bol meyve ye nektarcım hatta kayısı ye hem cilde iyi geliyo hemde bağırsaklarını çalıştırır diyetlerde oluyo hep kayısıben bugün baya kayısı yedim
alisha canım evde 2 tane minik var kayınvaldem vermişti cidden işe yarıyobenim herseferinde 1 hafta öne geliyo
nasıl geçiçek bu ağrılar bilmiyorum ya
ormangiller
bizim muhasebedeki bi kızda tahta gibi bişi var böyle
geçen hafta ben regl olduğumda vermişti bana, yere koyup üzerine basıyosun ayakkabınla, fişe takıyosun tabi
ve okadar hoş bi ısı veriyo ki, çok iyi geldi
mutlaka edinicem ondan
görseli de güzel
ah ah bize bunlar jest işte
burdaki kıza dün çok hoş bi kargo geldi
açı içinde bir sürü elma şekeri
1 tanesi çikolatalı..
meğersem hafta sonu nişanlısına demiş ki "aa bu elma şekerleri niye çikolatalı üretilmemiş ki hiç, ben görmedim"
öyle kapanmış konu
ve ertesi gün gelen kargo
ama nerde bizde öyle ince düşünceli, süper romantik eşler
kızlar kimsenin fikri yok mu
kızlar ya sabahtan beri farklı bir hediye arıyorum sürpriz arıyorum siz bişeyler düşündünüzmü neler yapıcaksınız erkekler biizm gibi değiki bize gül alsalar mtlu oluyoruz ne yapıcam bilemiyorum bana akıl verin
canım hem evlilik yıldönümü hem doğum günü için
1 hafta önce derken? mesela benim hep 24-25 gnde bir gelir. Ayda bir değildir yani. Ama geçen sefer 20 gün ancak olmuştu geldiğinde.
hmmmmmm :26:daha önce bi site ismi verilmişti farklı hediyeler falan vardı orada hediye denizi mi neydi gugıl amcaya bi sor canım o sana anlatır. Ben ruhsuz kocam için hediye araştırmakla uğraşamıcam wala. ay bu aralar çok mu sinirliyim neyim, bi de ağlamaklıyım her daim. Anlaşıldı benim reglin eli kulağında
hmmmmmm :26:daha önce bi site ismi verilmişti farklı hediyeler falan vardı orada hediye denizi mi neydi gugıl amcaya bi sor canım o sana anlatır. Ben ruhsuz kocam için hediye araştırmakla uğraşamıcam wala. ay bu aralar çok mu sinirliyim neyim, bi de ağlamaklıyım her daim. Anlaşıldı benim reglin eli kulağında
ben 18inde olmuşum şimdi de işte11-12 gibi bekliyorum. Bence sen de hep öyle 25 günde bir falan oluyorusun. O zaman benim bildiğim kadarıyla düzensiz diil adetlerin. Düzensiz olması bi ay 25 günde bir bi ay 2 günde bir falan...öyle değişik değişik gelmesi...:26:mesela geçen ay 12 sinde oldum bu ay 6sında oldum
baktım canım oralara formdada okudum ama hep aynı tarz şeyler güller süsle kalplerle balonlarla bana yapılsa ben çok sevinirim erkekler beğenirmi bilmiyorum
bana doğum günümde 20mayıs gecesi 21e girerken sürpriz hazırlamış evde yok sanıyorum aat 11e geliyo ben ondan önce eve gireyim derken baktım içeri girdim sesler geliyor sonra kapıda karğıda doğum günün kutlu olsun.............. yazmış yerlerde gül yaprakları bide kızarım diye fazla dağıtamamış halının üstüne sermiş içerden müzik geliyor bi girdim salona masayı hazırlamış mumlar gül yaprakları masada 2demte yakın gül var güzel bir kutu çikolata almış bide beyaz sıralı taşlı kelepçe almış şarkıda happy birthday şarkısı şok olmuştum çok sevinmiştim ama beni bunla kandıramazsın dedi napsam bilmiyorum o yüzden
yok canım benim düzensiz değil sadece aynı tarih olmuyo o düzensizlik olmuyo zaten
süper valla benim eşim bana böyle bişey yapsa şok olurum heraldeçünkü ne kendi romantiktir nede benden böyle şeyler bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?