2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben geldimmmm. ay pestilim çıktı dersten sonra da pazara uğradm. walla don sütyen oturuyorum şuanda hemen selam vereyim dedim şimdi geçmişe dönüyorum :80:

hadi bakalım yazın kına gecenizde ilginç yaptığınız şeyler varmı

ben kapalıçarşıdan otantik küçük kaseler almıştım içlerine lokum koyup paketleme aşamasında güzelce beyaz bir tülle süsleyerek kurdale ile fiyonk yapmıştım ve bu gelen tüm misafirlere dağıtılmıştı, kına gecesi hatırası diye,

Ve o gece toplam 3 kıyafet giymiştim, 1.si annemin nişan tuvaleti, misafirleri onunla karşılamıştım, sonra kırmızı bir elbise almıştım göğüs kısmı işlemeli otantik birşey onu giydim, kına yakılacağı zamanda şalvarım ve üstüne pembe üzeri işlemeli kaftanımı giymiştim,

bence kardeşinde böyle birşeyler yapabilir, hoş oluyor hemde zaten o gece senin gecen abart abartabildiğin kadar

Hiç midye yemedim tadı güzelmi

güzel canım..ama temzil birinin yapması daha iyi..
aslında midye yemek günah biliyosun dimi

ben geldimmmm. ay pestilim çıktı dersten sonra da pazara uğradm. walla don sütyen oturuyorum şuanda hemen selam vereyim dedim şimdi geçmişe dönüyorum :80:

canım yaa nasıl okuyon okadarsayfa...ben dün okuyum dedim de patladım oku oku :))

canm bende midye dolma yerim azcık..
midye tava bende yemedim..pekde sanmıyorum yiceğimii :)

nektar bol yarenay elfimm teşkr ederim arkidişlerim:82:

diğer bazı kişilere teşkr etmiyorum

gönderdim 42 beyn.leri...
zuzu aşkolsun üzerie alınmıyorum ben de kolay gelsin yazmıştım
ay çok ayıp yaaa. Bana eşimin teyzeleri gelmişti hem pasta börek hem de ev hediyesi getirmişler. Ne olursa olsun sonuçta yeni evli birine gidiyorsun asla boş gidilmez
Hiç midye yemedim tadı güzelmi
ıyyyyyyyyyy ben de hiç sevmem dolmasını sevmem ama. Midye tavasını severim o sosla falan çok lezzetli oluyor. Tabi yerken hayatta bakamam
güzel canım..ama temzil birinin yapması daha iyi..
aslında midye yemek günah biliyosun dimi

canım yaa nasıl okuyon okadarsayfa...ben dün okuyum dedim de patladım oku oku :))

cnm ne bileyim yaa huyum işte merak ediyorum ne kadar yorulsam da okuyorum walla

güzel fikir canım çok teşekkür ederim.buarada seninle tanışmadık sanırım kendini tanıtırmısın

Nektar avcunamı çıkardınbidaha ye demez işte sana
günahmı bilmiyodum anlat bakim aman kuzum bizde deniz kültürü varmıki midye yiyelim
Alisham valla öyle bi terbiyesizlik yapıldı olsun ona göre not aldılar bendengördükleri görecekleri o olur

kız funda senin memleketinde bana iş çıktı ama buraları bırakıp nası gidicem dün bakıyordum melikşah ünv. varmış orda araştırma görevlisi alacaklarmış. Bi an baktım başvurayım mı diye ama yok yaaa evi taşı her şeyi taşı zor iş be :44:

AYY GERÇEKTENMİİ bende ilk defa bayramda izmire gittiğimde yedim 5-6 tane bidaha yemedim ama ıyy yemeseydm keşke..
öyle derler bolcum, du bakim zuzu ne biliyomuş gelsin yazsın :26:

iğrenmez ki o hiç öyle şeylerimden, canım benim
sen balık yemiyosun midye hiç yiyemezsin

burada dünden beri yagmur var havada serin 13 derece (

istanbulda hava nasil ?
istanbul çok sıcaak, 23 derece :)))

ben biliyorum Midye regl oluyomuş muş muş

selam tatlim

valla bulantim falan yok allaha sükür sanki hamile degilmisim gibi hic bir belirti yok

biraz gögüslerim büyüdü okadar.

ıyy iğrençç:83:yemem asla ozaman..
Ohhsinemcim süper valla inşallah hep böyle geçer
Kız delimisin sen bu fırsat kaçarmıkayseri yaşanılacak bi şehir cidden çok hoş rahat edersin her açıdan

ayy süper ya bayılıyorum böyle hamilelere..

ins. sonradan acisi cikmaz

bende ilk haftalar karin ve kasik agrisi oldu sonra 1-2 gün yorgunluk ondan sonrada gecti

kusmalar 5. haftadan sonra basliyor demisti dr. ben 6. haftamdayim 6+3 oldu bugün rahatim cok sükür ins. baslamaz kusmalar.

güzel fikir canım çok teşekkür ederim.buarada seninle tanışmadık sanırım kendini tanıtırmısın

evet tanışmadık,

ismim ayşe, 30 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum, evlendikten sonra eşimle beraber çalışmaya başladım , öncesinde özel sektörde satınalma uzmanıydım, finans mezunuyum , eylül 2010 da evlendim evliliğimin tam 8. ayında hamile olduğumu öğrendim hediye oldu bize, daha doğrusu sürpriz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…