hadi bakalım yazın kına gecenizde ilginç yaptığınız şeyler varmı
ben de geçen seneye kadar hiç yememiştim, içim almıyodu sümüksü yaHiç midye yemedim tadı güzelmi
Hiç midye yemedim tadı güzelmi
ben geldimmmm. ay pestilim çıktı dersten sonra da pazara uğradm. walla don sütyen oturuyorum şuandahemen selam vereyim dedim şimdi geçmişe dönüyorum :80:
ben de geçen seneye kadar hiç yememiştim, içim almıyodu sümüksü ya
balıkçıda getirmişlerdi masaya eşim zorla soktu ağzıma avucuna çıkartmıştım
yiyemiyorum ben yaaama yiyenler hep çok över
ben biliyorumaslında midye yemek günah biliyosun dimi
zuzu aşkolsun üzerie alınmıyorum ben de kolay gelsin yazmıştımnektar bol yarenay elfimm teşkr ederim arkidişlerim:82:
diğer bazı kişilere teşkr etmiyorum
gönderdim 42 beyn.leri...
ay çok ayıp yaaa. Bana eşimin teyzeleri gelmişti hem pasta börek hem de ev hediyesi getirmişler. Ne olursa olsun sonuçta yeni evli birine gidiyorsun asla boş gidilmezgünaydın kızlar hiç halim yok mahvoldum iptalim
2 kişi beklerken birsürü kişi geldiallahtan hazırladıklarım yetti kayınvaldemde susamlı simitle kek getirmişti sağolsun anca yetti okadar kişiyi görünce şok oldum bide evime ilkkez geliyolar kendi evim sonuçta hediye falan getirmeleri gerekmezmiydi elleri bomboş geldiler
ıyyyyyyyyyy ben de hiç sevmem dolmasını sevmem ama. Midye tavasını severim o sosla falan çok lezzetli oluyor. Tabi yerken hayatta bakamamHiç midye yemedim tadı güzelmi
güzel canım..ama temzil birinin yapması daha iyi..
aslında midye yemek günah biliyosun dimi
canım yaa nasıl okuyon okadarsayfa...ben dün okuyum dedim de patladım oku oku :))
ben kapalıçarşıdan otantik küçük kaseler almıştım içlerine lokum koyup paketleme aşamasında güzelce beyaz bir tülle süsleyerek kurdale ile fiyonk yapmıştım ve bu gelen tüm misafirlere dağıtılmıştı, kına gecesi hatırası diye,
ve o gece toplam 3 kıyafet giymiştim, 1.si annemin nişan tuvaleti, misafirleri onunla karşılamıştım, sonra kırmızı bir elbise almıştım göğüs kısmı işlemeli otantik birşey onu giydim, kına yakılacağı zamanda şalvarım ve üstüne pembe üzeri işlemeli kaftanımı giymiştim,
bence kardeşinde böyle birşeyler yapabilir, hoş oluyor hemde zaten o gece senin gecen abart abartabildiğin kadar
sinem hamilelik nasıl gidiyo canım bulantın falan oluyomu
ben biliyorummidye regl oluyomuş muş muş
selam tatlim
valla bulantim falan yok allaha sükür sanki hamile degilmisim gibi hic bir belirti yok
biraz gögüslerim büyüdü okadar.
Nektar avcunamı çıkardınbidaha ye demez işte sana
günahmı bilmiyodum anlat bakim aman kuzum bizde deniz kültürü varmıki midye yiyelim
Alisham valla öyle bi terbiyesizlik yapıldı olsun ona göre not aldılar bendengördükleri görecekleri o olur
burada dünden beri yagmur var havada serin 13 derece(
istanbulda hava nasil ?
öyle derler bolcum, du bakim zuzu ne biliyomuş gelsin yazsın :26:AYY GERÇEKTENMİİ bende ilk defa bayramda izmire gittiğimde yedim 5-6 tane bidaha yemedim ama ıyy yemeseydm keşke..
iğrenmez ki o hiç öyle şeylerimden,Nektar avcunamı çıkardınbidaha ye demez işte sana
günahmı bilmiyodum anlat bakim aman kuzum bizde deniz kültürü varmıki midye yiyelim
Alisham valla öyle bi terbiyesizlik yapıldı olsun ona göre not aldılar bendengördükleri görecekleri o olur
istanbul çok sıcaak, 23 derece :)))burada dünden beri yagmur var havada serin 13 derece(
istanbulda hava nasil ?
ben biliyorumMidye regl oluyomuş muş muş
selam tatlim
valla bulantim falan yok allaha sükür sanki hamile degilmisim gibi hic bir belirti yok
biraz gögüslerim büyüdü okadar.
ıyy iğrençç:83:yemem asla ozaman..kız funda senin memleketinde bana iş çıktı ama buraları bırakıp nası gidicemDün bakıyordum melikşah ünv. Varmış orda araştırma görevlisi alacaklarmış. Bi an baktım başvurayım mı diye ama yok yaaa evi taşı her şeyi taşı zor iş be :44:
ayy süper ya bayılıyorum böyle hamilelere..
güzel fikir canım çok teşekkür ederim.buarada seninle tanışmadık sanırım kendini tanıtırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?