hiç bişe görünmüyo ekleyememişin canım
alınganlık değil o kırılmışımdır bir şeye :))
funda ben dün zuzu ile yaptığınız şakalara kırılmadım ki, çocuk değiliz sonuçta?
sadece senin o hoşuma giden "herşeyi ben bilirim" tavırların bazen karşındakini küçük görme demiyelim de biraz rencide etme boyutuna geliyo :))
ama kendin demiştin ben ön planda olmayı, sürekli naz yapmayı, pohophlanmayı seviyorum diye muzurluk deyip görmemezlikten geliyorum genelde :))
şuan alıngan değilim, sadece moralim bozuk ailevi yani)
samimiyetine inandığım için muzurluğuna veriyorum yazmıştım ki :))çok şaşırdım canım yaben samimi bulduğum için şaklar yapıyorum geyik yapıyorum çok ciddi muhabbetlerimde oldu sizlerle bilemiyorum demekki yanlış anlaşılıyorum veya tanımadığınız için böyle oluyo..evet öyle ama ben o söylediklerini eşimden beklerim..çocuksu tavırlarım vardır ama olgun biriyim insanların hallerinden anlayabilirim..kendimi herkes gibi zannediyorum ben galiba sorun bende
yarenay bizim yarın ki deniz işi yattı gibi..hava kapalı ama yarın açardsa bellide olmaz gidebilirizde:97:
uzun zamandır burda olduğumuzdan bir topic adeti geliştirdik zeynepcim. her yeni gelenden adını, yaşını, mesleğini, nerde yaşadığını öğrenip bir adet de fotoğraf istiyoruz, topicte işe alıyoruz sanki
baktım yorumumu da yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?