:)))) hehehhe
yarenay ya ben aldıklarımı götürüym mü yaa.daha 1 ay vermeme dayanamam ben okadar
hem giydin şimdide nolcakki hee:101:
:101: :101: :101:funfa nektar kulaklarınızı çekicem ikinizinde
bence götür ver zuzu, beğenmezse, olmazsa değiştirin.. çünkü 15 gün sonra değişim süresi bitiyodu galiba :26:kızlarrr eşime aldım hediyelerini...
açık renk kot...açıkmavili beyazlı kareli gömlek...
beyaz mavi akkabı
3al 2 öde olaraktan 75 tl ye kapadım hepsini :)))
benimkisine daha 10 gün varnigarım, fundam ne olmuş size ya. regl günü yakın olan kim söylesin hemen
hoşgeldin sinem. hangi otelde kalmıştınız? gezdiniz mi hiç Kıbrıs'ı, yoksa otelde mi takıldınız hep?
kızlarrr eşime aldım hediyelerini...
açık renk kot...açıkmavili beyazlı kareli gömlek...
beyaz mavi akkabı
3al 2 öde olaraktan 75 tl ye kapadım hepsini :)))
elfiiii
bencede haftaya c.ertesi çağırabilirin canım
aslında pazarları kaynanan ne yapıyor,haftaya pazara kalırsada o evde kalsın kadınla
iyi geceler kızlarrr. Gece gece ben naaptım= brownieekendi kendime kızıyorum bi de oturdum iki dilim yedim yaaaaaaaaaaa. Ama bi güzel olmuş anlatamam. İlk defa deniyorum aynı eti brownie intense var ya onun gibi olmuş nerdeyse
Biri beni durdursunkendimi ve göbeğimi tanıyamıyorum artık.
arkadaşlar herkese günaydın,herkese hayırlı haftalar
hafta sonunuz nasıl geçti bakalım işallah canınızı sıkacak birşey olmamıştır.ben hafta sonu çalışıyodum 7ye kadar bugünde yine 7ye kadar çalışıyorum.
Günaydın kızlar
Benimde cumartesi malum misafirle geçti pazar günü kadın gelmeyince görümcemleride aldık gittik luna parka çarpışan arabalara bindik :) K.validemle bile bindim ben sürdüm tabi :) Sonra dedik hadi sahile inelim mangal yakalım eve döndük mangalı aldık kasaptanda alınacakları aldık k.validem sabah börek yapmıştı meyvede koydum gittik sahile. Hava kapalıydı ama çok sıcaktı sonra akşam döndük k.validem kızında kaldı bende kocişimle eve gidip survivor ı izledik :)
Eşimle karar verdik dedik pazar günü biz temizlik yapalım sonra baktık hiç halimiz yok temizlik haftaya kaldı tabi kadın bizi yine ekmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?