2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sinem merhaba, benimde bu hafta 5. hafta kasıklarımda hep sancı var birde belimde bu sendedemi oldu? Dr.'a sormuştum olur demişti gerçi ama rahatsız ediyor ağrıması, karınında falan herhangi bir değişiklik yok değilmi, karın ne zaman büyüyormuş acaba, birde bir soru daha kg aldınmı yada verdinmi

patronla görüştük..alıştın diyor .1 ay daha gecsin.tam olur..diyor zatn akıllı insanlarsınız..işinizi sahiplenin sorun olmaz sevrek yaptıktan sonra diyor.. bende dedim oturdu alıştım sahiplnme duygum oluştu dedimm

ayy süper ya sürpriz bebek demekpeki istiyomuydunuz hazırmıydnız ..bakalım şimdilik biz düşünmüyoruz ama bizede ece falan dersesizinki gibi

Merhaba hayirli olsun !

Karin agrisi falan rahim genisledigi icin olur dedi dr. cok siddetli olmadikca normalmis bana öyle söylemisti karin 12. haftadan sonra sanirsam cikmaya basliyormus ama kisiden kisiye degisiyor ic yarin yagliysa daha cabuk cikiyormus.

daha kg almadim almakta istemiyorum dikkatli ve saglikli beslenmeye gayet ediyorum balik tavuk et her hafta tüketiyorum birde aksamlari yatmadan süt iciyorum önemli süt ve süt ürünlerini tükettmek bilgin olsun

senin bebeginde ocakta dogucak ozaman ??

ıyy iğrençç:83:yemem asla ozaman..
Ohhsinemcim süper valla inşallah hep böyle geçer
Kız delimisin sen bu fırsat kaçarmıkayseri yaşanılacak bi şehir cidden çok hoş rahat edersin her açıdan
cnm ama yaa nasıl gideyim şimdi herkes burda evim burada kuruldu vs. bi an zaten düşündüm ama geçenlerde bize yakın bir ilde iş çıktı ona bile gitmedim mesela. Pek Antalya'dan ayrılasım yok anlayacağın Burada iş çıksın diye bekliyorum artık :26:

topiğin adını bundan sonra ayşeler ve ingilizce öğretmenleri topiği koyuyorum.
Merhaba adaşım hayırlı olsun bebişin hoşgeldin biz de tanışmamıştık

yegen iyidir herhalde teyzesi büyümeye calisiyordur sanirim ins.

sen antalyada mi yasiyordun ?

Antalyanin neresindesin ?
merkezdeyim cnmm iyi büyüsün tombiş tomiş yanakları sıkılası olsun inşşşşş
ayy süper ya sürpriz bebek demekpeki istiyomuydunuz hazırmıydnız ..bakalım şimdilik biz düşünmüyoruz ama bizede ece falan dersesizinki gibi

ay benimki de bu ara tutturdu bebek yapalım bebek yapalım. Yarı şaka yarı ciddi söylüyor walla. Göbeğim çıktı şişmanladım diyorum bebek mi var yoksa, olsun olsun oh ne güzel dolanır durur evde diyor deli misin nesin bi sus daha erken dedim

nasıl yapıyor kıs...

benim kuzenim pilav +tavuk yapınca üzerine bide karabiber limon sıkardı
yalancı midye

canım valla anlattılar da çok uzundu aklımda kalmadı. hatırladığım tek şey defalarca yıkandığı ve kaynatıldığı.

Hiç midye yemedim tadı güzelmi

fundam tadı güzel, tabii güzellik göreceli bir kavram. ben bayıla bayıla yiyorum. ahhh olsa da yesem. eşime diyorum ben hamile kalınca ablan yandı hep midye aşeririm

güzel canım..ama temzil birinin yapması daha iyi..
aslında midye yemek günah biliyosun dimi

birincisi kızlar günah değil, mekruh. yenmese daha iyi yani. ikincisi nigarımın söylediği doğru. midyelerin dişileri de bizler gibi regl oluyormuş. onların hangisi dişi ayırt edemediğimiz için ve tabii regl dönemi olup olmadığını bilemediğimiz için yememek daha hayırlı. ama defalarca yıkanıyor yapılış aşamasında, kaynatılıyor falan. tabii doğru yapılırsa. o yüzden ben yemekte bir sakınca görmüyorum açıkçası.

benim 6. haftada başlamıştı bualntı olup bişe yiyemeyince kabızlık geldi ardından o mahvetti beni ve gaz sorunu nefes alamıyodm ayy çok şükür atlattık o dönemleri inşallah başlamz cnm bu saatten sonra olsa bi belirti olurdu belki ama..

öyle derler bolcum, du bakim zuzu ne biliyomuş gelsin yazsın :26:

Iğrenmez ki o hiç öyle şeylerimden, Canım benim
Sen balık yemiyosun midye hiç yiyemezsin

Istanbul çok sıcaak, 23 derece :)))

doğru yiyemem valla:104:ya üzülüyorum aslında balık yiyemediğime çok faydalı

valla bilmiyorum ki canim ins. baslamaz ya benim annemin hamilelikleride cok zor gecmis ama biklmiyorum artikin nasil olucak sonuda ins, rahat olur yaa

8 haziranda dr. gidicez bakalim, haftaya bugün ins. kalp atislarini duyariz ins. sagliklidir gelisiyordur ya insan neler duyuyor hayirlisiyla bir 12-13. haftayagelsek

Diyebilir , planlı bir bebek olmadı ama biz kendi haline bırakmıştık, olsada olur olmasada modundaydık, öğrenince çok sevindik ama bizi epey heyecanlandırdı.

benim bebeğim 28 Ocakta doğacak gözüküyor internet hesabı ile, cuma doktora gideceğim tekrardan keseye bakacak bir sürüde soru listesi hazırladım onları soracağım , bu arada senin bebeişde hayırlı olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…