cnm nasılsın bizim yeğen napıyorİstanbul'u bilmem ama antalya yanıyor
ins. sonradan acisi cikmaz
bende ilk haftalar karin ve kasik agrisi oldu sonra 1-2 gün yorgunluk ondan sonrada gecti
kusmalar 5. haftadan sonra basliyor demisti dr. ben 6. haftamdayim 6+3 oldu bugün rahatim cok sükür ins. baslamaz kusmalar.
patronla görüştük..alıştın diyor .1 ay daha gecsin.tam olur..diyor zatn akıllı insanlarsınız..işinizi sahiplenin sorun olmaz sevrek yaptıktan sonra diyor..bende dedim oturdu alıştım sahiplnme duygum oluştu dedimm
süper87 ne işle uğraşıyorsun
evet tanışmadık,
ismim ayşe, 30 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum, evlendikten sonra eşimle beraber çalışmaya başladım , öncesinde özel sektörde satınalma uzmanıydım, finans mezunuyum , eylül 2010 da evlendim evliliğimin tam 8. Ayında hamile olduğumu öğrendimHediye oldu bize, daha doğrusu sürpriz oldu
sinem merhaba, benimde bu hafta 5. hafta kasıklarımda hep sancı var birde belimde bu sendedemi oldu? Dr.'a sormuştum olur demişti gerçi ama rahatsız ediyor ağrıması, karınında falan herhangi bir değişiklik yok değilmi, karın ne zaman büyüyormuş acaba, birde bir soru daha kg aldınmı yada verdinmi
cnm ama yaa nasıl gideyim şimdi herkes burda evim burada kuruldu vs. bi an zaten düşündüm ama geçenlerde bize yakın bir ilde iş çıktı ona bile gitmedim mesela. Pek Antalya'dan ayrılasım yok anlayacağınıyy iğrençç:83:yemem asla ozaman..
Ohhsinemcim süper valla inşallah hep böyle geçer
Kız delimisin sen bu fırsat kaçarmıkayseri yaşanılacak bi şehir cidden çok hoş rahat edersin her açıdan
evet tanışmadık,
ismim ayşe, 30 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum, evlendikten sonra eşimle beraber çalışmaya başladım , öncesinde özel sektörde satınalma uzmanıydım, finans mezunuyum , eylül 2010 da evlendim evliliğimin tam 8. ayında hamile olduğumu öğrendimhediye oldu bize, daha doğrusu sürpriz oldu
idari asistanım canım:87:
hep soruyor adam bir sıkıntı varmı diye:82:
folic asit kullan muhakkak
merkezdeyim cnmm iyi büyüsün tombiş tomiş yanakları sıkılası olsun inşşşşşyegen iyidir herhalde teyzesibüyümeye calisiyordur sanirim ins.
sen antalyada mi yasiyordun ?
Antalyanin neresindesin ?
ayy süper ya sürpriz bebek demekpeki istiyomuydunuz hazırmıydnız ..bakalım şimdilik biz düşünmüyoruz ama bizede ece falan derse sizinki gibi
nasıl yapıyor kıs...
benim kuzenim pilav +tavuk yapınca üzerine bide karabiber limon sıkardı
yalancı midye
Hiç midye yemedim tadı güzelmi
güzel canım..ama temzil birinin yapması daha iyi..
aslında midye yemek günah biliyosun dimi
ins. sonradan acisi cikmaz
bende ilk haftalar karin ve kasik agrisi oldu sonra 1-2 gün yorgunluk ondan sonrada gecti
kusmalar 5. haftadan sonra basliyor demisti dr. ben 6. haftamdayim 6+3 oldu bugün rahatim cok sükür ins. baslamaz kusmalar.
öyle derler bolcum, du bakim zuzu ne biliyomuş gelsin yazsın :26:
Iğrenmez ki o hiç öyle şeylerimden,Canım benim
Sen balık yemiyosun midye hiç yiyemezsin
Istanbul çok sıcaak, 23 derece :)))
benim 6. haftada başlamıştı bualntı olup bişe yiyemeyince kabızlık geldi ardından o mahvetti beni ve gaz sorunu nefes alamıyodm ayy çok şükür atlattık o dönemleri inşallah başlamz cnm bu saatten sonra olsa bi belirti olurdu belki ama..
ayy süper ya sürpriz bebek demekpeki istiyomuydunuz hazırmıydnız ..bakalım şimdilik biz düşünmüyoruz ama bizede ece falan derse sizinki gibi
Merhaba hayirli olsun !
Karin agrisi falan rahim genisledigi icin olur dedi dr. cok siddetli olmadikca normalmis bana öyle söylemisti karin 12. haftadan sonra sanirsam cikmaya basliyormus ama kisiden kisiye degisiyor ic yarin yagliysa daha cabuk cikiyormus.
daha kg almadim almakta istemiyorum dikkatli ve saglikli beslenmeye gayet ediyorum balik tavuk et her hafta tüketiyorum birde aksamlari yatmadan süt iciyorum önemli süt ve süt ürünlerini tükettmek bilgin olsun
senin bebeginde ocakta dogucak ozaman ??
caramelll biz senin fotonu görmüş müydük ya???
caramelll biz senin fotonu görmüş müydük ya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?