2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım benim inşallah bugün beklediğinizden iyi geçer ameliyat. dualarımız seninle. baban gibi sen de pozitif bak, çok zor olsa da. Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun babanı.

ben hiç annemi babamı birarada evimde ağırlayamadım daha

elfim inşallah gelir bugün netin. uzun yol çok yoruyor insanı biliyorum...

ay kızlar dün kandildi diya biz her kandil toplanırız..biliyorsnuz...eşimin en büyük abisinden toplanıyorz..eltimde misafirlik sıfır gıcıkmı gıcık ya..artık eşimde onaylıyor ben kuruntu yapmıyormuşummm

hatta eşim dün memnunsuzluklarını benim aileme anlattı..ordan anneme gttkde şaşaırdım..eskiden..onlarda bir sorun olunca bana anlatma diyrdu şimdi kendi anlatıyr aşkummmmmmmmmm..

bu sabah özeti detaylara girerimm

günaydın kızlar. Dün annemle dantel aradık elbise için; o tarz dantel bulamadım malesef :/

Gezmekten çok yorulmuşum eve giderken balık aldım fırında balık yaptım yemek olarak; ama yemek yerken saat 9 a geliyordu Daha biz yemeği bitirmeden büyükler kandil için bizi aramaya başladılar. Bu sefer bi garip oldu Sonra da ders çalışacaktım güya ama tv başında sızmışım. . Yatağa geçtiğimde saat 4 e geliyordu. Bugün bir sersemim

geçmiş olsun ayşecim çok üzüldüm allah yardımcınız olsun inşallah biranevvel iyileşir babacığın...
üzülme yarenay bende daha 1 kere ağırlayabildimannem geldiğinde babam gelemedi babam geldiğinde annem gelemedi tek tek geldiler hep kardeşimin okulu olduğu içinolsun canımız sağ olsun ne yapalım mutlu olalımda..bugün rüyamda annemi gördüm bende sarıldım seni çok özledim diyodum geçende gördümneyse az kaldı kavuşmaya
süper ne oldu kız eltin ne yaptı size

ay hiç bişey yapmadıkiii

anlatıyım zuzu bilir eskilerden sacmalıklarınıda...

neyse kandil günü yemek yapmamış.onlara tüm kardeşler gidileceni biliyor yemek dha olmamış..resmen 2 saat yemek bekledi yemek geldi sanırsın bişey yapmışş ekmek desen bayat allahım yarabbim taze degil yani..mecburen oturuyorum yani..neyse..biz gdnce hmen kalkıyoruz pek oturmuyoruz..yemekten önce gider gitmez ..önümüze çay getirdi ve çay doldurdu ve byrun demedi

benimde kucagımda bebek vardı görmedim bile ne yaptıgını zorla eşim iç ddi diye içtim insan bir buyur der aptal..1 bardakta çekildk hemen ..eşide dediki ymk yemeden çaymı getirilr dedi kızdı..

sonra neyse ciger yemeginin yanına makarna yapcakmş eşi kızdı ne makarnası onun yanına pilav olur ..pilav yokk dedi..kendileri çok cimridir he..kocasıda dedi..gönder bakkala ççgalsın ddi..öle pilav yaptı yani zorla..bide çalışan bayan degil.eşi eve glmiş yemk yok üstelik misafir gelcek yapmamış

hoş onun ymeginde deglz suratsız.. diger eltime hamilmsin rahatsızdı..öyle sorduk buda hmen zıpladı..şimdi gençler tembl diye..bana laf gönderdi.bend aman aman almym dedim eşimde aman aman ddi mors oldu kaldı

Son düzenleme:

Canım dualarımız seninle. Hastalıklarda moral çok önemlidir; bu da senin babanda fazlasıyla var sanırım. Siz de destek olun iyi düşünün. Ben inanıyorum baban bu ameliyatı da başarıyla atlatacaktır.

ben 2 ay çalışmadım ya..neymiş ben onlara nedn gitmemişm..diger eltileri geliyormuş..sen soguklaştın demişti..bunda bir ay önce eşimede demiş.

gitmek zorunda degilim..eşimle geliyoruz zaten.eşimde demiş ben tek göndermem anca benle demiş.

