2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok şaşırdım canım yaben samimi bulduğum için şaklar yapıyorum geyik yapıyorum çok ciddi muhabbetlerimde oldu sizlerle bilemiyorum demekki yanlış anlaşılıyorum veya tanımadığınız için böyle oluyo..evet öyle ama ben o söylediklerini eşimden beklerim..çocuksu tavırlarım vardır ama olgun biriyim insanların hallerinden anlayabilirim..kendimi herkes gibi zannediyorum ben galiba sorun bende

samimiyetine inandığım için muzurluğuna veriyorum yazmıştım ki :))
off neyse, üzerinde durulacak bişi değil.. belki de haklısın bende sorun vardır, ben alıngan olabilirim bu aralar :))
kaçıyorum

bu arada burda kırdığım kimseler olduysa hepinizden özür dilerim arkadaşlar..hiçbirzaman kimseyi kırmak gibi bi niyetle bişey yapmadım..herkese iyi tatiller umarım güzel bi hafta sonu geçiririz:79:

kızlarrr eşime aldım hediyelerini...
açık renk kot...açıkmavili beyazlı kareli gömlek...
beyaz mavi akkabı
3al 2 öde olaraktan 75 tl ye kapadım hepsini :)))

yarenay bizim yarın ki deniz işi yattı gibi..hava kapalı ama yarın açardsa bellide olmaz gidebilirizde:97:

bizimki de kesin yattı zuzum. artık bu hafta da temizlik yapamazsam önümüzdeki hafta yaşayamam bu evde

nigarım, fundam ne olmuş size ya. regl günü yakın olan kim söylesin hemen

zeynep ben gördüm fotonu canım. çok hoş bir gelin olmuşsun, gelinliğin de çok hoş. en önemli topic katılım kuralımızı yerine getirdin tebrikler:13::13: bundan sonra sen de bir parçamızsın

birazdan ablamla çıkcaz dışarı. hava bir açılıyor bir kapanıyor, ne yapacağını bilemedi.... çalışanlara kolay gelsin, geri kalanlara da iyi tatillerrr

[QUOTE=yarenay;19416776

zeynep ben gördüm fotonu canım. çok hoş bir gelin olmuşsun, gelinliğin de çok hoş. en önemli topic katılım kuralımızı yerine getirdin tebrikler:13::13: bundan sonra sen de bir parçamızsın

çok teşekkür ederim yarenaycığım öylemi ne mutlu bana teşekkür ederim beni aranıza aldığınız için :)

uzun zamandır burda olduğumuzdan bir topic adeti geliştirdik zeynepcim. her yeni gelenden adını, yaşını, mesleğini, nerde yaşadığını öğrenip bir adet de fotoğraf istiyoruz, topicte işe alıyoruz sanki

:)))) hehehhe

yarenay ya ben aldıklarımı götürüym mü yaa.daha 1 ay vermeme dayanamam ben okadar
hem giydin şimdide nolcakki hee:101:

bende işteyim enkidu
4e kadar bi iş yetiştirmem gerek..

p.ertesi görüşürüz:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…