canım kusura bakma alıntı yapmışım ama cevap yazmayı unutmuşum ipekcim inşallah eşinin yanına gidersin ozaman senin için daha kolay geçerbi inglizce öğretmeni daha topiğin adını değiştir süper:82:
Benjamin_ ipek ben de 25 eylül de evlendim :)))
Benim de eşim askere gitmedi daha ama bizimkisi 4-5 yıl sonrayı bulacak :/ Allah kavuştursun[/QUOTE/)
ne ka güzel aynı tarihe denk gelmiş
4-5 yıl sonra derken canım ? bu arada amin amin amin,Rabbim tüm bekleyenleri hayırlısıyla kavuştursun.
eşim akademisyen onlarda doktora bittikten sonra askerliğe sıra geliyor. Bizim de nerden baksan bi 4 yılımız var daha
hoşgeldin kaçakkk. biz iyiyiz sen anlat nasılsın, nerelere kayboldun, ne yapıyorsunnn???
vallahi ne yapayım ya sorma uzun zamandır açamadım sayfayı, biraz yoğundu gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem oldu
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Canım Allah analı babalı büyütsün,hayırlısıyla kucağına alabilmek nasib etsin Rabbim
canım kusura bakma alıntı yapmışım ama cevap yazmayı unutmuşum ipekcim inşallah eşinin yanına gidersin ozaman senin için daha kolay geçerbi inglizce öğretmeni daha topiğin adını değiştir süper:82:
hadi bakalım bi hamiş daha geldi hoşgeldin..
ipekcim allah kavuştursun..
eşim akademisyen onlarda doktora bittikten sonra askerliğe sıra geliyor. Bizim de nerden baksan bi 4 yılımız var daha
hmmm..daha baya varmış o zaman,hayırlısı..bizimkide ani bi karar oldu,gidiverdi...:26:
Canım Allah analı babalı büyütsün,hayırlısıyla kucağına alabilmek nasib etsin Rabbim
çok teşekkür ederim ipekkk,
senin içinde umarım zaman su gibi geçerde kocana kavuşursun
çok teşekkür ederim ipekkk,
senin içinde umarım zaman su gibi geçerde kocana kavuşursun
ayy ne güzzel bi dua arkadaşım çok tşk ederim amin
amin canımın içi çok teşekkür ederim
Rabbim seninde yavruşunu hayırlısıyla kucağına alabilmeyi nasib etsin arkadaşım.
inş yanına gidebilirsin canım, dua edelim topikçeayy çok sevindim hatırlandığımaben şafağı uzun uzadıya saymak yerine parçalara bölüyorum,dağıtımına 29 gün kaldı inş,2 haftalığına gelebilicek ve gideceği yer çok kötü olmazsa bende eşimle gidebilicem inş..
sinemcikle aynı senin bebiş, hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin inşayyyyyy hoşbuldukkk çok heyecanlıyımmm
benim minnişim henüz 5 haftalık
isteyenler ve kendi adım aminnnnnnnnnnnhoşbuldukkkkk, amin amin inşallahhh, darısı buradaki tüm arkadaşların başına inşallah :79:
inş yanına gidebilirsin canım, dua edelim topikçeyoksa 12 ay çok zor geçer yaa
sinemcikle aynı senin bebiş, hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin inş
eveetoffff çok sıkıcı bir gün. yanıma gelen giden müşterini haddi hesabı yok. akşama muhteşem yüzyıl var heyoooo
amin canım benim çok teşekkür ederim
ingilizce öğretmeniyim,yaşım 24,5
heyecan bastı:18::18:kına düğün tatil hepsi bi arada okadar çok yapacağım alacağım şey varki:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?