2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

2 sayfada anlattıklarını farklı cümlelerle çoğaltarak o kadar kitap yapmışlar

Aynen öyle kızlar kitabın birzaını okuyun yetiyoçünkü sürekli aynı şeyleri çoğaltarak yazmış öyle oluncada sıkıyo tabi

galiba öyle, okuyunca yazıcam ben de fikrimi daha 15 sayfadayım

Bugün çok yoğun çok sıcak :18::18::18:
evet çok sıcak

inş ben de olumlu düşüncelerle kaldırırım kitaplığıma sırrı :101:

o da ayrı bi yetenek esasında. hangimiz 2 sayfayı farklı kelimelerle tekrar anlatıp kitap yazabilirz ki
adam da yetenek var da, yazarlık olarak değil farklı bişey bu
kadın

kızlar dün gazetede bir ilan gördüm yeni evli çifte 1+1 full eşyalı 275 stg. eşim arıcak bu akşam. gidip bakcaz. inşallah buluruz artık bir yer. eğer burası olursa aylık yaklaşık 200 tl. daha az kira vercez:124::124::124:

inş olur canım yaa, full eşyalı dediğine göre iyi bişi bekliyo insan

iyi hadi öyle diyelim

günyadın herkeseeee. Ya az önce girmiştim eşim biligsayara el koydu yine yarım kaldı herkesi de alıntılamıştım pöfffffffff
Neyse öncelikle hepinize teşekkür ederim kızlar babamla ilgili iyi dilekleriniz için. Bugün evdeyim izin günüm. Tabiiiiikii ki de temizlik yapıcam
yaren cnm ev iyiymiş umarım istediğiniz gibi çıkar
unuttum başka ne yazcamı ya bende çok fena unutkanlık var cidden size seçim kağıdınız geldi mi kızlar ya? bize gelmedi şimdi bakıcam nerde giriyorum diye netten.

gece agrıyla uandım hasta oldum ..yatınca adet olak iyi hemn geciyor dinleniyorsun..hep böyle olsa keşke

gece agrıyla uandım hasta oldum ..yatınca adet olak iyi hemn geciyor dinleniyorsun..hep böyle olsa keşke

size seçim kağıdınız geldi mi kızlar ya? bize gelmedi şimdi bakıcam nerde giriyorum diye netten.

banada gelmedi seçim kağıdım muhtara gittim ordaydı aldım.

benimde ağrılarım başladı dah 3gün var ama önceden başlıyo artık korkarak bekliyorum çok şiddetli ağrım oluyor napıcağımı bilemiyorum doktor evlenince geçer dedi ama geçmedi şimdide normal doğum yaparsan geçer diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…