2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

uykumm geldi türkişi kahve yapamda içem gariii

yarenay nzman alcakın maaşı , çıkma durumu ne oldu

canım normalde ayın 1'inde verir ama bugün hiç hesap kitap yaptığını görmedim. çıkma durumu da askıda bekliyoruz öyle kurbanlık koyun gibi

kuaför olayı benim de aynı oldu. herkes gelmiş oynamaya başlamışlar ben, görümcem ve ablam geldik. gelinin saçı makyajı yapılmış altında kot pantolon direksiyonda koştura koştura girdik, giyindik çıktık oynadık. kına yakılırken hep güldüm ben. arkadaşlar, kuzenler hadi artık ağla yorulduk dediler, ben daha çok güldüm. en son vazgeçtiler. altınımı aldım, kına yakıldı. kurtları dökmeye devam ettik

benim uyku saatim geldi gene...şöle 20-30 dk bi şekerleme yapammı masa başında :)

nasıl yaptınız herkes parasını kendimi verdi :))

temiz biyer olması gerek..hamam kokularını hiç sevmem öğğ:120:

bütün kuzenler toplandık hamama gittik tabi beni öyle bi keseledilerki kıp kırmızı olmuştumbide benim gelinlik straplezdi ya ben tam yanmamışım sırtıma aynı ton olsun diye kuaförün sürdüğü ürünler gözeneklerde açık ya alerji yaptı sırtıma hep döktü alerji gibirezil olmuştum

amaann rezil mezil oldu bitti maşallaahh :)))

şimdiki aklım olsaydı hiç ağlamazdım :=))))
hoş ban kalsa ben ağlamıcaktım da karşımdakiler öyle bi ağladılarki (ağlayana dayanama) benide ağlattılar düğün itiminde..

kardeşim boynuma sarıldı bırakmam diye tepiniyo :)))))

ya ondada kaynanamın parmağı var aslında daha hiç konuşulmamıştı bi gün dediki oğluma hep davullu zurnalı kına yapmak istiyodum kapının önünde hiç bana sormuyo ama sonra bende inat ettim kına olmıcak dedim yapmadım zaten öle bi isteğimd yoktu arkadaşlarla dışarı çıkıp eğlenmiştik:))

benim kına fotolarını görsen gülmekten ölürsünherkes ağlamış kına yakıldıktan sonra fotolarda
benim gözler kırmızı makyaj bozulmuş hele bi yakın arkadaşım var onla birbirimize sarılmışız ağlıyoruz biride çekmiş

ay ona ne oluyomuş kınayı kız evi yapar erkek evi karışmaz..

benim kınamda bana göre pek iyi geçmedi kaynana salondaydı ama kına yakerken kaynanam salond aolmasına rağmen gelmedi yanıma el içine altın falan koyarlar ya teyze koydu döndü kaynana arkada kıyemet kopardı ben ağlamadım

Son düzenleme:
ayy zuuzu bende onu dinliyorum
ipek üzülme canım dualarımızdasın..
bol valla herşeyden çıkmış cidden ya karışılmazki boşver senin istediğin gibi olması dahasenin patron napıyo devammı yine a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…