caramel resimlerinize baktım, çok hoşsunuz canım maşallahgelinliğin de çok hoşmuş, çok yakışmış sana. çok zarif bir gelin olmuşsun
Yeni eleman adayı geldi :)))
pazartesi başlıcak 1 ay falan denicez o da bizi bizde onu :))
30 yaşında ama hiç göstermiyo minyon tipli boyu kısa :) ımmm staj yapıcakmış , yani staj sınavlarına gircekmiş falan bu mesleği düşünüyo o da ..kafayı yemiş
hadigözünaydın cnm işini kolaylaştrır belki biraz..
kaçarın yok, bu akşam "zuzunun suçu ne" bölümü çekilecek benceNektarrr
Eşimle konuştum kırk yılın başı bacanağım geliyo düğün var diye sallıyamam dedi...bizde onlar gibi evlerine gideriz sonra dedi....
Bide.:))... " bana bakkk:82: Yarın misafirler geliyor bu akşam gidelim mi dedi:89:" nereye dedim.. " hani bizim yatak odasından çıkınca en sonda biyer var oraya ( banyoo):89::89: " dedi...bakarız dedim... " bakmayalım yapalım " dedi
ben deYiter yaaa sıkıldıımmmm
hadigözünaydın cnm işini kolaylaştrır belki biraz..
Yeni eleman adayı geldi :)))
pazartesi başlıcak 1 ay falan denicez o da bizi bizde onu :))
30 yaşında ama hiç göstermiyo minyon tipli boyu kısa :) ımmm staj yapıcakmış , yani staj sınavlarına gircekmiş falan bu mesleği düşünüyo o da ..kafayı yemiş
hadi hayırlısıKız mı erkek mi ?
ya kızlar sizin düğün fotonuz yokmuuuuuuu bakıyorum bakıyorum kimsede resim yok, sizlerde koysanıza albüme
erkek canımm...
Kız istemiyor
ya kızlar sizin düğün fotonuz yokmuuuuuuu bakıyorum bakıyorum kimsede resim yok, sizlerde koysanıza albüme
benim vaar, ama sadece arkadaşlarıma açık, arkadaş şeysi yolla kabul ediyim, bakarsın :))))ya kızlar sizin düğün fotonuz yokmuuuuuuu bakıyorum bakıyorum kimsede resim yok, sizlerde koysanıza albüme
hımmmerkek canımm...
Kız istemiyor
funda gel yawrum, dalgalı bile çekerim1 saat elektrik gitti patladım resmen ya
şiişşt nektar bi fön çeksene
yarenay aynen yaniye böyle oluyoruz acaba ya bence kan şekerimiz düşüyo
zavallı zuzuşbu sefer hiç kaçamıycan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?