- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Zuzum bugün yapma yarına bırak suda bekletilmediği zaman pişme süresi 2 katı oluyormuş ve aşırı gaz oluyormuş sen bugün suya koy yarın pişir
açlıktan ölmezbu işler nektar dan sorulur yada yarenaydan. Düdüklüde pişebilir
Eşim aradı şimdi konuşamadım sonra konuşalım dedim yemek yedinmi dedi hayır dedim bende yemiyorum dedi sen yiyince haber ver bende yicem dedi. Benim canım istemiyor sen ye dedim yok diyor
eşim kardeşiyle aramda kaldı onu seçti gibi hissediyorum ama. Niye ben değil de o. Yemesin yemek o zaman
Zuzum bugün yapma yarına bırak suda bekletilmediği zaman pişme süresi 2 katı oluyormuş ve aşırı gaz oluyormuş sen bugün suya koy yarın pişir
zuzum düdüklüde kaynat. 45 dk. falan yeterli olur. annem geldiğinde eşim istemişti, dedi ama ıslatmadık olmaz de me anne? annemde hemen düdüklüde yaptı, gayet de güzel olmuştu
elfim yazık eşine de ya o da böyle olsun istemezdi eminim...
gazını almak için normal tencerede bir taşım kaynatıp o suyu dökebilir. sonra da düdüklüye alır canım. çok problem olmaz. zaten piyaz yapacakmış, fasülye az olacak.
zuzuş bence suda beklet 1 saatte olsa pis suyunun ve gazının gitmesini sağlarmış..
yaren bu öyle bişi değil ki canım yaa.. evine gelme demiyo ki, istemiyo gibi görünsün söyleyemesinaynı mesajı 2 kere göndermişim kızlar şaşkınlıktan
canım böyle düşünürsen daha çok üzülürsün ama düşünme böyle. şöyle düşün sen de net olarak istemediğinizi söyleyemiyorsun, onun kardeşi sonuçta hiç söyleyemez ki. açık açık insan kardeşine söyleyebilir mi istemiyoruz sizi falan diye. ikiniz de aç kalsanız, onlar yüzünden aranız bozulsa ne faydası var ki size? bozmayın aranızı onun yüzünden. senin durumunu anlıyorum, çok zor canım ama eşinle aranı bozmamaya çalış. yalandan de ki "ben yedim yemek ama sırf sen aç kalma diye. keşke sen de benim için kardeşine söyleyebilseydin yalnız kalmak istediğimizi"
aynı mesajı 2 kere göndermişim kızlar şaşkınlıktan
canım böyle düşünürsen daha çok üzülürsün ama düşünme böyle. şöyle düşün sen de net olarak istemediğinizi söyleyemiyorsun, onun kardeşi sonuçta hiç söyleyemez ki. açık açık insan kardeşine söyleyebilir mi istemiyoruz sizi falan diye. ikiniz de aç kalsanız, onlar yüzünden aranız bozulsa ne faydası var ki size? bozmayın aranızı onun yüzünden. senin durumunu anlıyorum, çok zor canım ama eşinle aranı bozmamaya çalış. yalandan de ki "ben yedim yemek ama sırf sen aç kalma diye. keşke sen de benim için kardeşine söyleyebilseydin yalnız kalmak istediğimizi"
selammm
nasilsiniz kizlar ??
nevar ne yyok ?
neyse artık olan oldu.. :26:Çok güzel demişsin canım ama boğazım düğüm resmen. Ateşim var üşüyorum içimden hiç konuşmak bile gelmiyor eşimle. Ben ona açık açık dedim istemiyorum diye o da güzel bi dille hatta beni ortaya atarak filiz istemiyor deseydi keşke. Varsın görümcemle aram kötü olsun eşimle değil
tercih meselesi değildir elficim..eşinde biliyor kardeşi cazgır onun çenesini çekmemek için, demiştirki karım anlayışlı benle olsun yeter
sende herşeye he dediğin için sana kabul ettirmeye çalışmış ..olduğu bu..
yoksa kerdeşini çok seviyoda birlikte tatil yapmak istediğinden değildir bence...
anlatabildim mi
sinemcim napıyosunnn
ya sen bilirsin almanya da şey varmış ,ımm bulaşık sirkeci..lekelenmeler karşı..biliyomusun
tam olarak senin gibi düşünüyorum onu değilde beni ikna etmesine üzülüyorum
"ben yedim yemek ama sırf sen aç kalma diye. keşke sen de benim için kardeşine söyleyebilseydin yalnız kalmak istediğimizi"
bence yarenay çok güzel demiş..bunu aynen mesaj at eşine ...
ve lütfen tamm topla kendini...hasta olucaksın vücudun tepki vericek...
eğer birlikte gidersenizde onlarla takılma ama hep gül eğlen o görsün nekadar eğlendiğini..ama birlikte olmayın..eşinde çağırmasın adamı hasta etmesin valla bütün hıncımı şimdi eşinden çıkarcam
bulasiksirkeci mi ? Yoksa sirkeli su mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?