2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

açılmıyo bu site bende Funda, şirket tarafından engellenmiş ama saol :)))

teşekkürler zuzuş, en azından bi fikrim oldu :26:
yemek sitelerinin çoğunu engellemiş bilgi işlem :44:

Demekki senden önce olan kadın çok bakıyormuş yemek tarifi sitelerine. İnş. burayı kapatmazlar

günaydın tekrar afiyet olsun zuzucuğum ben hafta içi izinliiym hafta sonları açışıyorum pazar bide 12 saat işkence gibi ama ben 4buçukdu çıktım benim kaderimde böyleymiş

ne güzel herkes güzel zaman geçirmiş ben hariç alışmışım size hafta sonu kimse yoktu zamn geçirmedim

açılmıyo bu site bende Funda, şirket tarafından engellenmiş ama saol :)))

teşekkürler zuzuş, en azından bi fikrim oldu :26:
yemek sitelerinin çoğunu engellemiş bilgi işlem :44:

canım bunu bu siteden buldum bi bak yemek bölümüne belki daha detaylı tarif bulursun

elfii yaa bi uyuşukluk var üzerimde, sırtımda ağrıyor, dün dudaklarım çatlamış o da yanıyor

sende de varmı halsizlik, açık hava yormuş beni

elfii yaa bi uyuşukluk var üzerimde, sırtımda ağrıyor, dün dudaklarım çatlamış o da yanıyor

Bende 2 haftadır uyuşukluk vardı bende dünkü piknik tam tersi iyi geldi. Sizde hava çok sıcaksa mayışmış olabilirsin.

iyi fundacığım sen nasılsın yine işe geldik zor bir hafta aysonu hesap kitap yoğun geçecek başladım carilerle uğraşmaya

bende iyiyim canım sadece halsizlik var..sen muhasebeyemi bakıyosun canım maaş hesaplamalarını falan yapıyorum bende yeni bi muhasebeci daha geldi inşallah ben kurtulurum

nektar siz naptınız canım gittinizmi cenazeye
zuzum, cenazenin istanbula geldiği gün cumartesi gidecektim işte, ama bizimkiler (eltim, kaynımlar) bekleyemedi beni işten çıkana kadar gitmişler, yarın eşinle gelirsin dediler öyle anlaştık. Akşam da eltim aradı sakın gitme, çok kötü oldum ben (ki biliyo ben dahada hiç dayanamam cenazelere) diye..
kayınpederim de kızım sen gelme, sonra baş sağlığına gidersiniz dedi..eltimi de götürmemişler..Oturdum evden canlı izledim ntv de verdiler tüm töreni eşim çok kötü olmuş ama, geldi eli ayağı buz gibi gözleri şişmiş ağlamaktan..
hele kızın annesi, herkes en çok ona üzüldü, eşi de hasta destek olamıyo..alzheimer ya, kadın keşke ben de Aydın gibi hasta olsam da bilmesem unutsam diye ağlamış hep (

Demekki senden önce olan kadın çok bakıyormuş yemek tarifi sitelerine. İnş. burayı kapatmazlar
benim de tek korkum o :18:

canım bunu bu siteden buldum bi bak yemek bölümüne belki daha detaylı tarif bulursun
dur kurcalıyım, saol zuzuş

temiz hava çarpmış derler evet, öyle olmuşsundur..ince mi giydin

Benimde nasıl uykum var anlatamam. Erkende yattık.. Evin halini görseniz heryer toz halılar yok bir hafta daha idare edicem artık. Cumartesiye ne bahane bulsam acaba ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…