2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tekrar buzluğa koyulmuyo canım, annemden biliyorum
buzlukta çözdürdüğü bir şeyi asla buzluğa geri koymazdı :44:

nigarım maalesef kıymam da yok... bugün aylık günü. alışverişe gitcez eşim erken gelirse.
int pratik bişiler bakalım sana patlıcanlı felan

saçılı kesilen kimse sıkıntıya düşen o cnm:78:
aa Fundaa yanii, bir de rüyan çıkıyomuş sıkıntı istemiyorum ben hayır olsun inşallah diyelim

Son düzenleme:
günaydın canım hoşgeldin

hoşbuldum canım :) muhabbet almış başını gidiyor,Allah muhabbetinizi arttırsın
geçen seneden hatırlıyorum sizi ben yazan değil dinleyen taraf olurdum daha çok o yüzden beni hatırlayacağınızı pek sanmıyorum [/QUOTE]

sende katıl canım ne duruyosunn :))))

ayy canım niye kötü yorumluyosunki rüya işte saçını kestirmeyi düşündüğün rüyama girmiş

ben mi

ya ben bildigimi söylüyorum be yaw hayrolsun..

bende birkere kız arkadaşımı sacını kestirmiş görmüştür..rüyadan anlayana sordum arkadaşın sıkıntıda dedi..

hem ne korkuyorsunuz ki..sıkıntısız hayat mı var geliyor geciyor..saglık olsun

evt cnm kızımız olacak allah izin verirse:))
zuzuş bence dolaba koyma tekrar iyi olmaz.
en yakın benim sanırım 16 haziran doğum günüm..

ama canım o bize çok fazla..yani 3-4 gün gider pişirirsem..sürekli ısıtıp ısıtıp yenmezki:44:

sende katıl canım ne duruyosunn :))))[/QUOTE]

bi yerlerden katılayım bende ufak ufak doğru diyosun zuzu :44:

rüya olumsuz bile olsa hayra yorumlarsanız hayra çıkar diye biliyorum ben,o nedenle bence saçlarını kestirip sıkıntılarından kurtulmuş oluyorsun arkadaşım çok güzel bi rüya görmüşsün,Rabbim hayırlara çıkarsın

ben kötü yorumlamadım bebişim, super ve zuzuş kötü dedi
hayır olsun diyorum ben sadece

tabiki hayır olsun...

ozaman şöle diyim saçını kestirmek sıkıntıdan kurtulduğun anlamına gelir..yani kesilen saçlarla sıkıntında gider kaybolur inşallah

ben kötü yorumlamadım bebişim, super ve zuzuş kötü dedi
hayır olsun diyorum ben sadece

kız süper nektara diyorum korkuyo ya hanihayır olur inşallah rüyalarımın prensesizuzu kıskanır şimdi buda onabugünde onun için rüyaya yatıyım bari
ipekkhoş geldin tatlımtanıt kendini bize

hmmm..şimdi şöyle oluyooorr..geçen sene 25 eylülde evlendim,6 ay sonra eşimi askere yolladım,eşim 2 aylık asker şu an,bende şafak sayarak günlerini geçirmeye çalışan bir asker yareniyim..:82:

oyoyoyoyooyy hayırlı teskereler canım, Allah tüm askerlerimizi korusun

sen çalışıyomusun canım yaş meslek :)))

tabiki hayır olsun...

ozaman şöle diyim saçını kestirmek sıkıntıdan kurtulduğun anlamına gelir..yani kesilen saçlarla sıkıntında gider kaybolur inşallah
bana bunlarla gel yawrum zorla iyi yorum yaptırıyorum he

hmmm..şimdi şöyle oluyooorr..geçen sene 25 eylülde evlendim,6 ay sonra eşimi askere yolladım,eşim 2 aylık asker şu an,bende şafak sayarak günlerini geçirmeye çalışan bir asker yareniyim..:82:
ben hatırladım seni ipek böcüü dua etmiştik bir an önce kavuşun diye :))
şafak kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…