2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

geçmiş olsun canım diş ağrısı çok fenadır ben çok çektim doktora git bir an önce fazla çürümeden ben check-up yaptırmıştım diş röntgeni çektiler sonra bir dişçi buldum başladım dolgu kanal tedavisi çekim yapılacakdoktor dedi ihmal etyin dişlerinizi hamilelik faln düşünüldüğünde hamileleik boyunca dişlerde sürekli sorun çıkıyor dedi haileyken çok zor oluyor dedi ben bebişim için hazırlık yapmaya başladım

ne biliyosun belki eşin sana hediyesini almıştır sürprizi vardır

3 odadan bıkmışın tercihin o yüzden senin bence

odalardan değil de kiradan bıktım canım. oraya vereceğimi kenara atsam çok daha iyi benim için. senin kira işi ne oldu anlaşabildiniz mi?

Amaann hiç gerek yok 3 odaya zaten orda kalıcı değilsiniz...izmirde istediğiniz evi alırsınız..şimdi para biriktirmenin yollarına bkın boşverin...iyi kötü 1+1 en fazla 1 sene çekcen...

ben de aynen böyle düşünüyorum canım. hayırlısıyla 1 sene sonra İzmirime döncem. o zamana kadar para biriktirmek için her türlü cefayı çekerim yani

oleyyy3te çıkıyorum 4,30da dişçide randevum vardı işi çıkmış doktorun erteledik bende dün nigar ağzımızı sulandırmıştı karpuz alamadı dün akşam bugün alayım pazardan pazar var sonra yatıp uyuyayım biraz

fundacığım eve gidince su torbasını ayakalrının altına al biraz yat dinlen çok iyi gelir ben geçen ay işyerine getirdim su torbamı ayakalrımın altına koydum 6gün rahat ettim

bi macun çıkmıştı yeni sensitive expert mi neydi :26: bu tür rahatsızlıklar için
ondan alsana zuzuş, iyi gelir belki

onun eşi de benimkisi gibi "ormantikgillerden" olduğu için öyle yazmış canım :))

afiyet olsun, yazın vazgeçilmezim karpuzz

ayy geçmedi bugün hiç halimyok sanki reglimin ilk günüyazamıyorum kızlar çok halsizim
:26: kıyamam yaa
bugünü atlat, yarın böyle olmiycak

bende bugünlerde çok uyuşuk hissediyorum kendimi valla..
geç mi yatıyosun canım :44:

fundacığım eve gidince su torbasını ayakalrının altına al biraz yat dinlen çok iyi gelir ben geçen ay işyerine getirdim su torbamı ayakalrımın altına koydum 6gün rahat ettim

bugün kayınvaldemlere gidicez canım iş yerine nasıl götürdün canım görünmedimievet sıcak su iyi geliyo..ilaç içmedim çektim çektim geçmedi şimdi içtim majezik içtim

Bi hayranım göndermiş de havalara zıplasın kim o diye :))))

Walla eşimin bi şey alacağı yok ben biliyorum onu hele bu ara zaten kafası iş güçle fazlasıyla meşgul. Onun stresi yüzünden sürekli bi tartışma içindeyiz.
Geçenlerde birlikte çıkalım bişeyler bakayım hediye al bana dedim elbise falan almak istiyorum. Mağazaya girdik ben bişey bulamadım kendine şort aldı çıktı beyfendi. Hep aynı şeyi yapıyorsun dedim kızdım. Güya sonra bi daha çıkacakmışız. Ne zaman çıkacaksak
Neyse işte onun bi şey yapacağı yok yani bu sene, bari dedim ben kendi kendime yollayayım. Ama öyle şaka yapmam ya ben de. Ay bilemiyorum belki de yaparım beni sinir etmişse o sıralar

Zuzuş dişlerim benim de sızlardı, meğerse 20lik yüzündenmiş, çektirince rahatladım artık olmuyor bence bi kontrol ettir dişlerini. Ben orda 20lik olduğundan bile habersizdim

Yaren evin yeri de güzel inş. kendisi de güzeldir. MErak ettim bakınca haber ver. Gerçi evde netiniz kesilmiş yarın yazarsın artık :26:

ay inşallah canım yakollarım falan her yerim ağrıyoçikolata falan yediğimde benim dişlerimde sızlıyoniye acaba ya

bugün kayınvaldemlere gidicez canım iş yerine nasıl götürdün canım görünmedimievet sıcak su iyi geliyo..ilaç içmedim çektim çektim geçmedi şimdi içtim majezik içtim
ben de böyle yapıyorum, içmiycem deyip çekiyorum ağrısını
akşam üzeri dayanamayıp içiyorumağrı kesiciyi
geçer şimdi canım, bir de ılık çay al kendine

bugün de dolaptaki kirazlar aklımda eşim bana kiraz ve muz almış dün gece gelirken jestten sayıyorum bunu da

Nigar aynen canım ormangillerle uğraşamıcam artık yoruldum

Funda minik sıcak su torbaları oluyor denk gelirse onlardan al. Ben adetim yakınsa bazen çantamda taşırım aniden gelirse belime falan koyarım rahatlatıyor iyi oluyor. Seninle hemen hemen aynı zamanda olmuştuk geçen sefer. Bakalım bu sefer ben h.sonu gibi bekliyorum tutacak mı erken mi gelecek hiç mi gelmeyecek

ben de öyle sayıyorum senin adına cnm bizim dolapta da bi yığın meyve vardı. Ama kirazlar büzüşmüüüüüş bi garip olmuşlar daha bikaç günde nedense.
Size laf anlatcam diye cornflakes'im hamur olmuş sütün içinde. Bi saattir bekliyor benim kendisini yememi yazık...

göründü ben deskteyim önüm kapalı ben ve müdür var içerde müdür 9,30gibi geliyor ben 7de 2saat falan durdu görselerde önemli değil kaç kere mesai bitmeden çıktım gittim eve canım duramıyorumki yerimde feci ağrı oluyor

bol meyve ye nektarcım hatta kayısı ye hem cilde iyi geliyo hemde bağırsaklarını çalıştırır diyetlerde oluyo hep kayısıben bugün baya kayısı yedim
alisha canım evde 2 tane minik var kayınvaldem vermişti cidden işe yarıyobenim herseferinde 1 hafta öne geliyo

kızlar ya sabahtan beri farklı bir hediye arıyorum sürpriz arıyorum siz bişeyler düşündünüzmü neler yapıcaksınız erkekler biizm gibi değiki bize gül alsalar mtlu oluyoruz ne yapıcam bilemiyorum bana akıl verin

nasıl geçiçek bu ağrılar bilmiyorum ya

ormangiller
bizim muhasebedeki bi kızda tahta gibi bişi var böyle
geçen hafta ben regl olduğumda vermişti bana, yere koyup üzerine basıyosun ayakkabınla, fişe takıyosun tabi
ve okadar hoş bi ısı veriyo ki, çok iyi geldi
mutlaka edinicem ondan
görseli de güzel

ah ah bize bunlar jest işte
burdaki kıza dün çok hoş bi kargo geldi
açı içinde bir sürü elma şekeri
1 tanesi çikolatalı..
meğersem hafta sonu nişanlısına demiş ki "aa bu elma şekerleri niye çikolatalı üretilmemiş ki hiç, ben görmedim"
öyle kapanmış konu
ve ertesi gün gelen kargo
ama nerde bizde öyle ince düşünceli, süper romantik eşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…