- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
nedesem bilemedim canım ya çok üzüldüm ama..bu devirde bunların yaptıkları hiç hoş değil iyi çekiyosun başkası olsa çekmez sabırlısın ama sende çok içine atıyosun inşallah sonradan patlak vermez eşinle otur güzelce herşeyi konuş..en azından tatilin burnundan gelmesin
iyi yönden düşünüyorum diyorum ama hiç bi iyi yön bulamıyorum
eşimle konuşmadık daha ama orda görüşmemeyi konuşucam sanırım istemiyorum çünkü
benim eşimde beni sinir ediyo bikini giyemezmişim
canım yesene yemeğini, olan sana oluyo.Şimdi indim baktım ben yemicem deyip çıktım gözyaşlarıma hakim olamıyorum
canım yesene yemeğini, olan sana oluyo.
üzülünce değişecek mi olanlar - hayır.. yıpratma kendini
şimdi indim baktım ben yemicem deyip çıktım gözyaşlarıma hakim olamıyorum
keşke bizimde sorunumuz sadece o olsaydı. Canım söyle deki tatil yerinde giyince göze batmam tam tersi kapalı bişey olursa daha çok dikkat çekersin
benim eşimde beni sinir ediyo bikini giyemezmişim
Şimdi indim baktım ben yemicem deyip çıktım gözyaşlarıma hakim olamıyorum
sorun değilde canım sadece gıcık oldum napim mayokini giyerim bende:26:
Elfi ya bence sende birikim oldu artık patlama noktasına geldin üzülme canım vardır bundada bi hayır
Dayanamadım eşime mesaj attım dedim ki moralim çok bozuk yemek bile yemedim beni seviyosan ye dedi seni çok seviyorum ama boğazım düğümlü dedim. Aradı şimdi bu kızda burda ya açarsam ağlarım açmadım
ilk mesajına ne cevap vermişti canım? açma zaten o kızın yanında, ağlama da. malzeme verme hiç. lavaboya falan gitsen, konuşamaz mısın rahat?
Dayanamadım eşime mesaj attım dedim ki moralim çok bozuk yemek bile yemedim beni seviyosan ye dedi seni çok seviyorum ama boğazım düğümlü dedim. Aradı şimdi bu kızda burda ya açarsam ağlarım açmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?