bana bunlarla gel yawrumzorla iyi yorum yaptırıyorum he
ben hatırladım seni ipek böcüüdua etmiştik bir an önce kavuşun diye :))
şafak kaç?
tabiki hayır olsun...
ozaman şöle diyim saçını kestirmek sıkıntıdan kurtulduğun anlamına gelir..yani kesilen saçlarla sıkıntında gider kaybolur inşallah
allah kavuştursun canım ya ne zor olmuştur şimdi sanakaç ay yapacak askerlik
kız süper nektara diyorum korkuyo ya hanihayır olur inşallah rüyalarımın prensesi zuzu kıskanır şimdi buda ona bugünde onun için rüyaya yatıyım bari
ipekkhoş geldin tatlım tanıt kendini bize
hmmm..şimdi şöyle oluyooorr..geçen sene 25 eylülde evlendim,6 ay sonra eşimi askere yolladım,eşim 2 aylık asker şu an,bende şafak sayarak günlerini geçirmeye çalışan bir asker yareniyim..:82:
kızlaaarrrrrrrr selam herkese uzun zamandır giremedim,
umarım hepiniz iyisinizdir........
ÇOOOK teşekkür ediyorum canım,amin diyeyim..inan çok zor geldi hele başlarda çok ağladım şimdi biraz daha alıştım sanki..12 ay yapıcak inşen büyük umudum benide yanına alabilmesi,yedek subaylarda öyle bir şans oluyormuş ama birazda düşeceği yere bağlı..
Benjamin_ ipek ben de 25 eylül de evlendim :)))
Benim de eşim askere gitmedi daha ama bizimkisi 4-5 yıl sonrayı bulacak :/ Allah kavuştursun[/QUOTE/)
ne ka güzel aynı tarihe denk gelmiş
4-5 yıl sonra derken canım ? bu arada amin amin amin,Rabbim tüm bekleyenleri hayırlısıyla kavuştursun.
hmmm..şimdi şöyle oluyooorr..geçen sene 25 eylülde evlendim,6 ay sonra eşimi askere yolladım,eşim 2 aylık asker şu an,bende şafak sayarak günlerini geçirmeye çalışan bir asker yareniyim..:82:
hoşgeldin kaçakkk. biz iyiyiz sen anlat nasılsın, nerelere kayboldun, ne yapıyorsunnn???
vallahi ne yapayım ya sorma uzun zamandır açamadım sayfayı, biraz yoğundu gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem oldu
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ÇOOOK teşekkür ediyorum canım,amin diyeyim..inan çok zor geldi hele başlarda çok ağladım şimdi biraz daha alıştım sanki..12 ay yapıcak inşen büyük umudum benide yanına alabilmesi,yedek subaylarda öyle bir şans oluyormuş ama birazda düşeceği yere bağlı..
hooppp bi saniye, ben de kıskanırımmmmm
ipekcim yetkili kişi olarak topic adetimizi açıklıyorum sanayeni gelen arkadaş adını, yaşını, mesleğini, nerde yaşadığını anlatır ve mümkünse 1 adet düğün ya da eşiyle çekilmiş fotosunu koyar. kadın kısmısı meraklıyız işte napalım
oyoyoyoyooyy hayırlı teskereler canım, Allah tüm askerlerimizi korusun
sen çalışıyomusun canım yaş meslek :)))
merhaba canım hoşgeldim ben zeynep ben tanımıyorum seni yeni katıldım sayılır buraya gözün aydın hayırlı olsun diyelim ozaman allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah
hadi bakalım bi hamiş daha geldi hoşgeldin..
amin canım benim çok teşekkür ederim
ingilizce öğretmeniyim,yaşım 24,5
merhaba canım hoşgeldim ben zeynep ben tanımıyorum seni yeni katıldım sayılır buraya gözün aydın hayırlı olsun diyelim ozaman allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah
hoşbuldukkkkk, amin amin inşallahhh, darısı buradaki tüm arkadaşların başına inşallah :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?