kızlar hepinizi okudum ama yarım gözle, bugün cevap yazasım yok kimseye kusura bakmayın. Babamın ameliyatı yarım kaldı, kanaması olmuş hastaya zarar vermemek adına yarıda kestik ameliyatı yarın devam edicez dediler. Şimdi yoğun bakımda. Kan falan istediler, bi taraftan tampon tarzı bişeyler uygulamışlar kanama dursun diye. KAfam bi dünya kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil hep en kötüsü geliyor aklıma. Ancak dua ediyorum iyileşmesi için. Yarın devam edecek işte, bağırsaklarını içeri almaya çalışacaklar, ama alamama ihtimalimiz de yüksek, çünkü yapışma had safhada, ayıramıyoruz dediler. Bu konuda işinin uzmanı bir hoca giriyor ameliyatına, o adam yapamazsa burada hiçbir doktor bu işi yapamaz dedi asistan doktorlar. Yani bilemiyorum kızlar ama belki de ömür boyu böyle bağırsağı torbaya bağlı yaşamak zorunda kalabilir. Allahtan çok umut dolu hep hayata pozitif bakan bir babam var, hiç bir zaman moralini bozmadı. 6 ayda 6 ameliyat ne demek, maşallah canım babam hala dimdik ayakta durmaya çalışıyor
Dua edin olur mu
yarenin de dediği gibi ilk gece bebişi sanırım
ay hasret giderin biraz canım, çok iyi olmuş erken gelmesii :)))
benim de annem,babam kardeşim bizdeydi, az önce gittiler
annem kuru köfte yaptı, ben çoban salata..soğan kroket kızarttık, havuç salatası vardı
yemek yedik gittiler.. bir de eşim olsaydı keşke((
Merhaba Kızlar bugünde 28 sayfa olmuş oku oku bitirdim bugün yemek ağırlıklı konuşmuşsunuz aşırı derecede yorgun geldiğim için hiç yemeği düşünmedim geldim hemen bi melemen yaptım yedik yarın için yemek yapacaktım eşim sokmadı mutfağa şu an yatağımda uzanmış o şekilde yazıyorum birazdan da yatıcam.
Ayşecim babana çok geçmiş olsun
Bizim net yarın gelebilir inş. gelir yeni yere pek alışamadım yol uzun geliyor ben çok yorgunum ya inş alışırım hepinizi öpüyorum
kızlar hepinizi okudum ama yarım gözle, bugün cevap yazasım yok kimseye kusura bakmayın. Babamın ameliyatı yarım kaldı, kanaması olmuş hastaya zarar vermemek adına yarıda kestik ameliyatı yarın devam edicez dediler. Şimdi yoğun bakımda. Kan falan istediler, bi taraftan tampon tarzı bişeyler uygulamışlar kanama dursun diye. KAfam bi dünya kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil hep en kötüsü geliyor aklıma. Ancak dua ediyorum iyileşmesi için. Yarın devam edecek işte, bağırsaklarını içeri almaya çalışacaklar, ama alamama ihtimalimiz de yüksek, çünkü yapışma had safhada, ayıramıyoruz dediler. Bu konuda işinin uzmanı bir hoca giriyor ameliyatına, o adam yapamazsa burada hiçbir doktor bu işi yapamaz dedi asistan doktorlar. Yani bilemiyorum kızlar ama belki de ömür boyu böyle bağırsağı torbaya bağlı yaşamak zorunda kalabilir. Allahtan çok umut dolu hep hayata pozitif bakan bir babam var, hiç bir zaman moralini bozmadı. 6 ayda 6 ameliyat ne demek, maşallah canım babam hala dimdik ayakta durmaya çalışıyor
Dua edin olur mu
canım benim inşallah bugün beklediğinizden iyi geçer ameliyat. dualarımız seninle. baban gibi sen de pozitif bak, çok zor olsa da. Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun babanı.
ben hiç annemi babamı birarada evimde ağırlayamadım daha
elfim inşallah gelir bugün netin. uzun yol çok yoruyor insanı biliyorum...
ay kızlar dün kandildi diya biz her kandil toplanırız..biliyorsnuz...eşimin en büyük abisinden toplanıyorz..eltimde misafirlik sıfır gıcıkmı gıcık ya..artık eşimde onaylıyor ben kuruntu yapmıyormuşummm
hatta eşim dün memnunsuzluklarını benim aileme anlattı..ordan anneme gttkde şaşaırdım..eskiden..onlarda bir sorun olunca bana anlatma diyrdu şimdi kendi anlatıyr aşkummmmmmmmmm..
bu sabah özeti detaylara girerimm
izmire dönünce her hafta ağırlarsın canım, üzülmeben hiç annemi babamı birarada evimde ağırlayamadım daha
Dua edin olur mu
super mesafeli olmak en güzeli kaç tane eltin var en küçük senmisin
4 tane var cnm...
en büyügü fransa çok hanım hanımcık oo iyi
ben en küçük gelinim ama..yaş olarak benden küçük gelin var cnm..eşim en küçük erkek ondan..abisi benden küçük biryle evlendim..
birde hepsi kapalı ben hariç..
yaa çok saçma ama sen açık olduğun için seni istemeye bilirler çok yanlış bi durum ama öyle yapanlar var
kıskanmak çekememekte bi nevi istememek gibi bişey..kıskançlıklar malesef oluyo ya benim eltim olmadığı halde çevremde otarz insanlar var ben kıskandıklarını hissediyosam dahada çok kıskandırırım tabi art niyetli kötü kalpliyse
super benim şuan 1 tane ama ilerleyen yıllarda 4 görümcem olucak
5 erkek kardeşler benim eşimler de
ama benim eltim çok iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?