2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:)))) hehehhe

yarenay ya ben aldıklarımı götürüym mü yaa.daha 1 ay vermeme dayanamam ben okadar
hem giydin şimdide nolcakki hee:101:

yok canım bence götürme. bekle zamanını. işyerinde kolay kolay açmadığın bir dolaba falan koy. unutmuş gibi yap onları gözünün önünde olursa dayanamazsın. o yüzden göz önünden kaldır onları.

biz de çıktık ablamla gezdik. ne kendime elbise ve gözlük ne de kocişe hediye beğenebildim. galiba ben de senin gibi gömlek vs. alcam...

funfa nektar kulaklarınızı çekicem ikinizinde
:101: :101: :101:

kızlarrr eşime aldım hediyelerini...
açık renk kot...açıkmavili beyazlı kareli gömlek...
beyaz mavi akkabı
3al 2 öde olaraktan 75 tl ye kapadım hepsini :)))
bence götür ver zuzu, beğenmezse, olmazsa değiştirin.. çünkü 15 gün sonra değişim süresi bitiyodu galiba :26:
nigarım, fundam ne olmuş size ya. regl günü yakın olan kim söylesin hemen
benimkisine daha 10 gün var

kızlar gitmedim k.validemlere
herkes cenaze evinde, bugün Ankaradan getiriyolarmış zaten
daha kötü olursun dediler
yarın gitcez eşimle
giremem ben sanırım pazartesiye kadar
iyi tatiller herkese

Son düzenleme:
nigarım iyi olmuş tek başına gitmemen. eşinle gidersiniz yarın. birbirinize destek olursunuz. Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin

30 gün içinde değişebiliyosun dedi kız ama yetkiliye sormadım ya ..
ne bilim ayakkabıyıda beyaz aldım geçen diyordu beyaz ayakb.diye :)
veriyim giysin diyom bende:44:

birazdan yemklere başlaym bende:)

Merhaba kızlar. Nektar başınız sağolsun canım akşam haberlerde görmüştüm demek eşinin kuzeniymiş şimdi bakınca farkettim ((
Bugün hiçbi şey yapmadım (akşam randevusu dışında ) derse gittim geldim yemek yedik bulaşıklar da öylece duruyor. yarın gelince şöyle bir temizlik yapayım diyorum yine kirlendi ev. Bu arada benim süpürgem kağıt torbalı minik bi şey. Minik olduğu için torbası çabuk doluyor bi iki sefer boşaltıp sonrasında doldurup değiştiriyorum. Küçük olmasına rağmen emiş gücü gayet iyi. Rahat da taşıyorum evin içinde ben beğendim gerçekten.
zuzuş senin işler çoğalmış anlaşılan yemek temizlik vs kolay gelsin cnmm
ayy aklımda başka bi şey kalmadı geçmişten.
hııı funda otele baktım güzel görünüyor iyi eğlenceler şimdiden. Alanyaya gelmişken bize de uğrayın kız. Ayy bu arada eğer biz de o dediğim yere gidicek olursak biz de alanyada olucaz. ama ne zaman bilmiyorum :26:
benim reglim de genelde düzenli gelir yaklaşık 25 günde bi.Ben göbek hareketleri yapmaya başladım yaa yediklerimden kısamıyoum bi pilates hareketi varmış buralarda okumuştum 2 haftada göbeği dümdüz olmuş onu yapıyorum bugünden itibaren. sırtüstü yatıyorsunuz, bacaklarınızı havaya dikip hafif kafanızı kaldırıyorsunuz. kollarınız da yerden hafif yüksekte ama zemine paralel. kesik kesik 100 nefes alıp veriyorsunuz. Denemek isteyenler için
luxxor balkonun ve eşyalarını güle güle kullan cnm mutlaka foto bekliyoruz unutma

kızlarrr eşime aldım hediyelerini...
açık renk kot...açıkmavili beyazlı kareli gömlek...
beyaz mavi akkabı
3al 2 öde olaraktan 75 tl ye kapadım hepsini :)))

Zuzucum ihtiyacı varsa ver yada sadece ayakkabıyı şimdilik ver o güne yine elinde bi poşetin olsun.

Nektarcım haberlerde hep gördük bugün çok acı ya allah ailesine sabır versin

Bende bunalımlardayım yarın ki gelecek olan kadın regl olmuş ev berbat kara kara düşünüyorum haftaya geleyim dedi haftaya piknik var kuzenlere söz verdik ertelemekte istemiyoruz çünkü benim o pikniğe ihtiyacım var
ben yapayım dedim eşimde yardım ederim dedi sonra gözüm yemedi 10 aydır silinmemiş camlar. Cumartesiye bi bahane bulup işe gitmicem kadını o güne çağırıcam. şimdilik öyle bi karar aldık tabi onunda işi yoksa

offf eşim yok daha ortalıkta. çalışıyor hala. geçen hafta erken gelmişti ne güzel. bu akşam zor görüşcez galiba alt kattaki komşumuz geldi, onunla oturduk muhabbet ettik biraz. iyi geldi valla. yoksa yalnızlıktan kriz geçircektim.

elfiiii

bencede haftaya c.ertesi çağırabilirin canım
aslında pazarları kaynanan ne yapıyor,haftaya pazara kalırsada o evde kalsın kadınla

elfiiii

bencede haftaya c.ertesi çağırabilirin canım
aslında pazarları kaynanan ne yapıyor,haftaya pazara kalırsada o evde kalsın kadınla

O da gelecek pikniğe. Hem kadın o kadar işi bi günde yetiştiremez mecbur yardım edicem en azından beyaz eşyalarımı silicem

iyi geceler kızlarrr. Gece gece ben naaptım= browniee kendi kendime kızıyorum bi de oturdum iki dilim yedim yaaaaaaaaaaa. Ama bi güzel olmuş anlatamam. İlk defa deniyorum aynı eti brownie intense var ya onun gibi olmuş nerdeyse
Biri beni durdursun kendimi ve göbeğimi tanıyamıyorum artık.

