2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bilmiyorum canım, sözleşmem sadece bu yıl için, seneye çalışamayabilirim, belki öyle olursa yaparım ama valla aç duruyorum da yemek yapıp yiyesim gelmiyor, biskremle ömür gecer mi diye soruyorum kendi kendime

arkadaşlar ben çıkıyorum bugün şiftim 3e kadar yarın görüşürüz biraz gideyim eminönünde gezeyim :)

ay hem iş hem evcil hayvan, işten gelince onlara da zaman ayırıyosun tabi
çoğalmışlar evet birsürü arada kolay tariflerden bişiler yapmaya başla canım, eşine de süpriz olur :93:

canım bi kere kek yapmayı denedim, eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz topiğinde yazmıştım hatta herkes baya gülüyor
keke un koymayı unutmuşum
benim yaptıgım işten bu kadar hayır gelir

içimde heves yok, umarım gelecek canım =)
nerde çalışıyorsun meb'de misin?

kuzum gözündende bişey kaçmıyo heearada giriyon ama takip etme olayı süpereve ama stok bitiyo yeni stok yapmam lazım..

:84::84::84::84::84:
ağlamak istiyorumm..yaa offf berbat bi işe bulaştım (

42 tane beyanname göndermem gerek eski verdsiyonlarla..e-beyannamede beni sistemden attı :84::84: elfiim kafayı yiceemmm:95:

arkadaşlar ben çıkıyorum bugün şiftim 3e kadar yarın görüşürüz biraz gideyim eminönünde gezeyim :)

güle güle cnmmm iyi gezmeler bizim yerimize de gez

nigar yaaa benim kociş o saatleri sevmiyor rakamsız saat mi olur nasıl anlıycam ben onu diyor beni sinir ediyor oysa ben de çok seviyorum ne güzel çeşitler varmış o sitede de. Hem fiyatları da baya uygun

daha yemek yiyemedim ( geçmişi sonra okurum kızlar ( çok çeneniz düşmesinn

dua edin bana aksilik çıkmasın

süpermiş unsuz kek haa. Ben de umuyorum gelmesini canım. Walla bak ben geçen gece canım çekti hiç üşenmedim brownie yaptım. Bildiğimden de değil haa, netten bi tarir buldum yaptım. Sende olmaz mı öyle hiç, şunu canım çekti yapayım da bi yiyeyim falan diye. Belki böyle böyle başlarsın...
Ben şu an bi dil kursundayım bi taraftan da ünv.kadrolarını takip ediyorum bulunduğum şehirde kadro açılırsa ona başvurcam.
kuzum gözündende bişey kaçmıyo heearada giriyon ama takip etme olayı süpereve ama stok bitiyo yeni stok yapmam lazım..

çok pis takip yaparım :82::82::82: annişe haber ver kargoyla yollasın

ağlamak istiyorumm..yaa offf berbat bi işe bulaştım (

42 tane beyanname göndermem gerek eski verdsiyonlarla..e-beyannamede beni sistemden attı :84::84: elfiim kafayı yiceemmm:95:
offf kolay gelsin zuzum yanına bi iki bisküvi al atıştır bari aç aç iş mi yapılır
kız bize gelen bazı misafirlerde anlamıyo saate bakıp saat kaç ya diyolar

görüşürüz zeynepcim, iyi gezmeler

Ağlamak istiyorumm..yaa offf berbat bi işe bulaştım (

42 tane beyanname göndermem gerek eski verdsiyonlarla..e-beyannamede beni sistemden attı :84::84: Elfiim kafayı yiceemmm:95:
ah kıyamam

aslında ben de rakamsız saat sevmiyorum, Yani modeller güzel de nasıl anliycam olayı işte Ilk tercihim rakamlılar yani

Son düzenleme:

çok kötüsük kız bende yapabilirim

annem beni istemeye geldiklerinde demişti zaten ''benim kızım ne yemek bilir ne ütü bilir, baştan haberiniz olsun'' küsmüştüm anneme konuşmadım kaç gün...
ben de üniversitedeyim, çok rahat, umarım kadro açılır. ben yabancı öğretmen kontenjanında olduğum için garantimiz yok ama. başka biyerde çalışma şansım da yok çünkü ben ingilizce öğretmenliği veya benzeri bi bölümden değil resim bölümünden mezunum

aslında ben de rakamsız saat sevmiyorum, Yani modeller güzel de nasıl anliycam olayı işte Ilk tercihim rakamlılar yani
ama yani evet de onlar da dekoratif amaçlı kiiii... Mesela kız kulesinde en azından 4 rakam var ama ben İstanbul'da yaşıyor olsam alırdım belki kız kulesini. Ne alaka diceksiniz belki de ne bileyim işte...
çok kötüsük kız bende yapabilirim
oyyy ben sen yorulmayasın diye öyle dedimm. Yoksa bilmez miyim tabi ki de sen de yaparsınnnn

aaa seninki ilginçmiş baya. Resimden ing.öğretmenliğine geçmek nasıl oluyor ki :44: hangi şehirdesin bu arada?

Okurum bi yandan sizi, şu alışveriş merkezlerini arayıp iletişim bilgilerimizi güncelliyim, 20 küsür tane kaldı

aaa seninki ilginçmiş baya. Resimden ing.öğretmenliğine geçmek nasıl oluyor ki :44: hangi şehirdesin bu arada?

istanbuldayım ben, ben ingiltereden geldim zaten, hala resmi olarak ingilizim de, o yüzden her hangi bir lisans programından mezun olmak yeterli, direkt girebiliyoruz biz
çok şükür bu avantajım var, yoksa sanata gönül vermiş bir işsiz olcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…