resmen açık yani kskandıgı evinde bulaşık makinası yokt eşine benim yanımda söyledi bak kız yıkamıyor e güzel dedi eşini gaza getrdk aldı.. tvmiz lcd bizim bizden grdüler aldılar...çok kıskandılar belliki..bende gidince görünce dedimki aaaa sıra dierlerinde onlarda lasınlar dedim...
bizden gördünüz hesabı yaptımmmmm
kızlar hepinizi okudum ama yarım gözle, bugün cevap yazasım yok kimseye kusura bakmayın. Babamın ameliyatı yarım kaldı, kanaması olmuş hastaya zarar vermemek adına yarıda kestik ameliyatı yarın devam edicez dediler. Şimdi yoğun bakımda. Kan falan istediler, bi taraftan tampon tarzı bişeyler uygulamışlar kanama dursun diye. KAfam bi dünya kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil hep en kötüsü geliyor aklıma. Ancak dua ediyorum iyileşmesi için. Yarın devam edecek işte, bağırsaklarını içeri almaya çalışacaklar, ama alamama ihtimalimiz de yüksek, çünkü yapışma had safhada, ayıramıyoruz dediler. Bu konuda işinin uzmanı bir hoca giriyor ameliyatına, o adam yapamazsa burada hiçbir doktor bu işi yapamaz dedi asistan doktorlar. Yani bilemiyorum kızlar ama belki de ömür boyu böyle bağırsağı torbaya bağlı yaşamak zorunda kalabilir. Allahtan çok umut dolu hep hayata pozitif bakan bir babam var, hiç bir zaman moralini bozmadı. 6 ayda 6 ameliyat ne demek, maşallah canım babam hala dimdik ayakta durmaya çalışıyor
Dua edin olur mu
bunlarınki kıskançlık değilde imrenme olabilirmi kız yazık
görümceden zarar olmaz cnm sonuçta eşinin kanından yaaa..olanlar var tabide..ben görmedim yaşamadım eskiden bir çıktıgım vardı..4,5 ablası vardı ..beni el üstünde tutuyorlardı resmen aşırı deger veriyorlardı anlatsam şaşarsınız:98:
ay görümce yazmışımelti olucaktı o
hiç görümcem yok benim
noluyo bana bugün yaa, uyuyorum resmen :/
hiç görümcem yok benim
kızlar bu topike de bekliyorum sizi
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/317670-aksama-yemek-var-926.html#post19519047
aynen Funda :))bende öyle hatırlıyodum şaşırdım aman canım eltin iyiyse ne güzel arkadaş olur sana görgülü olsun ya bi insan benim için en önemli şart bu cahil ve görgüsüz insanla asla arkadaşlık etmem
yazdım kız
günaydın kızlarr :79:
herkes iyimi ne var ne yok ?:82:
bu sabahtan başla oku cnm yazdıklarımı:82: oki
kızlar hepinizi okudum ama yarım gözle, bugün cevap yazasım yok kimseye kusura bakmayın. Babamın ameliyatı yarım kaldı, kanaması olmuş hastaya zarar vermemek adına yarıda kestik ameliyatı yarın devam edicez dediler. Şimdi yoğun bakımda. Kan falan istediler, bi taraftan tampon tarzı bişeyler uygulamışlar kanama dursun diye. KAfam bi dünya kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil hep en kötüsü geliyor aklıma. Ancak dua ediyorum iyileşmesi için. Yarın devam edecek işte, bağırsaklarını içeri almaya çalışacaklar, ama alamama ihtimalimiz de yüksek, çünkü yapışma had safhada, ayıramıyoruz dediler. Bu konuda işinin uzmanı bir hoca giriyor ameliyatına, o adam yapamazsa burada hiçbir doktor bu işi yapamaz dedi asistan doktorlar. Yani bilemiyorum kızlar ama belki de ömür boyu böyle bağırsağı torbaya bağlı yaşamak zorunda kalabilir. Allahtan çok umut dolu hep hayata pozitif bakan bir babam var, hiç bir zaman moralini bozmadı. 6 ayda 6 ameliyat ne demek, maşallah canım babam hala dimdik ayakta durmaya çalışıyor
Dua edin olur mu
ay hiç bişey yapmadıkiii
anlatıyım zuzu bilir eskilerden sacmalıklarınıda...
neyse kandil günü yemek yapmamış.onlara tüm kardeşler gidileceni biliyor yemek dha olmamış..resmen 2 saat yemek bekledi yemek geldi sanırsın bişey yapmışş ekmek desen bayat allahım yarabbim taze degil yani..mecburen oturuyorum yani..neyse..biz gdnce hmen kalkıyoruz pek oturmuyoruz..yemekten önce gider gitmez ..önümüze çay getirdi ve çay doldurdu ve byrun demedi
benimde kucagımda bebek vardı görmedim bile ne yaptıgını zorla eşim iç ddi diye içtim insan bir buyur der aptal..1 bardakta çekildk hemen ..eşide dediki ymk yemeden çaymı getirilr dedi kızdı..
sonra neyse ciger yemeginin yanına makarna yapcakmşeşi kızdı ne makarnası onun yanına pilav olur ..pilav yokk dedi..kendileri çok cimridir he..kocasıda dedi..gönder bakkala ççgalsın ddi..öle pilav yaptı yani zorla..bide çalışan bayan degil.eşi eve glmiş yemk yok üstelik misafir gelcek yapmamış
hoş onun ymeginde deglz suratsız..diger eltime hamilmsin rahatsızdı..öyle sorduk buda hmen zıpladı..şimdi gençler tembl diye..bana laf gönderdi.bend aman aman almym dedim eşimde aman aman ddi mors oldu kaldı
istmemek gibi sorun yok cnm öyle pozisyon söz konusu olmadı ama .beni kıskanıyor..
eşimle armadaki aşkıda kıskanıyor..bir keresinde dogum günüydü birinin aşkım agzıma pasta uzatı oda yanımzdaydı alma kız dedi anao gün çaktım davayı..bende dedimki ben onun verdigi herşeyi alrım dedim mors oldu kaldı..
sanane salak neden almıyım..2 dakka gecti çatalıyla agzıma pastauzattı aaa bek bende de aldın dedi bende dedim ben verileni geri çevirmem dedim
super benim şuan 1 tane ama ilerleyen yıllarda 4 görümcem olucak
5 erkek kardeşler benim eşimler de
ama benim eltim çok iyidir
hiç görümcem yok benim
annaaammm okadar okuyamam özet geç kanka :82:
annaaammm okadar okuyamam özet geç kanka :82:
amin supercim, saol
aynen Funda :))
sürekli övünen insanları da sevmem hiç, arkadaşlarımda ilk aradığım şey mütevaziliktir :)) sonra ben kendim överim onlarıonlar övmesin
:90::90::90::90::90:
ben anladım elti yazacağını :)))
4 görümcem olucak diye vişey olabilirmi yaa :)) kaynana o yaştan sonra faaliyete mi geçicekk
ben de bakıyorumayy günaydın buarada , hayırlı cumalar...
kızlar telefon bakıyorum kndime varmı beğndiklerinizden...benmki kafayı yedi kendi kendine kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?