2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yeni yer Bağcılarda.. O kadar ters oldu ki bana :S

Benimde evde olasım var uyuyasım var akşama anneme gidicem çok özledim :)

Benimde yatak odamda baş ucumuzda kocaman fotomuz var bende salonda istemedim eşimde ya başımıza düşerse dedi bişey yok duruyor öyle :)

salona koymak istemedim canım herkes görsün istemiyorum samimi olanlar yatak odasında diğerleri salonda olsun
anladım canım :))

merhaba kızlar, ben de 2010da evlendim
fakat hala evliliğe alışamadım, sizler de ne var ne yok?
umarım keyifler yerindedir
hoşgeldin cemree, bekarken ortak çeyiz topikine takılırdık bir ara
tanıyor gibiyim seni ordan hoşgeldinnn :)))

cnm hamitköy'de doğru dürüst ev bulamazsınız hiç bakmaya gitmeyin bile bence... Madem sanayideymiş en uygunu kaymaklı, ya da göçmenköy falan da yakın sayılır oralar daha uygun. Hem şu anki eviniz de uzakmış işyerine. Dediğin gibi şurda bi iki hafta sonra evler boşalmış olur o zaman daha uygun ve kolay bulursunuz napalım mecbur bi ay daha oradaki kirayı vereceksiniz artık
Adaşım ben üstüme alınmadım banane yaa sen evleneli 1 sene olcak sen yap niye ben yapıyormuşum
filiz eşinle konuşman iyi olmuş içini döküp rahatlamışsındır. Bak görümceme tavır yapıcam hiç konuşmıcam demişsin sakın bu sözünden dönme olur mu nolur sakın yine yumuşayıp kanma onlara. Seni yumuşak gördükçe üstüne geliyorlar. Konuşmamaya devam et, tatilde de mümkün olduğu kadar çok eğlenmene bak ve eğlendiğini de ona hissettir mutlaka çatlasın gıcık
kızlar bana fikir verirmisiniz fotoğrafım var büyük 50ye 70 düğün fotoğrafı onu yatağımın baş ucunamı assam yoksa karşımamı

ben başucuma asardım heralde. Ama eşin istemiyorsa karşınızda da olabilir. her ikisi de uygun

anladım canım :))

hoşgeldin cemree, bekarken ortak çeyiz topikine takılırdık bir ara
tanıyor gibiyim seni ordan hoşgeldinnn :)))

hoşbulduk nektaaar =) sen de burdaymışsın görmedim
evet çeyiz topiğinde de çok konuşurduk, ama ben yine de doğru düzgün çeyizim olmadan evlendim

kaçmam canım merak etme =) bilmiyordum bu topiği bilsem daha önce gelirdim =)

umarım alışırım canım, valla eşim yemek yapıyo ben yiyorum, çok utanıyorum :26:

tamam ozaman anlaştık yarenay sana giriş kurallarını söylesintekrar hoş geldin aramızakaç yaşındasınki canım:26:

hoşbulduk nektaaar =) sen de burdaymışsın görmedim
evet çeyiz topiğinde de çok konuşurduk, ama ben yine de doğru düzgün çeyizim olmadan evlendim

hatta eşin doktordu yanlış mı hatırlıyorum, köpişin vardı sonra bak unutmamışımm :))))

çalışıyomusun canım? niye alışamadın evliliğe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…