evet evet herşeye pozitif bakıyorum, sırıtıyorum felan polyanna oldum bugünsendeki bu pozitiflik secret'tan kaynaklı bugün yani deseneinş. canım öyle diyelim öyle olsun bakalım
evet evet herşeye pozitif bakıyorum, sırıtıyorum felan polyanna oldum bugün
küçük hedefler seçin, kendinize çekin yazıyodu, sabah "bugğn kesin haftalıkları alıyoruz" dedim bak alıyomuşuzenerjim güçlü ozaman
çok inanarak söyle ve :"saçımın kötü kesilmesini istemiyorum, kilo almak istemiyorum, mutsuz olmak istemiyorum " gibi söyleme tersi oluyomuşoooo süpermiş bu secret ben de başlayayım ben de küçük bi hedef seçip kendime çekeyim o zaman hmmmmmmmmm ne çeksem acaba :26:
evet parti var sana parti hazırlıycaz clup music de çalarız dımm tıs dım tıs:124::124::124::118::118:
banada ilaç iyi geldi ya majezik beni hemen iyileştiriyo
nektar süpersin yabu kitap sana çok iyi gelmiş
çok inanarak söyle ve :"saçımın kötü kesilmesini istemiyorum, kilo almak istemiyorum, mutsuz olmak istemiyorum " gibi söyleme tersi oluyomuş
"saçım süper kesilecek, asla kilo almiycam, mutsuz olmiycam" gibi gibi diycekmişsinn..
minik bi hedef seç hadi
ay dimmievet parti var sana parti hazırlıycaz clup music de çalarız dımm tıs dım tıs:124::124::124::118::118:
banada ilaç iyi geldi ya majezik beni hemen iyileştiriyo
nektar süpersin yabu kitap sana çok iyi gelmiş
oo minik mi bunlar, hediyeyi alalım önce..minik hedefler silsilesi oluşturdum kendime bi anda: eşim bana süper bi hediye alacak, babişkom iyileşecek, hep mutlu olcam, çok para kazanıcam, araba alıcaz, tatile gidicez, akşam yemeği kociş yapacakbla bla bla...
ay fundaaaaaaaaaaaaa koptum o sondaki smiley'lere allahımmmmmmmmmmmm
ay fundaaaaaaaaaaaaa koptum o sondaki smiley'lere allahımmmmmmmmmmmm
oo minik mi bunlar, hediyeyi alalım önce..
baban için evet, sürekli pozitif düşün, yataktan kalkamayan hastalar bile iyileşmiş, kitapta örnekler var
babam süper sağlıklı olucak de, ben de diyim hatta
ayşenin babası eskisinden sağlıklı olacak
ay eşim de çok sakardırçok teşekkr ederim cnmmmm. o zaman yeni minik hedefler ekliyorum az önce mutfağa gidince buldum: sakar olmıcamyine cornflakes'leri her yere döktüm kavanoza dökeyim derken sonraaaa: eşim evi hiç kirletmeyecek bi de 3 kilo vericem.
Oldu mu :44:
ay eşim de çok sakardır
tamam minnak hedeflerden başla da, o eş evi dağıtmiycak kısmını karala bence
evrenin tüm pozitif enerjisi bile değiştiremez o olayı
ay eşim de çok sakardır
tamam minnak hedeflerden başla da, o eş evi dağıtmiycak kısmını karala bence
evrenin tüm pozitif enerjisi bile değiştiremez o olayı
bu olur, makul benceahahahahaaaaaaaaaaaaaa
ben yine de bi deneyeyim istemiştim
evim temizlikten sonra bi gün toplu kalsın (bu nasıl bence bu oldu bak)
ay sen bugün çok komiksin ya bencede
benimkide sakarevide çok dağıtır ayrıca ama bana artık eskiye oranla daha çok yardım ediyo :124:zuzu nerelerde ya
güzel amaaBenim hoşuma gidiyo bu tür şeyler
mesela eşim karpuz keserken ortasını kesip bana veriyo, hiç yemez
bunlara dikat ederim, ufak şeyler ama olsun
aynen canım...
Nekadar küçük şeylerden mutlu olan eşleri var..çok şanslılar veletler
:98::98:
bu olur, makul bence
ay dergide kebap felan tarifleri var, süpeer acıktımmı ne
zuzunun da iyi ki yardımcısı geldi, iki günde satış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?