bol bebeğin cinsiyetini öğrenecektiniz. Belli oldu mu??
tekrar buzluğa koyulmuyo canım, annemden biliyorumyarenim süle bakam...dün gece yatmadan k.validenin buzlukta haşlanmış nohut vrdı onu dolaba indirttim kaynıma..ama sabah baktım bayaa çokmuş nohut ikiye bölcem onu tekrar buzluğa atıcam bişey olurmu
bide düdüklüde haşlanmış nohut 10 dk yetermi
int pratik bişiler bakalım sana patlıcanlı felannigarım maalesef kıymam da yok... bugün aylık günü. alışverişe gitcez eşim erken gelirse.
aasaçılı kesilen kimse sıkıntıya düşen o cnm:78:
günaydın canım hoşgeldin
13 temmuzda benim dogum günüm hahaahha gelsin hediyeler yuppi[/QUO
seni gidiiii gelsin hediyelerin hediyelere boğulursu işallah benim doğum güünmde kocacığım sürpriz yapmıştı çooook güzeldi çoook mutlu oldum
ayy canım niye kötü yorumluyosunkirüya işte saçını kestirmeyi düşündüğün rüyama girmiş
evt cnm kızımız olacak allah izin verirse:))
zuzuş bence dolaba koyma tekrar iyi olmaz.
en yakın benim sanırım 16 haziran doğum günüm..
hoşbuldum canım :) muhabbet almış başını gidiyor,Allah muhabbetinizi arttırsın
geçen seneden hatırlıyorum sizi ben yazan değil dinleyen taraf olurdum daha çok o yüzden beni hatırlayacağınızı pek sanmıyorum
13 temmuzda benim dogum günüm hahaahha gelsin hediyeler yuppi[/QUO
seni gidiiii gelsin hediyelerin hediyelere boğulursu işallah benim doğum güünmde kocacığım sürpriz yapmıştı çooook güzeldi çoook mutlu oldum
:86::86::86::86:
ayy canım niye kötü yorumluyosunkirüya işte saçını kestirmeyi düşündüğün rüyama girmiş
rüya olumsuz bile olsa hayra yorumlarsanız hayra çıkar diye biliyorum ben,o nedenle bence saçlarını kestirip sıkıntılarından kurtulmuş oluyorsun arkadaşım çok güzel bi rüya görmüşsün,Rabbim hayırlara çıkarsın
ben kötü yorumlamadım bebişim, super ve zuzuş kötü dedi
hayır olsun diyorum ben sadece
ben mi
ya ben bildigimi söylüyorum be yaw hayrolsun..
bende birkere kız arkadaşımı sacını kestirmiş görmüştür..rüyadan anlayana sordum arkadaşın sıkıntıda dedi..
hem ne korkuyorsunuz ki..sıkıntısız hayat mı var geliyor geciyor..saglık olsun
ben kötü yorumlamadım bebişim, super ve zuzuş kötü dedi
hayır olsun diyorum ben sadece
demi yanii ipek :))
e tanıt kendini bize :)))
kız süper nektara diyorum korkuyo ya hanihayır olur inşallah rüyalarımın prensesi zuzu kıskanır şimdi buda ona bugünde onun için rüyaya yatıyım bari
ipekkhoş geldin tatlım tanıt kendini bize
hmmm..şimdi şöyle oluyooorr..geçen sene 25 eylülde evlendim,6 ay sonra eşimi askere yolladım,eşim 2 aylık asker şu an,bende şafak sayarak günlerini geçirmeye çalışan bir asker yareniyim..:82:
bana bunlarla gel yawrumtabiki hayır olsun...
ozaman şöle diyim saçını kestirmek sıkıntıdan kurtulduğun anlamına gelir..yani kesilen saçlarla sıkıntında gider kaybolur inşallah
ben hatırladım seni ipek böcüühmmm..şimdi şöyle oluyooorr..geçen sene 25 eylülde evlendim,6 ay sonra eşimi askere yolladım,eşim 2 aylık asker şu an,bende şafak sayarak günlerini geçirmeye çalışan bir asker yareniyim..:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?