aynı bensin canım 1.5sene olacak daha bişi bilmiommmmmmmmmm
alıştın sen de zuzum
http://img2.blogcu.com/images/o/r/g/orgu38/mant_2.jpg için Google Görsel Sonuçları
zuzubak detaylı tarif buldum sana anlatıpta yorulmayım
buda yağlama
CUMARTESİ MUTFAĞI: KIYMALI YAĞLAMA
lahmacuna benziyo
patates yemeği yapsan bolcana ,olmamı:78:
oda güzel :)))
bu da oğluşuna
cemre sadece senin kazandığınla geçinebiliyor musunuz? eşin evlendiğinizde çalışmıyor muydu?
aynı bensin canım 1.5sene olacak daha bişi bilmiommmmmmmmmm
başla canım...eminim becerirsin..hadi bakalım sendn de tarif alırız artık..ne yapacağını yazarsınn
15 hazirandamı kapanıyodu okullar
nektar bize dayanırmı bitirdik
öğrenirsin tabi canım, ama önce motive ol..içinden gelmesi lazımyazın öğrencem, size söz veriyorum
kendime de söz veriyorum
4 ay iznim var ne de olsa, artık başlamak lazım
yeni evliyim diye kendimi kandrdım durdum, diğer yeni evliler 10 çeşit mantı tarifi çıkarttı
ben bön bön bakıyorumdemekki yeni evli olmak engel değilmiş
kıymalı yeşil mercimek yemeği meselaa, süper oluurbnde aldım yeşil mercimek ama ne yapılıyo onunla hiç bilmiyorummmmmmmmmm:2:
bize birer minik kutu kandil simidi dağıttılar ya
bol, bizim topikte bi ara ASLIHASAN vardı hatırladın mı..düğünü ertelenmişti sonra
nisanda evlendiler onlar bu sene o da hamileymiş şimdi denk geldim de biyerdeay ne çabuk yaa
yarenin de dediği gibi ilk gece bebişi sanırımevt cnm hatırlıyorum nisanda evlenip hangi ara kalmış kız:))
ay hasret giderin biraz canım, çok iyi olmuş erken gelmesii :)))o aslıhasan'ı ben de okumuş, çok şaşırmıştım. ilk gece çocuğu galiba
melemen yaptım kociş de erken geldi bugün çok şükür. ablamlarda oturduk biraz, kalkarken yeğenler de bizimle geldi. eve gelip yemek yaptım. kociş de yeğenleri bırakıp gelcek şimdi yemek yicez beraber... ayyy çok özlemiş beraber yemek yemeyi
adaşım nasıl geçti babanın ameliyatı???
o aslıhasan'ı ben de okumuş, çok şaşırmıştım. ilk gece çocuğu galiba
melemen yaptım kociş de erken geldi bugün çok şükür. ablamlarda oturduk biraz, kalkarken yeğenler de bizimle geldi. eve gelip yemek yaptım. kociş de yeğenleri bırakıp gelcek şimdi yemek yicez beraber... ayyy çok özlemiş beraber yemek yemeyi
adaşım nasıl geçti babanın ameliyatı???
ay canım benim yaaa, içim bu tuhaf oldu..kızlar hepinizi okudum ama yarım gözle, bugün cevap yazasım yok kimseye kusura bakmayın. Babamın ameliyatı yarım kaldı, kanaması olmuş hastaya zarar vermemek adına yarıda kestik ameliyatı yarın devam edicez dediler. Şimdi yoğun bakımda. Kan falan istediler, bi taraftan tampon tarzı bişeyler uygulamışlar kanama dursun diye. KAfam bi dünya kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil hep en kötüsü geliyor aklıma. Ancak dua ediyorum iyileşmesi için. Yarın devam edecek işte, bağırsaklarını içeri almaya çalışacaklar, ama alamama ihtimalimiz de yüksek, çünkü yapışma had safhada, ayıramıyoruz dediler. Bu konuda işinin uzmanı bir hoca giriyor ameliyatına, o adam yapamazsa burada hiçbir doktor bu işi yapamaz dedi asistan doktorlar. Yani bilemiyorum kızlar ama belki de ömür boyu böyle bağırsağı torbaya bağlı yaşamak zorunda kalabilir. Allahtan çok umut dolu hep hayata pozitif bakan bir babam var, hiç bir zaman moralini bozmadı. 6 ayda 6 ameliyat ne demek, maşallah canım babam hala dimdik ayakta durmaya çalışıyor
Dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?