- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
açılmıyo bu site bende Funda, şirket tarafından engellenmiş ama saol :)))
teşekkürler zuzuş, en azından bi fikrim oldu :26:
yemek sitelerinin çoğunu engellemiş bilgi işlem :44:
açılmıyo bu site bende Funda, şirket tarafından engellenmiş ama saol :)))
teşekkürler zuzuş, en azından bi fikrim oldu :26:
yemek sitelerinin çoğunu engellemiş bilgi işlem :44:
günaydın tekrar afiyet olsun zuzucuğum ben hafta içi izinliiym hafta sonları açışıyorum pazar bide 12 saat işkence gibi ama ben 4buçukdu çıktım benim kaderimde böyleymiş
ne güzel herkes güzel zaman geçirmiş ben hariç alışmışım size hafta sonu kimse yoktu zamn geçirmedim
Browni üzerine ne döktünüz kendi harcından mı bi bardak ayırdınız
evet unu dökmeden 1 su bardağı (ben colanın bardaklarıyla ayırıyom) ayırıyosun
kekinede ılıkken döküyorum
Karışımda çiğ yumurta olduğu için pek beğenmiyorum öyle ya puding döksek olmaz dimi
elfii yaa bi uyuşukluk var üzerimde, sırtımda ağrıyor, dün dudaklarım çatlamış o da yanıyor
sende de varmı halsizlik, açık hava yormuş beni
Naber enkidu
iyi fundacığım sen nasılsın yine işe geldik zor bir hafta aysonu hesap kitap yoğun geçecek başladım carilerle uğraşmaya
zuzum, cenazenin istanbula geldiği gün cumartesi gidecektim işte, ama bizimkiler (eltim, kaynımlar) bekleyemedi beni işten çıkana kadar gitmişler, yarın eşinle gelirsin dediler öyle anlaştık. Akşam da eltim aradı sakın gitme, çok kötü oldum ben (ki biliyo ben dahada hiç dayanamam cenazelere) diye..nektar siz naptınız canım gittinizmi cenazeye
zuzum, cenazenin istanbula geldiği gün cumartesi gidecektim işte, ama bizimkiler (eltim, kaynımlar) bekleyemedi beni işten çıkana kadar gitmişler, yarın eşinle gelirsin dediler öyle anlaştık. Akşam da eltim aradı sakın gitme, çok kötü oldum ben (ki biliyo ben dahada hiç dayanamam cenazelere) diye..
kayınpederim de kızım sen gelme, sonra baş sağlığına gidersiniz dedi..eltimi de götürmemişler..Oturdum evden canlı izledim ntv de verdiler tüm törenieşim çok kötü olmuş ama, geldi eli ayağı buz gibi gözleri şişmiş ağlamaktan..
hele kızın annesi, herkes en çok ona üzüldü, eşi de hasta destek olamıyo..alzheimer ya, kadın keşke ben de Aydın gibi hasta olsam da bilmesem unutsam diye ağlamış hep(
benim de tek korkum o :18:Demekki senden önce olan kadın çok bakıyormuş yemek tarifi sitelerine. İnş. burayı kapatmazlar
dur kurcalıyım, saol zuzuşcanım bunu bu siteden buldumbi bak yemek bölümüne belki daha detaylı tarif bulursun
temiz hava çarpmış derler evet, öyle olmuşsundur..ince mi giydinelfii yaa bi uyuşukluk var üzerimde, sırtımda ağrıyor, dün dudaklarım çatlamış o da yanıyor
sende de varmı halsizlik, açık hava yormuş beni
benim de tek korkum o :18:
dur kurcalıyım, saol zuzuş
temiz hava çarpmış derler evet, öyle olmuşsundur..ince mi giydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?