2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

1 hafta önce derken? mesela benim hep 24-25 gnde bir gelir. Ayda bir değildir yani. Ama geçen sefer 20 gün ancak olmuştu geldiğinde.

adaşım eşim telefonda görüşmüş emlakçıdaymış ev. başka bir ev daha vardı onu da aramış. bugün başka biri eve bakmaya gidecekmiş. onlar tutmazsa önce ona bakcaz, sahibinden olması daha iyi sonuçta. olmazsa da emlakçıyı arayıp onunla konuşcam.

ay yok artıkkk. çikolatalısını nerden bulmuş adam??? Hey maşallah biz de kiraz aldı diye sevinelim

canım hem evlilik yıldönümü hem doğum günü için

bana doğum günümde 20mayıs gecesi 21e girerken sürpriz hazırlamış evde yok sanıyorum aat 11e geliyo ben ondan önce eve gireyim derken baktım içeri girdim sesler geliyor sonra kapıda karğıda doğum günün kutlu olsun.............. yazmış yerlerde gül yaprakları bide kızarım diye fazla dağıtamamış halının üstüne sermiş içerden müzik geliyor bi girdim salona masayı hazırlamış mumlar gül yaprakları masada 2demte yakın gül var güzel bir kutu çikolata almış bide beyaz sıralı taşlı kelepçe almış şarkıda happy birthday şarkısı şok olmuştum çok sevinmiştim ama beni bunla kandıramazsın dedi napsam bilmiyorum o yüzden

canım hem evlilik yıldönümü hem doğum günü için

hmmmmmm :26:daha önce bi site ismi verilmişti farklı hediyeler falan vardı orada hediye denizi mi neydi gugıl amcaya bi sor canım o sana anlatır. Ben ruhsuz kocam için hediye araştırmakla uğraşamıcam wala. ay bu aralar çok mu sinirliyim neyim, bi de ağlamaklıyım her daim. Anlaşıldı benim reglin eli kulağında

baktım canım oralara formdada okudum ama hep aynı tarz şeyler güller süsle kalplerle balonlarla bana yapılsa ben çok sevinirim erkekler beğenirmi bilmiyorum

ay canım benim bende öyle olurum reglim yakınken geçen annemi görmüştüm rüyamda sabah kalktım ağladımyavaş yavaş alışıyorum özleme ama yinede oluyoşuan bide sıkışık bi dönemdesiniz ya canım ondanda olabilir bizdede olmuştu geçiyo bu sıkıntılar yeterki sen üzülmedua et allah herzaman yardım eder

evt cnm ben geçende vermiştim hediye denizi ordan bak değişik şeyler var bende hala hediye bulamadım(

mesela geçen ay 12 sinde oldum bu ay 6sında oldum
ben 18inde olmuşum şimdi de işte11-12 gibi bekliyorum. Bence sen de hep öyle 25 günde bir falan oluyorusun. O zaman benim bildiğim kadarıyla düzensiz diil adetlerin. Düzensiz olması bi ay 25 günde bir bi ay 2 günde bir falan...öyle değişik değişik gelmesi...:26:
baktım canım oralara formdada okudum ama hep aynı tarz şeyler güller süsle kalplerle balonlarla bana yapılsa ben çok sevinirim erkekler beğenirmi bilmiyorum

walla eşin nasıl biri bilmiyorum ama genel olarak erkekler o tarz şeylerden hoşlanmazlar. Daha çok kız işi öyle süsler balonlar falan...

süper valla benim eşim bana böyle bişey yapsa şok olurum heraldeçünkü ne kendi romantiktir nede benden böyle şeyler bekler

süper valla benim eşim bana böyle bişey yapsa şok olurum heraldeçünkü ne kendi romantiktir nede benden böyle şeyler bekler

bende beklemiyodum canım o gün kayınvalidemlere geçicektik onlarda sürpriz hazırlamışlar eşim dayanamadı söyledi gitmek istememiştik kırmayalım dedik beraber ilk doğum günümdü çünkü eşimle kutladım ama bende yapmadım öle napcazz

walla eşin nasıl biri bilmiyorum ama genel olarak erkekler o tarz şeylerden hoşlanmazlar. Daha çok kız işi öyle süsler balonlar falan...[/QUOTE]

evet hoşlanmazlar formda sürpler o şekilde bende naparım bilmiyorum bulcaz bişe aklıam gelen şuan güzel bir mektup yazmak içimdekileri dile getirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…