geçen yıl biz kesin gidiyoduk ama olmadı ramazana falan denk geldi başka şeyler çıktı..bu yıl inşallah hepimiz güzel tatil geçiririz sonrada gelir paylaşırız tatil anılarımızı

off çenesi düşükler:99: :)

ben kendi adıma iyi değilim, uykusuzum gece üç buçuktan beri :44:

haberi okudum çok üzüldüm yaa..Allah en başta eşine ,ailesine sabır versin ( Allah rahmet eylesin
Sizinde başınız sağolsun canım...daha yeni evliymiş bide yaa

dikkat et canım, geçmiş olsun

güle güle oturun balkonunuzda:80:

yaa evet benimki de torbalı..daha ilk defa pazar günü boşalltıtım torbasını öğğğğ bide bi yoz kalkıyoki sorma
daha önce hep eşime boşalttırırdım , pazar çalıştığı için bana kaldı dolmuş iyice

hadi zuzum, bitir şu temizliği de gel artıkkk

geldim canım

kızlar bugün 5 te çıkıcam..
dünden kalan türlüm var çokçok az da makarna var..ne yapıcam yanına yaa ((

eve gidince kendi çamaşırlarımı atıcam , yukarı çıkıp k.validemin evini süpürcem yemek yapaıyım ne yapcaksam

dün beyazları attıydım..kurumadı ama gece ne yağmur şimşek gök gürültüsü:18::18: sandımki gök yarılıcak okadar felaketti ((

zuzu anlaşılan seni birsürü iş bekliyo bende dün makarna yapacaktım benim beyefendi istemedifırında tavuk istedi domatesli biberli onu yaptım

haberi okudum çok üzüldüm yaa..Allah en başta eşine ,ailesine sabır versin ( Allah rahmet eylesin
Sizinde başınız sağolsun canım...daha yeni evliymiş bide yaa
saol zuzum, evet en başta eşine sabır versin Allah, kendimizi koyuyoruz dün gece eşimle onların yerine çok kötü ( eşim bana sarılıp nasıl ağladı, en değerlim sensin Allahım seni benden ayırmasın diye

ilk başta eşime boşalt demiştim ben ilk ayımızda, koridorun halısının üzerinde boşalttığını görünce bir daha kendim yaptım, hiç düşünmüyo böyle ayrıntıları

Torbalılarda ne varki zorlanıyorsunuz ben eski torbayı atıp yeni torba takıyorum siz torbayımı boşaltıyorsunuz. Bende hep eşime yaptırıyorum sanki çok zormuş gibi :)

amin canım(
..

halınınmı :))))

elfii benimki bez kağıt değilki öyle olsa doldumu atarım..bez torba varmı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…