2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bana bunlarla gel yawrum zorla iyi yorum yaptırıyorum he

ben hatırladım seni ipek böcüü dua etmiştik bir an önce kavuşun diye :))
şafak kaç?

ayy çok sevindim hatırlandığıma ben şafağı uzun uzadıya saymak yerine parçalara bölüyorum,dağıtımına 29 gün kaldı inş,2 haftalığına gelebilicek ve gideceği yer çok kötü olmazsa bende eşimle gidebilicem inş..

Benjamin_ ipek ben de 25 eylül de evlendim :)))

Benim de eşim askere gitmedi daha ama bizimkisi 4-5 yıl sonrayı bulacak :/ Allah kavuştursun

allah kavuştursun canım ya ne zor olmuştur şimdi sanakaç ay yapacak askerlik

ÇOOOK teşekkür ediyorum canım,amin diyeyim..inan çok zor geldi hele başlarda çok ağladım şimdi biraz daha alıştım sanki..12 ay yapıcak inş en büyük umudum benide yanına alabilmesi,yedek subaylarda öyle bir şans oluyormuş ama birazda düşeceği yere bağlı..

kız süper nektara diyorum korkuyo ya hanihayır olur inşallah rüyalarımın prensesizuzu kıskanır şimdi buda onabugünde onun için rüyaya yatıyım bari
ipekkhoş geldin tatlımtanıt kendini bize

hooppp bi saniye, ben de kıskanırımmmmm

hmmm..şimdi şöyle oluyooorr..geçen sene 25 eylülde evlendim,6 ay sonra eşimi askere yolladım,eşim 2 aylık asker şu an,bende şafak sayarak günlerini geçirmeye çalışan bir asker yareniyim..:82:

ipekcim yetkili kişi olarak topic adetimizi açıklıyorum sana yeni gelen arkadaş adını, yaşını, mesleğini, nerde yaşadığını anlatır ve mümkünse 1 adet düğün ya da eşiyle çekilmiş fotosunu koyar. kadın kısmısı meraklıyız işte napalım

kızlaaarrrrrrrr selam herkese uzun zamandır giremedim,

umarım hepiniz iyisinizdir........

hoşgeldin kaçakkk. biz iyiyiz sen anlat nasılsın, nerelere kayboldun, ne yapıyorsunnn???

Allah gönlünüze göre versin canım. evinizde tek başına mı kalıyorsun şimdi sen

hmmm..şimdi şöyle oluyooorr..geçen sene 25 eylülde evlendim,6 ay sonra eşimi askere yolladım,eşim 2 aylık asker şu an,bende şafak sayarak günlerini geçirmeye çalışan bir asker yareniyim..:82:

allah kavuştursun canım şimdiiden hayırlı teskereler işallah günler çbucak geçer send eeşine kavuşursun

oyy kıyamam yarenim al bu epicikler seninzuzudan sonra sıraya geç rüya sırası sende bakalım rüyamda sen ne yapacaksın evet ya biz bayanlar niye bukadar meraklıysak

canım kusura bakma alıntı yapmışım ama cevap yazmayı unutmuşum ipekcim inşallah eşinin yanına gidersin ozaman senin için daha kolay geçerbi inglizce öğretmeni dahatopiğin adını değiştir süper:82:

hadi bakalım bi hamiş daha geldi hoşgeldin..

ipekcim allah kavuştursun..

Son düzenleme:
Kızlar kısaca anlatayım;adım ipek,ekimde 25 olucam inş,ingilizce öğretmeniyim,istanbulda oturuyorum,eşimi askere gönderdim,asker yolu bekliyorum

maalesef bilgisayarda düğünüme ait fotom yok olsa paylaşmayı çok isterdim,avatarımda nişan resmim var ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…