2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Cemre aramıza hoşgeldin
Eşin yemek yaparken evdeysen eğer eşini izle yada senin yanında dursun sen yapmaya çalış bi iki bozarsın sonra öğrenirsin

kızz alisha napıyon özlettin kendini
hoşbulduk cnm yaaa sonunda adam gibi bi saatte girebildim. izinliyim de bugün. Evdeki ıvır zıvır işler anca bitti yeni girdim artık. Çamaşırları yıkadım astım dünden bulaşıklar vardı + sabah kahvaltısı onları toparladım ocağı sildim falan...Yoruldum beeeeeeeeeee daha buzdolabı silinecek balkon yıkanacak.
hoşbulduk nektaaar =) sen de burdaymışsın görmedim
evet çeyiz topiğinde de çok konuşurduk, ama ben yine de doğru düzgün çeyizim olmadan evlendim

hoşgeldim cemre . Nickinin senin için bi anlamı var mı ismin falan mı cemre ya da eylül? İki ismi de çok severim

konuşucam kıramaz beni biraz nazlı konuşuurm tamam der ama camlı yaptırmayacağım sadece çerçevelettiririm

ama fotoğraf kağıdındansa resminiz cam olmazsa bi süre sonra buruşur. Yok eğer özel karton gibi değişik bi kağıtsa o zaman dediğin gibi camsız da olur

hatta eşin doktordu yanlış mı hatırlıyorum, köpişin vardı sonra bak unutmamışımm :))))

çalışıyomusun canım? niye alışamadın evliliğe?

evet evet kıskançlık krizlerine girerdim ben eşim jinekolog diye
ayy ne günlerdi, bak en azından buna alıştım
köpişim vardı, şimdi köpişlerim ve kedilerim var, kolekesiyonu genişlettim
çalışıyorum, neden bilmiyorum canım alışamadım yani, eve geliyorum mutfağa bakasım geliyor ne yemek var diye. ben yokken melekler gelip yemek yapcak sanki
annemin varlığına, yani anneyle yaşamanın rahatlığına fazla alışmışm galiba.

hoşbulduk, çalışıyorum ben
evde olsam belki daha iyi alışırdım dimi

evet ama evde olmadığın haldede alışırsın ben evime gideyimde evimde zamn geçireyim diye can atıyorum her gün bişeyler yapıyorum her güzel düzgün olsun istiyorum yemek konuusnda bende biraz zayıfım temizlik düzen de ama yemek deme onuda eşimden öğrenicem işallah:)

konuşucam kıramaz beni biraz nazlı konuşuurm tamam der ama camlı yaptırmayacağım sadece çerçevelettiririm

Canım camsız gibi duran camlar var benim çerçeve camsız gidi duruyor çerçeveci dediki dikkat edin cam var üzerinde adını bilmiyorum ama sende öyle yaptırabilirsin

Son düzenleme:

kız okadar yorma kendini yavaş yavaş yapbenimde 2 gündür misafirim var ayşe

canım ya yaşın küçükmüş daha anca yavaş yavaş alışırsın hiç üzülme yemek sitelerine gir videolar falan var onları izle ne iş yapıyodun

evet küçüğüm ve pek beklenmedik bir anda evlendim, bu yüzden sanırım birazda, yemek yapmak istesem basit bişeyler yaparım en azından makarna salata hazır köfte falan, ama hiç içimden gelmiyo, benim sorunum bu sanırım
ingilzce öğretmeniyim ben

ben yatak odama koymazdım canım, bilemedim şimdi :44:

salona koymak istemedim canım herkes görsün istemiyorum samimi olanlar yatak odasında diğerleri salonda olsun[/QUOTE]

nasıl pozmuş bunlar böyle

merhaba kızlar, ben de 2010da evlendim
fakat hala evliliğe alışamadım, sizler de ne var ne yok?
umarım keyifler yerindedir

hoşbulduk, belkide 2010un sonunda evlendim diyedir :)
kasımda evlendim ama hala ne yemek yapıyorum ne evi toparlıyorum

