nektaarrr!
ben de okudum kitabı, ben de en başından anladım başka bişey anlatacağı yok bunun diye ama, okuyayım dedim, zaten kalın değildi. Sıkılsam atardım ama istanbuldan van'a araba yolculuğu sırasında gayet güzel okunuyor
hep aynı şeylerden bahsediyo ama
KIZLAR BİŞE SORCAM SİZE sskdan soyadınızı değiştirdinizmi siz değiştirmek için ne yapmak gerekiyo bilen varmı?
2 sayfada anlattıklarını farklı cümlelerle çoğaltarak o kadar kitap yapmışlar
galiba öyle,nigarım ben ilk sayfalarını okumuştum, sonra geneline baktım hep aynı şeyi anlatıyor,
"iyi düşün, iyi olsun"kitabın ana fikri bu yani. çok sıkıcıydı bıraktım. sonra kitabı okuyan biriyle konuştuk, dedim bütün kitap bunu anlatıyor, o da haklısın dedi. sevemedim yani o kitabı ben.
evet çok sıcakBugün çok yoğun çok sıcak :18::18::18:
inş ben de olumlu düşüncelerle kaldırırım kitaplığıma sırrı :101:NEKTAARRR!
ben de okudum kitabı, ben de en başından anladım başka bişey anlatacağı yok bunun diye ama, okuyayım dedim, zaten kalın değildi. sıkılsam atardım ama istanbuldan van'a araba yolculuğu sırasında gayet güzel okunuyor
kadıno da ayrı bi yetenek esasında. hangimiz 2 sayfayı farklı kelimelerle tekrar anlatıp kitap yazabilirz ki
adam da yetenek var da, yazarlık olarak değil farklı bişey bu
inş olur canım yaa, full eşyalı dediğine göre iyi bişi bekliyo insankızlar dün gazetede bir ilan gördüm yeni evli çifte 1+1 full eşyalı 275 stg. eşim arıcak bu akşam. gidip bakcaz. inşallah buluruz artık bir yer. eğer burası olursa aylık yaklaşık 200 tl. daha az kira vercez:124::124::124:
iyi hadi öyle diyelimay biliyorum biliyorum
ama şeyy hani bilim adamı deriz mesela cinsiyet gözetmeden, bunda öyle diyemez miyim?
adam da akıl bırakmıyo ki falan deriz ya hani
benim türkçem baya kıt, hala öğrenemedim tam olarak. daha ne saçma şeyler duyarsınız benden
zuzuş geldi mi yeni eleman
kızlar bişe sorcam size sskdan soyadınızı değiştirdinizmi siz değiştirmek için ne yapmak gerekiyo bilen varmı?
dilekçe yazman gerekir...evlilik cüzd.fotokopisini de ekliceksin
gece agrıyla uandım hasta oldum ..yatınca adet olak iyi hemn geciyor dinleniyorsun..hep böyle olsa keşke
dilekçe yazman gerekir...evlilik cüzd.fotokopisini de ekliceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?