2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yemeğimi yedim, eşimle konuştum, kuaförden randevumu aldım geldim

Kızlar bizim bu gece eşyaların hep gidiyormuş benim bütün dolapları boşaltmam lazım ya yarın olmazsam bilinki yeni yerdeyimdir. Bilgisayar kurulup eşyalar yerleşene kadar bu hafta biter

Allah kolaylık versin canım. evden yaz akşamları, ben ertesi gün okurum

hem buraya hemde işlere yetişmem çok zor oluyo daha çok yoruldum

ama çok özlemişim sizle sohbeti :81:

biz de seninle sohbeti özledik canım. iyi ki geldinn

kızlar bana fikir verirmisiniz fotoğrafım var büyük 50ye 70 düğün fotoğrafı onu yatağımın baş ucunamı assam yoksa karşımamı

hımmm karşında olsa daha iyi gibi. gözünün önünde olsun. baş ucundaki fotoyu nasıl görcen ki:44::44:

yürüyüse baslamam lazim benimde hava da bugün yagmurlu eger yagmur dinerse bir yarim saat yürüyeyim dedim bakalim iste,

Nektarcım kimse bişey demiyorki bende merak ediyorum ne olacak ne bitecek
anladım canım, çok mu uzak ki.. nerde yeni iş yeri?

hosbulduk canim

valla bir is yapmadim sadece yatagimi topladim okula gittim geldim simdide bir tost yaptim kendime onu yiyorum sen nasilsin
ben iyi değilim bugün, hiç geçmiyo zaman evimi özledim, laptopumu alıp battaniyemin altına girmek istiyorum, üşüyorum bugün afiyet olsun bebişle sana tatlım

kızlar bana fikir verin nolur yokmu kimsenin fikri hangisi daha güzel olur?
ben yatak odama koymazdım canım, bilemedim şimdi :44:

[QUOTE=yarenay;194

hımmm karşında olsa daha iyi gibi. gözünün önünde olsun. baş ucundaki fotoyu nasıl görcen ki:44::44

çoooooooooook teşekkür ederim canım fikrin için önceden kalma bir istek galiba ama dedğin doğru yatarken sürekli ona bakarız

ben yatak odama koymazdım canım, bilemedim şimdi :44:[/QUOTE]

salona koymak istemedim canım herkes görsün istemiyorum samimi olanlar yatak odasında diğerleri salonda olsun

merhaba kızlar, ben de 2010da evlendim
fakat hala evliliğe alışamadım, sizler de ne var ne yok?
umarım keyifler yerindedir

bugün fazla yoğunluk yok, ondan yazabiliyorum

göndereyim canım ne demek doktor yiceksin dedi bebek istiyosan kansızlık sorununu çözeceksin dedi
et yememi söyledi ama ben yiyemiyorum fazla bunlarla takviye yapıyorum

ayy sağol iyi geldibende yaşar dinliyorum fizy den haşar hastasıyım:82:
aman iyi bari arse zor oluyo yoksa hem iş hem bura yetişemiyoki insan
kansızlığa en iyi gelen şey kırmızı et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…