2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

inş. canım bi daha ameliyat olmasın artık yaaa
Yeni haftaya full dopingle hazırsınız o zaman beni bu sefer epey yorucu bir hafta bekliyor, derslerim çoğaldı inş. üstesinden gelebilirim.
Ayyy survivor'da yine uyuz nihat kazandı yaaa

Merhaba Kızlar herkes denize gitmiş ben ise bugün öldüm sabah 7:45 te uyandım kadın 8 de geldi camlar kapılar silindi ince işleri yapmıyormuş banyo ve tuvaleti temizledi yerleri süpürdü sildi bende buzdolabını komple boşaltıp yıkayıp yerleştirdim dolapların bi kısmını boşalttım temizledim fırın mikrodalga tost bulaşık m. çamaşır makinesini sildim. 4 makine perde yıkandı kadınında benimde canımız çıktı resmen. Bi tek vitrinim kaldı onuda haftaya içini boşaltıp temizlicem.

sonra barbunyayı yaptım k.valide bi tek yayla çorbası yaptı pilavda vardı akşam yemeğimizi yedik bide uyuz görümcem kocası ile gezmeye gitti kızını bize bıraktı tabi k.validem ona baktı yerinden kalkmadı duş aldım bi size bakayım dedim çok yorgunum sanırım erken yatıcam. Yarında ilk işim işyerinde sigortalıların naklini yapmak yeni yere. Öğleden önce gelemem.

Ayşecim inş. baban sağlığına kavuşur. Yeni işyerinede alışmaya çalışıyorum

İyi Geceler

geçmiş olsun canım yorulmuşsunuz baya ama değmiş vitrin de çok önemli değil, ne zaman olsa silinir. Kaç günlerdir kafana takıyordun iyi oldu artık rahat rahat gezmelerine gidersin. Biz de ben şu bahar temizliğini bi halletsem; camlar perdeer ve halılar...öff hepsi baya büyük dert. Şu kocişi bi gün sıkıştırayım da bi ucundan başlayalım şu işlere :44:

sağol canım rahatladım gerçekten erken yatarsam dinlenirimde bi iki parça ütüm var yarına kalsın o da. şükürler olsun bitti bahar temizliğim darısı sizin başınıza. Halıları yıkamaya vermiştim ya bugün açtık çok güzel yıkamışlar onada çok sevindim. Haftasonları temizliğimi ihmal etmicem üsttende olsa yapıcam artık

@yarenay
canım çok sevindim güzel bir gün geçirmenize, ay çok hevesleniyorum deniz olayına ama bizim daha bir kaç haftamız var girilmez yani buralarda daha.. hem ben 2-3 kilo vermeliyim iyice komplekse girdim

@alishia
canım tekrar geçmiş olsun babana, umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur..
mangal yapmışsınız ne güzel yaa, asla yesem yesem doymam dediğim şey mangal, annemleri heveslendiriyim de bi hafta sonu biz de pikniğe gidelim yaa

@ elfida
benim de benzer bi günüm geçti, temizlik yaptım, çamaşır yıkadım felan
ama çok yormadım kendimi bu hafta.. annem ve komşumuz geldi sonra oturduk çay içtik..
annem tatlı getirmiş, sonra annemi kaldırdım fırında tavuklu plav yaptırdım.. ama onunkisi gibi yapamıyorum napim :26: yemeğim de hazır olmuş oldu.. tavuk pirzola yapıcaktım fırında eşim tutturdu tavuklu pilav..kıyamadım :))
şimdi de eşimi bekliyorum

yeni ayakkabımı eklim pembe dolaba

Son düzenleme:

saol canımmm.
Walla mangal süperdi. bi de orda eşimin arkadaşı ve ailesiyle karşılaştık. ben de tanırım onları. o kadar kalabalıktı ki piknik yeri, oturcak doru dürüst yer yoktu. onlarla birlikte takıldık biz de. iyi de oldu, kalabalıkla daha eğlenceli oluyor böyle yerler. gerçi eltimler falan da vardı biz de az değildik hani hem onların malzemeleri hem bizimkiler birleşince baya bi şey çıktı ortaya ye ye bitmedi
Hadi yine iyisin yemeği de atlattın bugün. Biz walla hala aç değiliz. Ama karpuz var dolapta birazdan çıkarayım da en azından meyve yiyelim, boş kalmak ne mümkün
hemmen pembiş dolaba koşuyorummm

iyiyim canım ne olsun...
evde yine yalnızım cok sıkılıyorum ya, heryer kalabalık diye dışarı da cıkmadım bugün

iyi akşamlar cemre

hemen yarın annemi arıyorum, piknik organize etsin
eşim de artık hafta sonu çalışmasın istiyorum, onunla zaman geçirmeyi özledim
dışarı çıkıp gezmeyi felan
benim de canım kapruz çekiyodu bugün, eşim almış getirse de kessek, o da sıcaktır şimdi ama napim
acıksanız da yemeyin zaten bu saatte canım, ben artık gece yemelerini bıraktım
eşim gelmeden yiyorum walla, hoşuna gitmiyo gelince tek yemek ama napim, onun yüzünden tombik oldum

günaydın kızlarrr... ya dün akşam survivora daldık, geç yattık. sabah 7,25'ti saat kalktığımızda. kahvemi içemedim, hala gözlerim yarı kapalı umarım güzel bir hafta geçiririz. herkese kolay gelsin...

ben de servisi kaçırdım bu sabah ama zamanında yetiştim işe

günaydın, iyi haftalar herkese

Günaydın kızlar. Herkes haftaya yorgun başladı sanırım :s

biz de dün akşam bir düğüne katıldık geç uyudum gözlerim açılmıyor

Çaktı gözleri aman ışıl ışıl
Tam yerinde yıldızlar şıkır şıkır
Bütün alevler aşkımın şerefine
Sönüp giden senden bilsin

İçimde bir tebessüm ah kıpır kıpır
İşliyor ya kalbime tıkır tıkır
Bütün alevler aşkımın şerefine
Sönüp giden senden bilsin

Günaydın Kızlar dün erkenden yattım ayaklarım hariç iyiyim :) Hemen şarkıyı açtım nektarcım :)

ama herkes denize gitmiş olmazki ya bu yanımdaki kızda gitmiş.. Bende gitmek istiyorum

Benim sigortalıların girişini yapmam lazımdı ya yine ilk size geldim :) Sonra gelicem iyi sohbetler size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…