ay kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 bardak çay içtim yani hersabahki kahvaltım ..ama halen nasıl açım yaa
gittim simit aldım çay yaptım, gelin beraber yiyelim:)))
dün tam misafirliğe giderken eşimin halası aradı size geliyoruz diye nerdeyse 1 yıl olacak daha ilk geleceklerbizde gezmeye gidiyoruz dedik..hafta içi bi gün gelecekler ne zaman çağırsam ev temizken bugün çağırıyım diyorum
kızlar deniz börülcesi tarifi olan var mı? nasıl yapılır, nasıl temizlenir :))
hmmm valla sen bilirsin canım al kurtul istersen
zuzu sarmam var böreğim var baklavada yapmıştım ya o var yanınada bi çeşit hazır alırım ..çay kahve yeteralıyım aradan çıksın
bizim markette promosyon yapmışlardı 3 bağı 2 tl aldım nasıl yapılacağını bilmiyorum, yemekteyizde görüyodum hep ama nasıl yapıyolardı aklımda yokvalla canım denizbörülcesini bilmiyorum
yni normal börülce gibi olmazmıki:44:
açılmıyo bu site bende Funda, şirket tarafından engellenmiş ama saol :)))Ev Cini: Deniz Börülcesi
burda detaylı tarif etmiş burdan bi bak istersen..
teşekkürler zuzuş, en azından bi fikrim oldu :26:kaynayan tencereye atılarak 15 dakika kadar haşlanır
haşlanan börülcelerin üst kısmından tutularak aşağıya doğru sıyrılır(sapları elinizde kalacak)
sıyırdığınız börülcelerin üzerine sarımsak limon ve zeytinyağı dökülerek güzelce karıştırılır
(deniz börülcesi tuzlu olduğu için ayrıca tuz atmayın)
(alıntı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?