çünkü işi gücü dedikodu yapmak ve çiftlerin arasını açmak resmen ya..terbiyesiz..bende hiç gitmedim..bunu 1 ay önce demişti..ondan sonrada mesafeli olduk ben bu durumdan memnunum..önceden de mesafeliyimdim zaten....

ben gidince gelin sizde bize diyordk eşimle..bakım gelmiyolar çagırmadan..bende daha çagırmıyorum banane

gelen gelr artık eskidik benim ailem geliyor..gelin haber beklmeyin demştim ablam annem geliyor..

çok çakallık aslında özel davet bekliyorlarr oldu gözlerim doldu artık yabanı degilsinz gelin yani

diger eltime abisi dedi cmtsi oonlara gitcez söyle dedi...eltimde dedi büyk olan işte oo davet etcekti zaten dedi..sanki iftar yemegi ya

abi de dedi ne daveti.çakal kadın ya

super mesafeli olmak en güzeli kaç tane eltin var en küçük senmisin

4 tane var cnm...

en büyügü fransa çok hanım hanımcık oo iyi

ben en küçük gelinim ama..yaş olarak benden küçük gelin var cnm..eşim en küçük erkek ondan..abisi benden küçük biryle evlendim..
birde hepsi kapalı ben hariç..

yaa çok saçma ama sen açık olduğun için seni istemeye bilirler çok yanlış bi durum ama öyle yapanlar var

günaydın kızlarr,
ayşecim çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda baban ayağa kalkar sorunsuz bi ameliyat geçirebilir allah şifa versin inşallah..

süpercim eltiler genelde birbirlerini sevmezler zaten klasik:) gelin kaynana gibi..

yaa çok saçma ama sen açık olduğun için seni istemeye bilirler çok yanlış bi durum ama öyle yapanlar var

istmemek gibi sorun yok cnm öyle pozisyon söz konusu olmadı ama .beni kıskanıyor..

eşimle armadaki aşkıda kıskanıyor..bir keresinde dogum günüydü birinin aşkım agzıma pasta uzatı oda yanımzdaydı alma kız dedi ana o gün çaktım davayı..bende dedimki ben onun verdigi herşeyi alrım dedim mors oldu kaldı..

sanane salak neden almıyım..2 dakka gecti çatalıyla agzıma pastauzattı aaa bek bende de aldın dedi bende dedim ben verileni geri çevirmem dedim

kıskanmak çekememekte bi nevi istememek gibi bişey..kıskançlıklar malesef oluyo ya benim eltim olmadığı halde çevremde otarz insanlar var ben kıskandıklarını hissediyosam dahada çok kıskandırırımtabi art niyetli kötü kalpliyse

bende anlarsam evet hava atma pozisyonlarına gecerimmmmmm:90:

super benim şuan 1 tane ama ilerleyen yıllarda 4 görümcem olucak
5 erkek kardeşler benim eşimler de
ama benim eltim çok iyidir

resmen açık yani kskandıgı evinde bulaşık makinası yokt eşine benim yanımda söyledi bak kız yıkamıyor e güzel dedi eşini gaza getrdk aldı.. tvmiz lcd bizim bizden grdüler aldılar...çok kıskandılar belliki..bende gidince görünce dedimki aaaa sıra dierlerinde onlarda lasınlar dedim...

bizden gördünüz hesabı yaptımmmmm

super benim şuan 1 tane ama ilerleyen yıllarda 4 görümcem olucak
5 erkek kardeşler benim eşimler de
ama benim eltim çok iyidir

görümceden zarar olmaz cnm sonuçta eşinin kanından yaaa..olanlar var tabide..ben görmedim yaşamadım eskiden bir çıktıgım vardı..4,5 ablası vardı ..beni el üstünde tutuyorlardı resmen aşırı deger veriyorlardı anlatsam şaşarsınız:98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…