hiç alışamadım ben

canım hoşgeldin öncelikle. ev işlerini ne kadar çabuk yapmaya zorlarsan kendini o kadar çabuk alışırsın. internetten yemek tariflerini indir, okuya okuya yap. çoğumuz böyle öğrendik yemek yapmayı. hala da birbirimize sorarız bilmediklerimizi. ben de evlenmeden önce hiç elimi sürmedim ev işlerine. ama yaptıkça alışıyorsun. sen de zorla kendini biraz, emin ol belli bir yerden sonra sen de şaşıracaksın kendine

bizim fotolarımız hep salonda. yatak odasında duvarda çok sevmiyorum ben fotoyu. aynanın önüne güzel bir çerçeve bulup oraya isterim

canım kaymaklıya da bakcaz artık ilan çıktıkça. şimdiki evimiz de işyerime uzak ama ablamlara yakın. onların arabayla gelip gidiyorum, eşim de bizim arabımızla gidiyor. öteki türlü burayı biliyorsun toplu ulaşım falan yok, e 2 araba da bize ağır gelir. o yüzden ev ya ablamlara yakın olmalı ya da eşimin servisinin yolunun üzerinde...

ben daha gurbetteyim şekerim. önce bir ülkeme döneyim hayırlısıyla, o zaman bakcaz bebişimize :emir bebek:

Son düzenleme:

canım insan çalışırken pek bişe yapası gelmiyo evdeyken daha hevesli olunuyoben evlenmeden önce daha çok meraklıydım yemekler pastalar salatalar falan filan değişik şeyler yapmayı denemeyi severdim şimdi yorgunluk ve yoğunluktan zamanım olmuyo

Canım camsız gibi duran camlar var benim çerçeve camsız gidi duruyor çerçeveci dediki dikkat edin cam var üzerinde adını bilmiyorum ama sende öyle yaptırabilirsin

nerde yaptırdın canım sen fındıkzadede var bitane çerçeveci bide çapada gördüm onlara sorucaö

Cemre aramıza hoşgeldin
Eşin yemek yaparken evdeysen eğer eşini izle yada senin yanında dursun sen yapmaya çalış bi iki bozarsın sonra öğrenirsin

içimden hiç gelmiyo ki ama işte. :26: bide eşim çalışmıyo şimdi, bişey yapmamı da beklemiyor doğal olarak, herseyi o yapıyor
ama ben sonra kendimi o eve ait hissedemiyorum, mutfakta bişeyi nerden aldıysam oraya bırakıyorum bana sacma da gelse o yer. eşim bulamaz sonra diye, yani evin kadını ben değilmişim gibi geliyor bana

hoşbuldukk =)
evet ismim, iki ismim var, cemreyi tercih ediyorum ama herkes eylül diyo =)

benim eşim çok becerikli, şimdi bi de çalışmıyor, rolleri değiştik resmen
ben de düzenimiz böyle olunca pek öğrenmeye gerek duymuyorum :26:

hoşgeldin hamarat bağyan dün silmedin mi ayşam sen buzdolabını?
ben de çok severim bu iki ismi :))
hey maşallah süpersin mega hafızaaaaa

ay hem iş hem evcil hayvan, işten gelince onlara da zaman ayırıyosun tabi
çoğalmışlar evet birsürü arada kolay tariflerden bişiler yapmaya başla canım, eşine de süpriz olur :93:

Son düzenleme:
kız okadar yorma kendini yavaş yavaş yapbenimde 2 gündür misafirim var ayşe
yavrum yaaaa kolay gelsin walla benim de dün eltimler vardı yemeğe. Gerçi yemek dediysem menemen yaptım çay kahvaltılık öyle geçiştirdim kollay gelsin dicem ama senin dolap zaten 1 senelik misafire hazırdır çıkar ısıt kayınvaliden de kek getircekmiş ohh hadi iyisin

ayy bi meslektaş daha ben de ing. öğretmeniyim canım.. Yemek yapmak bana da zor gelirdi ama ben ünv.de alıştım yapmaya. Bi kere başlayınca insan (içinde heves de varsa tabi) gitgide kolaylaşıyor artık. Sadece bugn ne pişircem derdi sıkıcı. Onun dışında yemek yapmak zor bi şey değil öğrenirsin zmanla

yarencim alıntı yapmışsın ama bişey yazmamışsın banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…