2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Samsungun modelleri dayanıklı oluyo, benim fotoğraf mak. de samsung :)))

Toz Torbalı Elektrik Süpürgesi Ürün Tipi, En Ucuz Samsung Elektrikli Süpürge / Halı Yıkama Makinesi fiyatları ve modelleri akıllı fiyat'ta bak burda en üstteki sarı olan 1800W dio yeter..

sağolun kızlargidemeyenler inşallah seneye gidersinizbiz geçen yıl gidememiştik inşallah bu yıl bi aksilik çıkmazda güzel bi tatil geçiririz
luxxor fotolarını bekliyoruz en iyisi torbalı olan kuru makinalar yanidiğerleri çabuk bozuluyomuş

kelebekmi taşıyodun kız nasıl kullanıyodun

valla erkek arkadaşlarım sağolsun öğretmişlerdi, gayet di iyi sallardım, erkek gibi

bıçağı tavsiye etmem kızlar, siz biber gazıyla devam edin bence. o zamanlar yoktu gazlar falan. mecbur bıçak kullanıyordum.

hayırdır luxxor seni bugün işte görmemizin nedeni nedir elektrikli süpürge olayı çok karışık ya. ben de bir tane almıştım en yeni teknoloji falan diye, süper çekiyor ama hanesini boşatmak iğrençç, ayırca her yer toz oluyor boşaltırken. sonra bir de sulu aldım ama o da hem çok ses çıkarıyor, hem çekişi az, hem de her seferinde suyu dök, temizle vs. uzun sürüyor. bakalım İzmir'e dönünce iyice araştırıp öyle alcam.

fundam sen de tatil için şafak saymaya başlamışsın nihayet. çok sevindim. darısı başımıza artıkkkk

Baktım canım evet siemens de kaliteli imiş peki fundacım toz torbasını rahat bulabilio musun? ille bayisinden mi almak gerekiyor? Bu arada otelinize de baktım çok güzele benziyor:79:

Canımcım nöbetçiyim yaa Evet suluların da o zorluğu var, mesela acil bi yere bişi döküldü onu bile almak için tüm mak. su doldur boşalt, kurut vs..

teşekkür ederim nektar sizede fikir olur hem eylüle belki daha uygun olur
yarenay darısı size canım inşallah ayarlarsın güzel bi yer çok yoruldun iyi bi tatil olur senin için
zuzu nerde kaldı:82:

canım bayiden almak lazım sanırım bilmiyorumki benim anneminkide aynı o kendine alırken banada alıyodu şimdi burdan bulabilecekmiyim acba bitti çünküaslında bodrumda bi yer beğenmiştik geri alanya kayseriden daha yakın diye orayı tercih ettik

ben de aslında Antalya'yı çok istemiştim bu sene. ama İzmir'den ev alma muhabbeti çıkınca mümkün olduğunca yakın olsun dedik. baktım da şimdi bizim tarihler çok sakat ya. biz Ağustos 15 gibi düşünmüştük. 15 günle ay sonuna geliyor, sonrası da bayram zaten. aslında bizim için çok iyi olurdu ama patron buna hayatta izin vermez gibime geliyor. offf bi konuşabilsek de kurtulsak şu işten. ama adamın yanına yaklaşılmıyor ki, tatil diyim, izin diyim offf:84::84::84::84:

Problemli mi yarenaycım izin konusunda patronun?

bizimki biraz emrivaki olacak tatil izin diyemedik dahainşallah bi sakantlık çıkarmazhayırlısı bakalım yarenay canını sıkmaama insan kafaya takıyo benimde kafamda birsürü şey var masraf hiç bitmiyokardeşime düğünde takmak için blezik alıcaz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…