2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tübüü tübüüüü

niye kıyamet koparıyo canım..boşver geçmişi önüne bak önemli olan şuan kafana takma..istememe gibi bi durumumu vardı kaynananın

ayy zuuzu bende onu dinliyorum
ipek üzülme canım dualarımızdasın..
bol valla herşeyden çıkmış cidden ya karışılmazki boşver senin istediğin gibi olması dahasenin patron napıyo devammı yine a

evt cnm aynen öle benimki aynı tabiki sence öle bi insan değişebilirmi dün burda ddeğildi biraz önce geldi bakalım hayırlısı..

niye kıyamet koparıyo canım..boşver geçmişi önüne bak önemli olan şuan kafana takma..istememe gibi bi durumumu vardı kaynananın

boşvermek isityorumda olmuyo hatırladıkça üzülüyorum yok öle bi durumu takı zamnında çıktı tantana sonra kadın geriye çekildi kınaya bile gelmedi

ayy çaymı yapsam yaa..ağzım boş kaldı

canım kakaolu püskevit çekti canım

neyse evde devam ederim kızlar ben çıkıyorum şiftim bitti yarında izinliyim 1saat sonra görüşmek üzere sorularını devamlayacağım biraz rahatlarım

yeshil_ niye konuşmuyorsun??? kızlar bu kimin ablası ya da kardeşi olabilir yoksa birimizin eşi mi:44::44:

püskevit nerden aklına geldi çatlak yabende çay susamlı simit yiyorumbenim ağzımda maşallah hiç boş durmuyo
enkidu unutulmuyo dimi keşke yaşanmasa ama yaşanıyo bazı tatsızlıklar aklı başında olan insanlar böyle şeyler yapmaz ama stres gerginlikde oluyo ya birazda ondan oluyo
kıyamam bol ben hamilelere hiç dayanamıyorum sabret canım ne yapacaksın başka çare yok

ne bilim geldi işte :))

ohh valla iyisin bende çay yapayım bari patron gelsinde o da içer belkim taze olsun
demin bi arkadaşı midye getirdi

ne bilim geldi işte :))

ohh valla iyisin bende çay yapayım bari patron gelsinde o da içer belkim taze olsun
demin bi arkadaşı midye getirdi

benim eşimin ablası çok güzel yapar midyeyi. bildiğin kişinin elinden yemek de ayrı güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…