hayırlı olsun.. inş çok memnun kalırsınız otelden..bize de fikir olur eylülde gideceklerdeniz biz dekızlar rezervasyon yaptırdık
hedef resort hotel spa alanya 7 temmuz-11 temmuz arası
kaza yapmışlar canım, saol ..
yeni balokınun fotolarını isteriz, benim süpürgemin de toz torbası kumaş gibi olandan var ya öyleydi (ay ne deniyodu onlara :26:) midem kaldırmadığı için attım, kağıt torba uydurdum dolunca atıyorum, yenisini takıyorum..belki seninkine de uyan vardır araştırsana canım :44:
Samsungun modelleri dayanıklı oluyo, benim fotoğraf mak. de samsung :)))
kelebekmi taşıyodun kız nasıl kullanıyodun
canım 2008den beri istanbuldayım 1sene karşı beykozdan giidp geldim sabah 5,30da evden çıkıyordum hiçbişe görmedim şimdiki yerdede görmedi 10,30da ingilizce kursumdan geliyordum anlamadım kelepçe nasıl bişey?
Günaydın kızlar bugün ben de işteyim malesefDün cam balknumuz takıldı sonrasında bi güzel temizledik kocamla, camları sildik, akşam da yeni aldığım sandalyelerimi masamı çıkarttım çay keyfi yaptım ay bi güzel oldu ki, şimdi sıra perdelerde onu da artık izin dönüşü halledeceğiz. Allah kısmet ederse haftaya denizlideyiz.Bugün de kardeşim arabayı verdi sağolsun onla geldim
Canım başınız sağolsun yaa neden vefat etmiş? Allah sabırlar versin eşine de ailesine de..
Benim eşim de izin günlerine denk gelirse temizlik yardım ediyor, çok seviniyorum ya, bi alışamadım şu temizlik işlerine, bu arada elektrik süpürgem de bozuldu almam lazım yenisini anneminki ile idare ediyorum şimdilik. Toz torbalı bişi bakıcam önceki torbasızdı temizliğinden ben usandım, insanın midesi kalkıo alışamadım. Hiç değilse torba doldukça at gitsin
Toz Torbalı Elektrik Süpürgesi Ürün Tipi, En Ucuz Samsung Elektrikli Süpürge / Halı Yıkama Makinesi fiyatları ve modelleri akıllı fiyat'ta bak burda en üstteki sarı olan 1800W dio yeter..
Canımcım nöbetçiyim yaahayırdır luxxor seni bugün işte görmemizin nedeni nedirelektrikli süpürge olayı çok karışık ya. ben de bir tane almıştım en yeni teknoloji falan diye, süper çekiyor ama hanesini boşatmak iğrençç, ayırca her yer toz oluyor boşaltırken. sonra bir de sulu aldım ama o da hem çok ses çıkarıyor, hem çekişi az, hem de her seferinde suyu dök, temizle vs. uzun sürüyor. bakalım İzmir'e dönünce iyice araştırıp öyle alcam.
Baktım canım evet siemens de kaliteli imiş peki fundacım toz torbasını rahat bulabilio musun? ille bayisinden mi almak gerekiyor? Bu arada otelinize de baktım çok güzele benziyor:79:
Canımcım nöbetçiyim yaaEvet suluların da o zorluğu var, mesela acil bi yere bişi döküldü onu bile almak için tüm mak. su doldur boşalt, kurut vs..
günaydın kızlar
zuzu ne temizliği yapıyor?
odasının haftalık temizliğinigünaydın kızlar
ben de aslında Antalya'yı çok istemiştim bu sene. ama İzmir'den ev alma muhabbeti çıkınca mümkün olduğunca yakın olsun dedik. baktım da şimdi bizim tarihler çok sakat ya. biz Ağustos 15 gibi düşünmüştük. 15 günle ay sonuna geliyor, sonrası da bayram zaten. aslında bizim için çok iyi olurdu ama patron buna hayatta izin vermez gibime geliyor. offf bi konuşabilsek de kurtulsak şu işten. ama adamın yanına yaklaşılmıyor ki, tatil diyim, izin diyim offf:84::84::84::84:
ben de aslında Antalya'yı çok istemiştim bu sene. ama İzmir'den ev alma muhabbeti çıkınca mümkün olduğunca yakın olsun dedik. baktım da şimdi bizim tarihler çok sakat ya. biz Ağustos 15 gibi düşünmüştük. 15 günle ay sonuna geliyor, sonrası da bayram zaten. aslında bizim için çok iyi olurdu ama patron buna hayatta izin vermez gibime geliyor. offf bi konuşabilsek de kurtulsak şu işten. ama adamın yanına yaklaşılmıyor ki, tatil diyim, izin diyim offf:84::84::84::84:
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?