2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evt cnm ben geçende vermiştim hediye denizi ordan bak değişik şeyler var bende hala hediye bulamadım(

baktım canım ordan ödül ve tapu vardı değişik çok şey geliyoda beğenirmi bilmiyorum 1gece konaklama düşündüm yakın yerde 500,00tlye mal oluyor şuan o parayı veremem gider borca veririm

ay yok artıkkk. çikolatalısını nerden bulmuş adam??? Hey maşallah biz de kiraz aldı diye sevinelim
özel yaptırmışş
süper valla benim eşim bana böyle bişey yapsa şok olurum heraldeçünkü ne kendi romantiktir nede benden böyle şeyler bekler
benim eşim yapmaz, ben de yapmıyorum
ki ben böyle mumlar, yemekler, gül yaprakları çok klasik geliyo artık yaa
tüm erkekler birbirinden duymuş yapmış gibi :26: bi tatil ayarlasın 2 gün, kız kulesine çay içmeye götürsün ne bilim böyle bişi isterim ben onu da yapmaz ya gerçi

baktım canım ordan ödül ve tapu vardı değişik çok şey geliyoda beğenirmi bilmiyorum 1gece konaklama düşündüm yakın yerde 500,00tlye mal oluyor şuan o parayı veremem gider borca veririm

500 çok canım yaa 1 gece için
verme de zaten :44:

ayy benimkinin aklına gelecek en son şeydir ozman bile gelmezde gerçi benimki hiç romantiklikten anlamıyo maalesf ki bende tam tersi biraz öle şeyler yapsın isterim ama istemekle kalırım işte

ayy benimkinin aklına gelecek en son şeydir ozman bile gelmezde gerçi benimki hiç romantiklikten anlamıyo maalesf ki bende tam tersi biraz öle şeyler yapsın isterim ama istemekle kalırım işte

Aynen kaderdaşım mesela yarın görcez bakalım ne yapacak. Doğum günün kutlu olsun demezse bile şaşırmıcam yani

yok yani hani yine erken geldi dedin ya o yüzden dedim. Senin normal adet döngün o şekilde olduğu için erken gelmemiş aslında zamanında gelmiş

ya ben böyle çok ilginç akla gelmeyecek jestler yapmasını istermbugün bizim iş yerinin karşıısndaki bi iş yerinin ağacında kaysılar gördük aa kaysı ağacı dedim ben şurdan karım için kayısı toplayım dedi babsı falan vardıtopladı bana verdi sende ye dedim yok dedi:98:bugünkü jesti bu

Aynen kaderdaşım mesela yarın görcez bakalım ne yapacak. Doğum günün kutlu olsun demezse bile şaşırmıcam yani
ay yok artık hediye almazsa eve de gelmesin benim eşim
1 çikolata bile olsa alınacak, o gün geçiştirilmeyecek
yoksa hep öyle gider

benimde haftaya perşembe günü doğum günüm gerçi ben ona hediye falan almadım diye oda bende sana almıcam dedi ama yinede bir umut bakalım bişe yaparmı hiç sanmıyorum ama:)

güzel amaa benim hoşuma gidiyo bu tür şeyler
mesela eşim karpuz keserken ortasını kesip bana veriyo, hiç yemez
bunlara dikat ederim, ufak şeyler ama olsun

güzel amaa benim hoşuma gidiyo bu tür şeyler
mesela eşim karpuz keserken ortasını kesip bana veriyo, hiç yemez
bunlara dikat ederim, ufak şeyler ama olsun

önemli bişe herkes ortasını yemek ister kıymetli kuzumbende küçük şeylere çok dikkat ederim..ilginç bi kocam var benim ya:98:yaylar hep bi enteresan olur zaten

ay yok artık hediye almazsa eve de gelmesin benim eşim
1 çikolata bile olsa alınacak, o gün geçiştirilmeyecek
yoksa hep öyle gider

yok canım ya sende abartmaalır bi hediye doğum gününüde kutlar

benimde haftaya perşembe günü doğum günüm gerçi ben ona hediye falan almadım diye oda bende sana almıcam dedi ama yinede bir umut bakalım bişe yaparmı hiç sanmıyorum ama:)

walla bilmiyorum şuan bezmiş durumdayım o yüzden boş hayale kapılmıcam. hı bişi bulur getirirse sevinirim ama ne biliyim nedense bu aralar değişik bi mod içerisindeyim. Eskiden hep heyecanlanırdım yarın benim doğumgünüm falan diye. bugün nedense hissizleştim :26:

kıyamam canım benim ya keşke yakın olsanda beraber kutlasakyarın topikçe sana parti veririz:119::124::124:

ay pozitif düşün, süper olucak yarın de (secreti okumaya başladım ya havaya girdim hemen ) süper olucak
eşim bana mutlaka hediye alıcak de inanarak söyle hediye alır..okadar da değil yani

fundaya katılıyorum sana burdan parti yaparızz

sendeki bu pozitiflik secret'tan kaynaklı bugün yani desene inş. canım öyle diyelim öyle olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…