ben hiç istemem öyle içkili bi dolap...kandil gecelerinde içki olan evlere melekler girmezmiş ...
özel gecelerde içerim ortama ayak uydurmak için fazla değil..zaten tadları hoşuma gitmiyor...
bi redbull+votkayı içerim, bide balayında denemiştim şendi diye bişey birayla spraytı karıştırıyolar ...özel günlerde bir iki bardak o da:78:
amin cnm ..bebege daha çokkkkkkkkkk var anam
yok kız öyle bir iki bardak :)) tadları pek hoşuma gitmiyor :120:
bikere meraktan biranın tadına bakayım dedim..1 yudum aldım zor yuttum öğğ :120:
ama eninde sonunda olacak yani ben can atıyorum biran önce bebeğim olsun diye malum yaşta gidiyor olsunda 2.side çok geç kalmasın 30umdan sonra zor olur
ben hiç istemem öyle içkili bi dolap...kandil gecelerinde içki olan evlere melekler girmezmiş ...
özel gecelerde içerim ortama ayak uydurmak için fazla değil..zaten tadları hoşuma gitmiyor...
bi redbull+votkayı içerim, bide balayında denemiştim şendi diye bişey birayla spraytı karıştırıyolar ...özel günlerde bir iki bardak o da:78:
canım tava yap ya fırında ya ocakta..fırında yaparsan ama patlıcanları kızartıpta yap.
yarenay daha önce patlıcanla ne yemek yaptın bilmiyorum ama patlıcanları közleyebilirsin bol sarımsaklı limonlu salata yapabilirsin.. canım istedi sabah sabah...
günaydın kızlarr
aynennnyada borcam
nektar ayşeye gülüyodum bugün bende seni rüyamda gördümsaçlarını kısa küt şeklinde kestirmişin
bana mı fundaya mı acabasaçların kesilmesi sıkıntıdır kız
biz de ilk aylar çok kavga ettik, geçti şükürdün konuşuyoruzda ilk 2,3 ay ne zordu tartışıyorduk hep be.saçma şeylerden şimdi oturdu heşey sizde???????
aynı benbiz tartışmıyorduk da hep ben arıza çıkartıyodum ağlıyodum olup olmadık şeylere kızıyodum falan...eşim hep beni alttan almakla uğraştı geldi sarıldı her ağladığımda..kavgamız olmadı yani benim mızmızlıklarımla geçti ilk aylar
ay ben de yapıyodum bunlarıanam bende zırt pırt geceleri aglıyorum anam için evimi özlüyrdum şimdi normal herşey napalım alışmakta öyle gecti yni
azcık kıyman varsa karnıyarık yap yarenimkızlar ya bizim evde sadece patlıcan kaldı sebze olarak. ne yapayım sizce???? tariflere bakıyorum genelde hep patatesli. ama benim patates yemeğim bugün bitiyor, arka arkaya aynı malzemeyi kullanmak istemiyorum. var mı bir fikri olan???
bende hiç içki içemem, tadı kötü geliyo bi içim titriyo böyle ilk yudumdan sonra :120: eşim de dışarıda içmeme asla izin vermez, eve de içki sokmuyoruz zuzuş aynı bu dediğin mevzudan dolayı melekler girmezmiş eve, bereket kaçarmış :26: ama yıl dönümümüzde 1 bardak bişi içmek isterim eşimi ikna edebilirsem bu konuda çok karışıyo maalesefben hiç istemem öyle içkili bi dolap...kandil gecelerinde içki olan evlere melekler girmezmiş ...
yarenim süle bakam...dün gece yatmadan k.validenin buzlukta haşlanmış nohut vrdı onu dolaba indirttim kaynıma..ama sabah baktım bayaa çokmuş nohut ikiye bölcem onu tekrar buzluğa atıcam bişey olurmu
bide düdüklüde haşlanmış nohut 10 dk yetermi
benim için erken yaş kaç_
ay ne çok konuşmuşsunuz 2 dk kayboldum yanii
aynennn
aaaa aslında var ya bu ara bi çılgınlık yapıp saçımı kestiriyim kısa diyorum aklımda yani, eşim olmaz diyo uzun seviyomuş onu mu gördün acaba :89:
bana mı fundaya mı acaba :44:
biz de ilk aylar çok kavga ettik, geçti şükür
aynı ben
ay ben de yapıyodum bunları
azcık kıyman varsa karnıyarık yap yarenim
bende hiç içki içemem, tadı kötü geriyo bi içim titriyo böyle ilk yudumdan sonra :120: eşim de dışarıda içmeme asla izin vermez, eve de içki sokmuyoruz zuzuş aynı bu dediğin mevzudan dolayı melekler girmezmiş eve, bereket kaçarmış :26: ama yıl dönümümüzde 1 bardak bişi içmek isterim eşimi ikna edebilirsem bu konuda çok karışıyo maalesef
bu ayın 26sı düğün günüm pek hatırlama k istemiyorum temmuzun 10u nikah 29temmuzda eşimin doğum günü ben yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?