2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

İnşallah gelmez buraya. Hiç konuşmak istemiyorum konuşamadıklarımı yazdım vericem kağıdı okusun

Buralardaydı ilk aradığında inş. gitmiştir.
Yarenaycım bu huyum çok kötü ya hiç konuşamıyorum hemen gözyaşlarım harekete geçiyor. Yazarkende ağladım gerçi ama konuşamıyorum o zaman en azından düşündüklerimi yazdım

kıyamam yaa..görür görmezde ağlamada ,bende önceden öyleydim konuşmayı dene canım (bugün için demiyorum da) ..olsun ağlaya ağlaya konuş zamanla aşıyosun...tutuyosun kendini..ben gene biriki damla akar mutlaka :))

eşim derdi, zaten senin damacanalar hep açık geziniyon akmaya müsait heran :))))

bu diziler böyle yaptı beni yaa..nekadar rahat ağlayabiliyorum

elfii sen ağlam da bana cevap ver :))

akşama piyaz yapmak istiyorum ama kuru fasulyem ıslak falan değil şimdi geldi aklıma..eve gidince nasıl yapabilirim

Eşin iyi demiş damacana gibi valla akmaya her an hazır

işte zamanla aştım ben o durumu..çünkü düşündüm herşeye ağlıyorum ee mızmızın teki olucam eşimi sıkıcağımı düşündüm her konuşmamızda ağlarsam kendimi nasıl ifade edicem..hemde eşim güçsüz olduğumu düşünmesin dedim....
bir ağlayarak konuştum ,iki ağlayarak konuştum, üçüncüd sıktım kendimi öle öle aştım..sende bırak hem ağla hem konuş nolcak başka türlü atlatamazsın bu durumu

hele ilk günlerde o posikolojiyle varya ağlayarak konuşuym yaa böle tıkanırdım falan çocuk gibi içimi çekeçeke sölerdim..gerçi öylede seviyodu benii oyy oyy gel bakayım kucağ falan :98:
tabi ben bebek gibi ağlarsam adamda beni bebek gibi sever:90:

elfii sen ağlam da bana cevap ver :))

akşama piyaz yapmak istiyorum ama kuru fasulyem ıslak falan değil şimdi geldi aklıma..eve gidince nasıl yapabilirim

bu işler nektar dan sorulur yada yarenaydan. Düdüklüde pişebilir

Eşim aradı şimdi konuşamadım sonra konuşalım dedim yemek yedinmi dedi hayır dedim bende yemiyorum dedi sen yiyince haber ver bende yicem dedi. Benim canım istemiyor sen ye dedim yok diyor

ay böle oluncada üzülüyo insan ama hep sen üzülüyosun bırak azcıkda o üzülsün

Zuzum benimde inşallah geçer ya gerçi kendimi bildim bileli böyleyim ağlayarak konuşmayı denedim bi kaç kez. Ağlamadan konuşmaya çalıştığımda sesim kısılıyor bide başım çatlıyo

Zuzum bugün yapma yarına bırak suda bekletilmediği zaman pişme süresi 2 katı oluyormuş ve aşırı gaz oluyormuş sen bugün suya koy yarın pişir

zuzum düdüklüde kaynat. 45 dk. falan yeterli olur. annem geldiğinde eşim istemişti, dedi ama ıslatmadık olmaz de me anne? annemde hemen düdüklüde yaptı, gayet de güzel olmuştu

elfim yazık eşine de ya o da böyle olsun istemezdi eminim...

Zuzum bugün yapma yarına bırak suda bekletilmediği zaman pişme süresi 2 katı oluyormuş ve aşırı gaz oluyormuş sen bugün suya koy yarın pişir

gazını almak için normal tencerede bir taşım kaynatıp o suyu dökebilir. sonra da düdüklüye alır canım. çok problem olmaz. zaten piyaz yapacakmış, fasülye az olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…