benim kınamda bana göre pek iyi geçmedi kaynana salondaydı ama kına yakerken kaynanam salond aolmasına rağmen gelmedi yanıma el içine altın falan koyarlar ya teyze koydu döndü kaynana arkada kıyemet kopardı ben ağlamadım
benim kınamda bana göre pek iyi geçmedi kaynana salondaydı ama kına yakerken kaynanam salond aolmasına rağmen gelmedi yanıma el içine altın falan koyarlar ya teyze koydu döndü kaynana arkada kıyemet kopardı ben ağlamadım
evet canım 333 puan almıştım tututyordu puanlar 20 puan birden çıktı ben kaldım :)
ayy zuuzu bende onu dinliyorum
ipek üzülme canım dualarımızdasın..
bol valla herşeyden çıkmış cidden ya karışılmazki boşver senin istediğin gibi olması dahasenin patron napıyo devammı yine a
inş yanına gidebilirsin canım, dua edelim topikçeyoksa 12 ay çok zor geçer yaa
ayy kızlar ne olur aklınıza geldikçe dua edin,ya ne kadar iyisiniz
sen izmirli misin canım ? benim eşimde izmirde asker...
canım tabii ki dua ederiz senin için. ayyy İzmirrrrşanslıymış canım. umarım dağıtımı da güzel bir yere düşer.
benim kayınvalidem gelmedi kınaya da nikaha da. en büyük görümcem koydu avucuma altını. ne ben, ne eşim, ne de eşimin kardeşleri ve hatta babası kayınvalidemin yokluğuna üzülmedik. gönlümüzce rahat rahat oynadık
evt cnm aynen öle benimki aynı tabiki sence öle bi insan değişebilirmi dün burda ddeğildi biraz önce geldi bakalım hayırlısı..
peki şimdiki mesleğin nedir enkiducum ?
niye kıyamet koparıyo canım..boşver geçmişi önüne bak önemli olan şuan kafana takma..istememe gibi bi durumumu vardı kaynananın
hayır değişmezde yine sataşıyomu diye sordum..iyi bari dün kafa dinlemişin
püskevit nerden aklına geldi çatlak yabende çay susamlı simit yiyorum benim ağzımda maşallah hiç boş durmuyo
enkidu unutulmuyo dimi keşke yaşanmasa ama yaşanıyo bazı tatsızlıklar aklı başında olan insanlar böyle şeyler yapmaz ama stres gerginlikde oluyo ya birazda ondan oluyo
kıyamam bol ben hamilelere hiç dayanamıyorumsabret canım ne yapacaksın başka çare yok
ne bilim geldi işte :))
ohh valla iyisin bende çay yapayım bari patron gelsinde o da içer belkim taze olsun
demin bi arkadaşı midye getirdi
benim eşimin ablası çok güzel yapar midyeyi. bildiğin kişinin elinden yemek de ayrı güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?