2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bunlarınki kıskançlık değilde imrenme olabilirmi kız yazık

çok geçmiş olsun canım işallah bugün ameliyat hayırısıyla sağlıklı bir şekilde geçer.sende üzülme bol bol dua et bizde dua ediyoruz baban için

ay görümce yazmışım elti olucaktı o
hiç görümcem yok benim
noluyo bana bugün yaa, uyuyorum resmen :/

ozaman boşver alsınlar yazık yabenim dediğim kıskançlık boyutu farklı mesela geliyo hava atıyo övünüyo ama hiç aslı yok yani kıskançlığından yapıyo ben otarz insanları sevmiyorum

hiç görümcem yok benim

bende öyle hatırlıyodum şaşırdımaman canım eltin iyiyse ne güzel arkadaş olur sanagörgülü olsun ya bi insan benim için en önemli şart bu cahil ve görgüsüz insanla asla arkadaşlık etmem

amin supercim, saol

bende öyle hatırlıyodum şaşırdımaman canım eltin iyiyse ne güzel arkadaş olur sanagörgülü olsun ya bi insan benim için en önemli şart bu cahil ve görgüsüz insanla asla arkadaşlık etmem
aynen Funda :))
sürekli övünen insanları da sevmem hiç, arkadaşlarımda ilk aradığım şey mütevaziliktir :)) sonra ben kendim överim onları onlar övmesin

Son düzenleme:

canım Allah yardımcısı olsun...inşallah başarılı geçer ameliyatı

o da güzel yaa...misafir gelcek ama yemek yok :))) bide kandil yanii:82:

:)) hehehe biliyorum ben bunu :))

super benim şuan 1 tane ama ilerleyen yıllarda 4 görümcem olucak
5 erkek kardeşler benim eşimler de
ama benim eltim çok iyidir

hiç görümcem yok benim

:90::90::90::90::90:
ben anladım elti yazacağını :)))

4 görümcem olucak diye vişey olabilirmi yaa :)) kaynana o yaştan sonra faaliyete mi geçicekk

ayy günaydın buarada , hayırlı cumalar...

kızlar telefon bakıyorum kndime varmı beğndiklerinizden...benmki kafayı yedi kendi kendine kapanıyor

amin supercim, saol

aynen Funda :))
sürekli övünen insanları da sevmem hiç, arkadaşlarımda ilk aradığım şey mütevaziliktir :)) sonra ben kendim överim onları onlar övmesin

bende mütevazilik severim görgülü asil insan mütevazidir zaten bana göre..sonrdan görme insan övünürde övünür sohbeti yoktur zaten konuşmaları hep övünmekle geçerayy gıcık olduğum biri vardı o geldi şimdi aklıma

:90::90::90::90::90:
ben anladım elti yazacağını :)))

4 görümcem olucak diye vişey olabilirmi yaa :)) kaynana o yaştan sonra faaliyete mi geçicekk
birden düşündüm de ay yok geçmez geçmez

ayy günaydın buarada , hayırlı cumalar...

kızlar telefon bakıyorum kndime varmı beğndiklerinizden...benmki kafayı yedi kendi kendine kapanıyor
ben de bakıyorum ama beğendiklerim hep uçuk fiyatlı daha ucuz bişe bulmam lazım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…