2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

İyi yönden düşünüyorum diyorum ama hiç bi iyi yön bulamıyorum

bencede elfidacığım eşine tavır yapma huzursuzluk olur muhakkak oda istemiyordur kardeşiyle tatile gitmeyi ama görümcenede tavrını koy hadi beraber gideceksiniz orda herkes kendi tatilini yapsın gitmeden eşinlede konuş

şimdi indim baktım ben yemicem deyip çıktım gözyaşlarıma hakim olamıyorum

keşke bizimde sorunumuz sadece o olsaydı. Canım söyle deki tatil yerinde giyince göze batmam tam tersi kapalı bişey olursa daha çok dikkat çekersin

sorun değilde canım sadece gıcık oldum napim mayokini giyerim bende:26:
Elfi ya bence sende birikim oldu artık patlama noktasına geldin üzülme canım vardır bundada bi hayır

benim eşimde beni sinir ediyo bikini giyemezmişim

hadiya :)) ama herkes giyiyor göze batmazsınki....

Şimdi indim baktım ben yemicem deyip çıktım gözyaşlarıma hakim olamıyorum

bişeyler ye lütfen hasta olucaksın

sorun değilde canım sadece gıcık oldum napim mayokini giyerim bende:26:
Elfi ya bence sende birikim oldu artık patlama noktasına geldin üzülme canım vardır bundada bi hayır

ay mayokini mi eşimde onu giydirmiyor...dikkat çekermişim öyle:44:

valla elfii..ben olsam eşime tavır yapardım akşama kadar..yanii istemediğimi üzüldüğümü belli ederdim
gerçi kaynanan var, o anlamasın...tek olsanız yap tavırını dicemde evde nasıl tavır yapcan kaynananın yanında..o bilmesin...

fundam mayokiniye izin verecek mi ki? sonuçta o da çok farklı değil bikiniden. şükür benimki ona karışmıyor, sesini çıkartmadı şimdiye kadar bikinime. çıkartsa da keserim ben onun sesini

elfim bu saatten sonra değiştiremem diyorsan, eşinle adam akıllı konuşacaksın, tatilde mümkün olduğunca az görüşeceksiniz. hoş aynı yerde ne kadar az görüşülür bilemiyorum ama. bir de gelince gerginliği sürecek, orda bizimle muhattap olmadılar falan diye. ama olan olmuş bu saatten sonra tatilden mümkün olduğunca fazla zevk almaya çalış canım. yoksa gerçekten dayanamazsın. stres, gerginlik bütün hastalıkların en önemli nedenlerinden biri, Allah korusun.

Dayanamadım eşime mesaj attım dedim ki moralim çok bozuk yemek bile yemedim beni seviyosan ye dedi seni çok seviyorum ama boğazım düğümlü dedim. Aradı şimdi bu kızda burda ya açarsam ağlarım açmadım

Ayy ne bilim ya kıskançlık krzi tuttueşşekoraya gidince zaten bişey demez ben yanıma alırım yineneyle giricem peki denize

dün ben tavır yaptım mesela :))
dikiliye giderken kardeşinide aradı ( izni yok sürekli çalışıyo kaynım ) erken çıkarsan gel diye...bende dolmuşta gidene kadar konuşmadım..ne oldu aşkım diyip durdu bende düşün biraz dedim

ilk mesajına ne cevap vermişti canım? açma zaten o kızın yanında, ağlama da. malzeme verme hiç. lavaboya falan gitsen, konuşamaz mısın rahat?

ağlama zaten değmicek kişilik için...

eşinede mesaj at müdürburda falan de aramasın...yada konuşamam lütfen arama yaz..
anlasın kardeşini kıramıcak diye senin istemediğin şeyi yapıyo çeksin azcık..hee o kaynanada görümcede öpsün başına koysun seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…