bende senin dediğini diyorum ama anlatamıyorum işte istemiyoya ne desen boş
merhaba kızlar, ben de 2010da evlendim
fakat hala evliliğe alışamadım, sizler de ne var ne yok?
umarım keyifler yerindedir
merhaba hosgeldin canim aramiza
neden alisamadin. ?
hoşgeldin cnm hangi ayda evlendnki hala alışmadın:89:
anladım canım, çok mu uzak ki.. nerde yeni iş yeri?
ben iyi değilim bugün, hiç geçmiyo zamanevimi özledim, laptopumu alıp battaniyemin altına girmek istiyorum, üşüyorum bugün afiyet olsun bebişle sana tatlım
ben yatak odama koymazdım canım, bilemedim şimdi :44:
kansızlığa en iyi gelen şey kırmızı et
hoşbulduk, belkide 2010un sonunda evlendim diyedir :)
kasımda evlendim ama hala ne yemek yapıyorum ne evi toparlıyorum
hiç alışamadım ben
Benimde yatak odamda baş ucumuzda kocaman fotomuz var bende salonda istemedim eşimde ya başımıza düşerse dedi bişey yok duruyor öyle :)
anladım canım :))salona koymak istemedim canım herkes görsün istemiyorum samimi olanlar yatak odasında diğerleri salonda olsun
hoşgeldin cemree, bekarken ortak çeyiz topikine takılırdık bir aramerhaba kızlar, ben de 2010da evlendim
cnm hamitköy'de doğru dürüst ev bulamazsınız hiç bakmaya gitmeyin bile bence... Madem sanayideymiş en uygunu kaymaklı, ya da göçmenköy falan da yakın sayılır oralar daha uygun. Hem şu anki eviniz de uzakmış işyerine. Dediğin gibi şurda bi iki hafta sonra evler boşalmış olur o zaman daha uygun ve kolay bulursunuz napalım mecbur bi ay daha oradaki kirayı vereceksiniz artıkgünaydın kızlar, günaydın zeynep. geçmişi okuya okuya ancak gelebildim.dün eve baktık berbattı. bina bile korkunç derecede kokuyordu. evde eşya yoktu, buzdolabı tarihi eser, yatak odasında elbise dolabı yok. tuvalet leş gibi... ıyy bak yine gözümün önüne geldi ev
canım bulduğumuz ev Hamitköy'deydi. benim işim de Lefkoşa sanayi bölgesinde. küçük kaymaklı taraflarına da bakıyoruz ama öğrenciler tam gitmedi daha, bu ayı da şimdiki evimizde geçircez galiba.
normal doğum olursa 19 Haziran gibi olacak demişti. ben de çok merak ediyorum. inşallah bebiş dönmüştür de istediği gibi normal doğum olur, sağ salim kavuşurlar birbirlerine.
adaşım benim hemen topu bana atmış zaten
filiz eşinle konuşman iyi olmuş içini döküp rahatlamışsındır. Bak görümceme tavır yapıcam hiç konuşmıcam demişsin sakın bu sözünden dönme olur mu nolur sakın yine yumuşayıp kanma onlara. Seni yumuşak gördükçe üstüne geliyorlar. Konuşmamaya devam et, tatilde de mümkün olduğu kadar çok eğlenmene bak ve eğlendiğini de ona hissettir mutlaka çatlasın gıcıkBende dün arabaya bindim zaten bi 10 dk. beni beklediği için bi tripliydi görümcem. Ortaya bi iyi akşamlar dedim cvp verdiğini duymadım k.validem temizlikçiyi falan sordu aradınmı diye onunla konuşa konuşa eve kadar geldik görümcemle konuşmadım sonra k.validem dediki dışarı çıkacakmışsınız benim haberim yok, eşimde sana soracaktım gidelim mi diye yok ya evimize gidelim dedim. K.validem de kızında kaldı ev konuşmak için ağlamak için oldukça müsaitti :)
Yemekte yememiştim ya halim yok sesim kısılmış üzerimi değiştirip yatağa uzandım eşimde geldi yanıma uzandı konuşalım mı dedi konuşacak bişey yok ki dedim. Olsada benim ne düşündüğümün ne önemi var. Keşke kafandan ne geçtiğini neler düşündüğünü bilsem bi sesli düşün falan dedi eşim. Başbaşa tatile gitmek istediğimizi bilmiyormuydun niye elifte ısrarla aynı yere gitmek istedi.Ben 1 haftadır ayrı bakıyorum sen ayrı o ayrı hepimiz bakmıyormuyduk her bulduğumuza bi kulp taktı bizim gittiğimiz yerin bile 4 yıldızlı olduğunu bile bilmiyordu bizim gideceğimiz yere niye bu kadar taktı biliyordum böyle olacağını dedim. Gelmiş eşime demişki abi bizde o otele gitmek istiyoruzda filiz istemiyor sen ne diyorsun o da ne diyim falan demiş. Sonra demişki görümcem bende o oteli istiyorum hem ilk ben buldum sizinle orda görüşmem rahatsız etmem bi tek birlikte gider döneriz demiş. Eşimde bişey diyememiş beni aradı zaten bende bişey diyemedim. Eşim diyorki çocuk gibi takmış oraya nereyi söylesem bakmadan olmaz diyor bu kadar ağlamana üzülmene değermi gel başka bi yer bakalım dedi bu saatten sonra istemiyorum dedim. Sana söz veriyorum çok güzel bi tatil olacak eğer istemediğin gibi olursa ramazan bayramda 2.000 lirada gitse seni yine tatile götürücem dedi. Onlarla görüşmeyiz bile dedi. Bende görümceme sabahta tavrımı koydum tatil gününe kadarda koymayı devam edicem zaten o da görüşmek istemez
kızlar bana fikir verirmisiniz fotoğrafım var büyük 50ye 70 düğün fotoğrafı onu yatağımın baş ucunamı assam yoksa karşımamı
hoşgeldin canımgenelde bi ce deyip kaçarlar sakın bi yere kaçma
ooo yenisin cnm merak etme alıışrsn sende:98:
ben öncden görürdüm derdim evim olsun bende başucuma asıcam içimde kaldı işte
anladım canım :))
hoşgeldin cemree, bekarken ortak çeyiz topikine takılırdık bir ara
tanıyor gibiyim seni ordanhoşgeldinnn :)))
kaçmam canım merak etme =) bilmiyordum bu topiği bilsem daha önce gelirdim =)
umarım alışırım canım, valla eşim yemek yapıyo ben yiyorum, çok utanıyorum :26:
merhaba canım hoşgeldin
6ay olmuş evleneli neden alışamadınki çalışıyomusun evdemisin
hoşbulduk nektaaar =) sen de burdaymışsın görmedim
evet çeyiz topiğinde de çok konuşurduk, ama ben yine de doğru düzgün çeyizim olmadan evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?