2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende sevmiyorum içkiyi ya eşim sever arada arkadaşlarıyla evde yada dışarı çıktımızda içerler bende eşlik edim ister ama zorla bende senin gibi redbul votka içerim:)içerdim daha doğrusu sevemedm gitti valla daha bundan sonrada zor bebek,süt verme falan derken

teyzeleri bizde 4. ayımıza girdik bugün

yok kız öyle bir iki bardak :)) tadları pek hoşuma gitmiyor :120:

bikere meraktan biranın tadına bakayım dedim..1 yudum aldım zor yuttum öğğ :120:

:90::90::90:
bende küçükken fırlamaydımmm..14 yaşımda evde dolaptan yılbaşında annemlerin yanında dedim şu biranın tadı nasıl ddim içtiç bir yudum taı igrençç bn bunu içemem dedim..ilk ve son agzıma alış..

sonra aynı yıl arkdaşımda rakı vardı dolaplarıda dedik bardagın yarsını sen yarsını ben içiyim dedim ama malesef bir yudum aldım tükürüm tadı tuzu olmayan şeyi ben hüpletemem..ilk bunlardı..alkol kullannmayan briym kesinlikle...ve haram oldugunuda bildgim için allah korksndan büyüdüm tekrar deneme şeyim olmadı açıkcası

Son düzenleme:
yarenay daha önce patlıcanla ne yemek yaptın bilmiyorum ama patlıcanları közleyebilirsin bol sarımsaklı limonlu salata yapabilirsin.. canım istedi sabah sabah...

zuzum bence dolapta değil de midende olup olmadığına bakarlar severim ben. sonuçta sarhoş olacak kadar içmiyoruz. içince ne yaptığımızı bilmeyecek hale gelmiyoruz yani. o yüzden ben sakıncasını görmüyorum, keyif de alıyoruz içerken. ben de bira dışında birşey içemem kolay kolay.
bekarlığımda arkadaşlarla barlardan çıkmadığımdan alışkanlık olmuş galiba

canım tava yap ya fırında ya ocakta..fırında yaparsan ama patlıcanları kızartıpta yap.

hiç kızartasım yok ya. akşam zaten mutfağı toparlıcam bir daha kızartmayla falan uğraşmam herhalde. ocakta yapayım ben en iyisi.

yarenim süle bakam...dün gece yatmadan k.validenin buzlukta haşlanmış nohut vrdı onu dolaba indirttim kaynıma..ama sabah baktım bayaa çokmuş nohut ikiye bölcem onu tekrar buzluğa atıcam bişey olurmu

bide düdüklüde haşlanmış nohut 10 dk yetermi

ay ne çok konuşmuşsunuz 2 dk kayboldum yanii
aynennn

nektar ayşeye gülüyodum bugün bende seni rüyamda gördümsaçlarını kısa küt şeklinde kestirmişin
aaaa aslında var ya bu ara bi çılgınlık yapıp saçımı kestiriyim kısa diyorum aklımda yani, eşim olmaz diyo uzun seviyomuş onu mu gördün acaba :89:

saçların kesilmesi sıkıntıdır kız
bana mı fundaya mı acaba

dün konuşuyoruzda ilk 2,3 ay ne zordu tartışıyorduk hep be. saçma şeylerden şimdi oturdu heşey sizde???????
biz de ilk aylar çok kavga ettik, geçti şükür

aynı ben

anam bende zırt pırt geceleri aglıyorum anam için evimi özlüyrdum şimdi normal herşey napalım alışmakta öyle gecti yni
ay ben de yapıyodum bunları

azcık kıyman varsa karnıyarık yap yarenim

bende hiç içki içemem, tadı kötü geliyo bi içim titriyo böyle ilk yudumdan sonra :120: eşim de dışarıda içmeme asla izin vermez, eve de içki sokmuyoruz zuzuş aynı bu dediğin mevzudan dolayı melekler girmezmiş eve, bereket kaçarmış :26: ama yıl dönümümüzde 1 bardak bişi içmek isterim eşimi ikna edebilirsem bu konuda çok karışıyo maalesef

Son düzenleme:

zuzum bir daha dondurulması iyi olmaz diye biliyorum ama bakliyat için geçerli mi onu bilmiyorum. haşlanmışsa tam olarak 10 dk. yeter bence. çözüldüğü zaman tadına bakıp ona göre ayarlayabilirsin ama yeter gibi.

nigarım maalesef kıymam da yok... bugün aylık günü. alışverişe gitcez eşim erken gelirse.

aptala malum olurmuşonu görmüşüm şaka bi yana benim rüyalarım çıkar eşim hatta bazen korkar bende eşimde ağzımıza içki sürmeyiziçenler tadının hiç hoş olmadığını söylüyo zaten..içenlere saygı duyuyorumtercih meselesi ben su ve meyve su alıyım

günaydın canım hoşgeldin[/QUOTE]

hoşbuldum canım :) muhabbet almış başını gidiyor,Allah muhabbetinizi arttırsın
geçen seneden hatırlıyorum sizi ben yazan değil dinleyen taraf olurdum daha çok o yüzden beni hatırlayacağınızı pek sanmıyorum

bu ayın 26sı düğün günüm pek hatırlama k istemiyorum temmuzun 10u nikah 29temmuzda eşimin doğum günü ben yandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…