Günaydın kızlar, hayırlı haftalar herkese.

Adaşım sen de benim gibi olmuşun. ben de canım yeter ki istesin, gecenin bir saatinde üşenmem yaparım. o yüzden evlendiğimden beri kilo aldım

dün temizliğimi yaptım nihayet çooook mutluyum bu akşam buzdolabımı ve mutfak dolaplarımı sildim mi iş bitti tabii biz akşamdan salonu kirletmeye başladık ayrı mesele. bir de artık camı pencereyi açtığımızdan tozumuz eksik olmuyor. neyse buna da şükür

evimizin interneti yok artık, dün akşam itibariyle iptal. büyük bir boşluk olacak benim için. artık ev bulu taşınırsak orda bakcaz başımızın çaresine. bu hafta maaş haftası, işyeri daha da gergin olur. size şimdiden hoş sohbetler

arkadaşlar herkese günaydın,herkese hayırlı haftalar

hafta sonunuz nasıl geçti bakalım işallah canınızı sıkacak birşey olmamıştır.ben hafta sonu çalışıyodum 7ye kadar bugünde yine 7ye kadar çalışıyorum.

Günaydın kızlar
Benimde cumartesi malum misafirle geçti pazar günü kadın gelmeyince görümcemleride aldık gittik luna parka çarpışan arabalara bindik :) K.validemle bile bindim ben sürdüm tabi :) Sonra dedik hadi sahile inelim mangal yakalım eve döndük mangalı aldık kasaptanda alınacakları aldık k.validem sabah börek yapmıştı meyvede koydum gittik sahile. Hava kapalıydı ama çok sıcaktı sonra akşam döndük k.validem kızında kaldı bende kocişimle eve gidip survivor ı izledik :)

Eşimle karar verdik dedik pazar günü biz temizlik yapalım sonra baktık hiç halimiz yok temizlik haftaya kaldı tabi kadın bizi yine ekmezse

günaydınn kızlarr :)

eline sağlık canım, bende yaparım browni eşim bayılır

hangi gün izinlisin canım, pazar pazar çalışılırmı ya

ohh hadi yine iyisin elfiim

bizde pazar günü kalktık kahvaltımızı yaptık...ben k.validemin evini toparladım azcık..o ara eşimde kendi evimizi süpürmüş balkonu yıkamış:98:
hiç temizlik yapmak istemediğimden yerleri sildirmedim eşimede:78: akşama silerim artık :)

sonra dikilide arkadaşlar var, onları aradık gittik oraya..onlarda piknik için hazırlkanıyolarmış bize sölemediler süpriz yapmışlar yani hep beraber pikniğe gittik çok eğlendik yaa :)) tekrar onlra dödüğümüzde akşam ezanı okunuyordu :)) gece 11,30 gibi döndük evimize

ay kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 bardak çay içtim yani hersabahki kahvaltım ..ama halen nasıl açım yaa
gittim simit aldım çay yaptım, gelin beraber yiyelim:)))

k.valideminde neden küstüğünü öğrendim dedimki birlikte dışarı çıkalım yok sizinle bi daha bi yere gelmem dedi. Niyeki diye sordum istenmediğimi hissettim yanlış hissettmişsin dedim üstelemedim. Görümcemi arayacaktım sizde gelin diye bana dediki o da gelmez biz birlikte karar verdik . Ben yinede söyliyimde gelirse gelir gelmezsede kendisi bilir. Aradım eşide çok istedi geliyoruz dedi yarım saate hazır olurz dedi. Valide şaşırdı tabi bu sefer gelmek istiyorda ısrar bekliyor. Biraz ben biraz eşim hadi kalk dedi iki naz yaptı geldi sonra.

Nedeni de geçen eşime dedimki salı günüydü avmde halk günüydü mağazalar kapı önüne ürünlerini koyuyorlar indirimli oluyor .Avmye gidelim mi dedim tamam dedi sonra o günde çok yorulmuştu eşim aradı bu hafta ertelesek olurmu dedi bende tabi olur dedim. Eşimin yine pek içine sinmemiş kendi kendine gideriz diye düşünmüş arabada görümcem annesine demişki bizde kal sonra bi tartışmışlar gelmicem demiş k.validem. Eşimde demiş sen git kızında kal bizde dışarı çıkıcaz evde yalnız kalmasın diye söylemiş başlamış işte siz beni istemiyorsunuz ben size bağlı değilim. Onun içinde görümcesine gitmiş 5 gün. Dedimki benim hiç bişeyden haberim yok biz avm ye en son gitmicez dye karar verdik kızınla kendi kendine karar almışsın gelipte bana bişey söylememişsin işin aslını bile bilmeden böyle yaptın dedim öyle bi konuşma oldu ama neyseki güzel bi gündü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…