tamam ozaman anlaştık yarenay sana giriş kurallarını söylesintekrar hoş geldin aramıza kaç yaşındasınki canım:26:
Canım eşinle konuş deki içimde kaldı hem biz yatağı biraz çektik çerçeve düşse bile araya düşer
hoşbulduk cnm yaaa sonunda adam gibi bi saatte girebildim. izinliyim de bugün. Evdeki ıvır zıvır işler anca bitti yeni girdim artık. Çamaşırları yıkadım astım dünden bulaşıklar vardı + sabah kahvaltısı onları toparladım ocağı sildim falan...Yoruldum beeeeeeeeeeekızz alisha napıyonözlettin kendini
hoşbulduk nektaaar =) sen de burdaymışsın görmedim
evet çeyiz topiğinde de çok konuşurduk, ama ben yine de doğru düzgün çeyizim olmadan evlendim
hatta eşin doktordu yanlış mı hatırlıyorum, köpişin vardı sonra bak unutmamışımm :))))
çalışıyomusun canım? niye alışamadın evliliğe?
tekrar hoşbuldukk
21im yeni bitti :26:
konuşucam kıramaz beni biraz nazlı konuşuurm tamam der ama camlı yaptırmayacağım sadece çerçevelettiririm
hatta eşin doktordu yanlış mı hatırlıyorum, köpişin vardı sonra bak unutmamışımm :))))
çalışıyomusun canım? niye alışamadın evliliğe?
hoşbulduk, çalışıyorum ben
evde olsam belki daha iyi alışırdım dimi
konuşucam kıramaz beni biraz nazlı konuşuurm tamam der ama camlı yaptırmayacağım sadece çerçevelettiririm
hoşbulduk cnm yaaa sonunda adam gibi bi saatte girebildim. izinliyim de bugün. Evdeki ıvır zıvır işler anca bitti yeni girdim artık. Çamaşırları yıkadım astım dünden bulaşıklar vardı + sabah kahvaltısı onları toparladım ocağı sildim falan...Yoruldum beeeeeeeeeeedaha buzdolabı silinecek balkon yıkanacak.
hoşgeldim cemre. Nickinin senin için bi anlamı var mı ismin falan mı cemre ya da eylül? İki ismi de çok severim
canım ya yaşın küçükmüş daha anca yavaş yavaş alışırsın hiç üzülme yemek sitelerine gir videolar falan var onları izlene iş yapıyodun
ama fotoğraf kağıdındansa resminiz cam olmazsa bi süre sonra buruşur. Yok eğer özel karton gibi değişik bi kağıtsa o zaman dediğin gibi camsız da olur
ben yatak odama koymazdım canım, bilemedim şimdi :44:
merhaba kızlar, ben de 2010da evlendim
fakat hala evliliğe alışamadım, sizler de ne var ne yok?
umarım keyifler yerindedir
hoşbulduk, belkide 2010un sonunda evlendim diyedir :)
kasımda evlendim ama hala ne yemek yapıyorum ne evi toparlıyorum
hiç alışamadım ben
Yeni yer Bağcılarda.. O kadar ters oldu ki bana :S
Benimde evde olasım var uyuyasım var akşama anneme gidicem çok özledim :)
Benimde yatak odamda baş ucumuzda kocaman fotomuz var bende salonda istemedim eşimde ya başımıza düşerse dedi bişey yok duruyor öyle :)
cnm hamitköy'de doğru dürüst ev bulamazsınız hiç bakmaya gitmeyin bile bence... Madem sanayideymiş en uygunu kaymaklı, ya da göçmenköy falan da yakın sayılır oralar daha uygun. Hem şu anki eviniz de uzakmış işyerine. Dediğin gibi şurda bi iki hafta sonra evler boşalmış olur o zaman daha uygun ve kolay bulursunuz napalım mecbur bi ay daha oradaki kirayı vereceksiniz artık
Adaşım ben üstüme alınmadım banane yaa sen evleneli 1 sene olcak sen yap niye ben yapıyormuşum
evet küçüğüm ve pek beklenmedik bir anda evlendim, bu yüzden sanırım birazda, yemek yapmak istesem basit bişeyler yaparım en azından makarna salata hazır köfte falan, ama hiç içimden gelmiyo, benim sorunum bu sanırım
ingilzce öğretmeniyim ben
Canım camsız gibi duran camlar var benim çerçeve camsız gidi duruyor çerçeveci dediki dikkat edin cam var üzerinde adını bilmiyorum ama sende öyle yaptırabilirsin
Cemre aramıza hoşgeldin
Eşin yemek yaparken evdeysen eğer eşini izle yada senin yanında dursun sen yapmaya çalış bi iki bozarsın sonra öğrenirsin
hoşbulduk cnm yaaa sonunda adam gibi bi saatte girebildim. izinliyim de bugün. Evdeki ıvır zıvır işler anca bitti yeni girdim artık. Çamaşırları yıkadım astım dünden bulaşıklar vardı + sabah kahvaltısı onları toparladım ocağı sildim falan...Yoruldum beeeeeeeeeeedaha buzdolabı silinecek balkon yıkanacak.
hoşgeldim cemre. Nickinin senin için bi anlamı var mı ismin falan mı cemre ya da eylül? İki ismi de çok severim
evet ama evde olmadığın haldede alışırsın ben evime gideyimde evimde zamn geçireyim diye can atıyorum her gün bişeyler yapıyorum her güzel düzgün olsun istiyorum yemek konuusnda bende biraz zayıfım temizlik düzen de ama yemek deme onuda eşimden öğrenicem işallah:)
hoşgeldin hamarat bağyanhoşbulduk cnm yaaa sonunda adam gibi bi saatte girebildim. izinliyim de bugün. Evdeki ıvır zıvır işler anca bitti yeni girdim artık. Çamaşırları yıkadım astım dünden bulaşıklar vardı + sabah kahvaltısı onları toparladım ocağı sildim falan...Yoruldum beeeeeeeeeeedaha buzdolabı silinecek balkon yıkanacak.
hey maşallah süpersin mega hafızaaaaa
ay hem iş hem evcil hayvan, işten gelince onlara da zaman ayırıyosun tabievet evet kıskançlık krizlerine girerdim ben eşim jinekolog diye
ayy ne günlerdi, bak en azından buna alıştım
köpişim vardı, şimdi köpişlerim ve kedilerim var, kolekesiyonu genişlettim
çalışıyorum, neden bilmiyorum canım alışamadım yani, eve geliyorum mutfağa bakasım geliyor ne yemek var diye. ben yokken melekler gelip yemek yapcak sanki
annemin varlığına, yani anneyle yaşamanın rahatlığına fazla alışmışm galiba.
nerde yaptırdın canım sen fındıkzadede var bitane çerçeveci bide çapada gördüm onlara sorucaö
yavrum yaaaa kolay gelsin walla benim de dün eltimler vardı yemeğe. Gerçi yemek dediysem menemen yaptım çay kahvaltılık öyle geçiştirdimkız okadar yorma kendini yavaş yavaş yapbenimde 2 gündür misafirim var ayşe
evet küçüğüm ve pek beklenmedik bir anda evlendim, bu yüzden sanırım birazda, yemek yapmak istesem basit bişeyler yaparım en azından makarna salata hazır köfte falan, ama hiç içimden gelmiyo, benim sorunum bu sanırım
ingilzce öğretmeniyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?