2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya eşim aradı akşam ankaradan bi arkadaşı gelmiş onla görüşecek benim mantıda yattı(
bende anneme giderim belki yada eve gidim bişeler atıştırırm artık

cemre sadece senin kazandığınla geçinebiliyor musunuz? eşin evlendiğinizde çalışmıyor muydu?

eşimin hastanede hissesi var, çalışmıyor ama benim maaşımın 5 katı kadar falan kazanıyor yine de
benim maaş anında suyunu çekiyor zaten
yine ben eşimden para istiyorum
diğer türlü imkanı yok yetmez, zaten diğer türlü eşim evde yatcak ben gidip çalışcam... yok öyle yağma, ancak işsiz kalırsa böyle bi durum söz konusu olur, o zaman seve seve calışıp eve bakarım

aynı bensin canım 1.5sene olacak daha bişi bilmiommmmmmmmmm

biyerden başlamak gerekiyo ama, valla eşim yapıyo ben yiyorum çook utanıyorum cok.

başla canım...eminim becerirsin..hadi bakalım sendn de tarif alırız artık..ne yapacağını yazarsınn
15 hazirandamı kapanıyodu okullar

ben 17sine kadar okuldayım sonra boşum, gerci türkiyede olmicam ama bakalım bi şekilde bi yol bulcam

nektar bize dayanırmı bitirdik

öğrenirsin tabi canım, ama önce motive ol..içinden gelmesi lazım

bnde aldım yeşil mercimek ama ne yapılıyo onunla hiç bilmiyorummmmmmmmmm:2:
kıymalı yeşil mercimek yemeği meselaa, süper oluur
kim yapıyo evde yemekleri canım :))

bol, bizim topikte bi ara ASLIHASAN vardı hatırladın mı..düğünü ertelenmişti sonra
nisanda evlendiler onlar bu sene o da hamileymiş şimdi denk geldim de biyerde ay ne çabuk yaa

bol, bizim topikte bi ara ASLIHASAN vardı hatırladın mı..düğünü ertelenmişti sonra
nisanda evlendiler onlar bu sene o da hamileymiş şimdi denk geldim de biyerde ay ne çabuk yaa

evt cnm hatırlıyorum nisanda evlenip hangi ara kalmış kız:))

o aslıhasan'ı ben de okumuş, çok şaşırmıştım. ilk gece çocuğu galiba

melemen yaptım kociş de erken geldi bugün çok şükür. ablamlarda oturduk biraz, kalkarken yeğenler de bizimle geldi. eve gelip yemek yaptım. kociş de yeğenleri bırakıp gelcek şimdi yemek yicez beraber... ayyy çok özlemiş beraber yemek yemeyi

adaşım nasıl geçti babanın ameliyatı???

evt cnm hatırlıyorum nisanda evlenip hangi ara kalmış kız:))
yarenin de dediği gibi ilk gece bebişi sanırım

ay hasret giderin biraz canım, çok iyi olmuş erken gelmesii :)))

benim de annem,babam kardeşim bizdeydi, az önce gittiler
annem kuru köfte yaptı, ben çoban salata..soğan kroket kızarttık, havuç salatası vardı
yemek yedik gittiler.. bir de eşim olsaydı keşke ((

Son düzenleme:

kızlar hepinizi okudum ama yarım gözle, bugün cevap yazasım yok kimseye kusura bakmayın. Babamın ameliyatı yarım kaldı, kanaması olmuş hastaya zarar vermemek adına yarıda kestik ameliyatı yarın devam edicez dediler. Şimdi yoğun bakımda. Kan falan istediler, bi taraftan tampon tarzı bişeyler uygulamışlar kanama dursun diye. KAfam bi dünya kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil hep en kötüsü geliyor aklıma. Ancak dua ediyorum iyileşmesi için. Yarın devam edecek işte, bağırsaklarını içeri almaya çalışacaklar, ama alamama ihtimalimiz de yüksek, çünkü yapışma had safhada, ayıramıyoruz dediler. Bu konuda işinin uzmanı bir hoca giriyor ameliyatına, o adam yapamazsa burada hiçbir doktor bu işi yapamaz dedi asistan doktorlar. Yani bilemiyorum kızlar ama belki de ömür boyu böyle bağırsağı torbaya bağlı yaşamak zorunda kalabilir. Allahtan çok umut dolu hep hayata pozitif bakan bir babam var, hiç bir zaman moralini bozmadı. 6 ayda 6 ameliyat ne demek, maşallah canım babam hala dimdik ayakta durmaya çalışıyor
Dua edin olur mu

ay canım benim yaaa, içim bu tuhaf oldu.. (( hakikaten babana maşallah
bu mübarek gecede dualarım babanla, umarım yarın herşey güzel geçer sen de pozitif ol nolur :26:

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar bugünde 28 sayfa olmuş oku oku bitirdim bugün yemek ağırlıklı konuşmuşsunuz aşırı derecede yorgun geldiğim için hiç yemeği düşünmedim geldim hemen bi melemen yaptım yedik yarın için yemek yapacaktım eşim sokmadı mutfağa şu an yatağımda uzanmış o şekilde yazıyorum birazdan da yatıcam.

Ayşecim babana çok geçmiş olsun

Bizim net yarın gelebilir inş. gelir yeni yere pek alışamadım yol uzun geliyor ben çok yorgunum ya inş alışırım hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…