Dişlerim ağrıyorr
Sağ arka tarafta altt da var üsttede galiba tam çözemedim hangi dişim diye ama ağrıyor yaa..soğuk bişey yiyip içtiğimde çikolatada falan...hani sanki içine soğuk kaçar sızlar yaa öyle bi ağrı giriyorDün yemek yerkende öyle oldu:18:
herkescikler yemeğe gitmiş heralde ben de bi yandan temizliğe başlıyım bari.
Yarın benim doğumgünüm kızlar. Ve ben ne yaptım??? Çiçeksepetinden ücretsiz kutuda gül alma hakkım vardı kendi kendime çiçek sipariş ettim gün içerisinde gelecekinş. eşim evdeyken falan gelir de şaşar kalır
3 odadan bıkmışın tercihin o yüzden senin bence
Amaann hiç gerek yok 3 odaya zaten orda kalıcı değilsiniz...izmirde istediğiniz evi alırsınız..şimdi para biriktirmenin yollarına bkın boşverin...iyi kötü 1+1 en fazla 1 sene çekcen...
bi macun çıkmıştı yeni sensitive expert mi neydi :26: bu tür rahatsızlıklar içinDişlerim ağrıyorr
Sağ arka tarafta altt da var üsttede galiba tam çözemedim hangi dişim diye ama ağrıyor yaa..soğuk bişey yiyip içtiğimde çikolatada falan...hani sanki içine soğuk kaçar sızlar yaa öyle bi ağrı giriyorDün yemek yerkende öyle oldu:18:
onun eşi de benimkisi gibi "ormantikgillerden" olduğu için öyle yazmış canım :))ne biliyosun belki eşin sana hediyesini almıştır sürprizi vardır
afiyet olsun, yazın vazgeçilmezim karpuzzoleyyy3te çıkıyorum 4,30da dişçide randevum vardı işi çıkmış doktorun erteledik bende dün nigar ağzımızı sulandırmıştı karpuz alamadı dün akşam bugün alayım pazardan pazar var sonra yatıp uyuyayım biraz
:26: kıyamam yaaayy geçmedi bugün hiç halimyok sanki reglimin ilk günüyazamıyorum kızlar çok halsizim
geç mi yatıyosun canım :44:bende bugünlerde çok uyuşuk hissediyorum kendimi valla..
fundacığım eve gidince su torbasını ayakalrının altına al biraz yat dinlen çok iyi gelir ben geçen ay işyerine getirdim su torbamı ayakalrımın altına koydum 6gün rahat ettim
Bi hayranım göndermiş de havalara zıplasın kim o diye :))))
küçük kaymaklı'daymış canım. ama tam olarak neresinde bilmiyorum henüz.
adaşım sakın zuzunun yaptığını yapma. ben sevgililer gününde eşime yapmıştım ona benzer bir şaka, patronumuzun verdiği gülle. sonrasında bütün gün inandırmaya çalıştım gülü patronun müşterimizden alıp verdiğine. cidden çok sinirlenmişti ve öyle bir şaka yaptığım için de çok kızdı bana. 2 günde zor almıştım gönlünü
sonuçta 1 yıl oturacaksınız, bence 1+1 yeter size, zaten çalışıyosunuz
dediğin gibi temizlik açısından çok rahatliycaksın canım..
biz de 1+1 gibi yaşıyoruz, salona kimse girmiyo bile
İzmire dönünce dilediğin gibi bi ev bakarsın kendine
ay Allahımeşin de alır belki canım
Dişlerim ağrıyorr
ne biliyosun belki eşin sana hediyesini almıştır sürprizi vardır
onun eşi de benimkisi gibi "ormantikgillerden" olduğu için öyle yazmış canım :))
afiyet olsun, yazın vazgeçilmezim karpuzz
:26: kıyamam yaa
bugünü atlat, yarın böyle olmiycak
geç mi yatıyosun canım :44:
ben de böyle yapıyorum, içmiycem deyip çekiyorum ağrısınıbugün kayınvaldemlere gidicez canımiş yerine nasıl götürdün canım görünmedimi evet sıcak su iyi geliyo..ilaç içmedim çektim çektim geçmedi şimdi içtim majezik içtim
bugün kayınvaldemlere gidicez canımiş yerine nasıl götürdün canım görünmedimi evet sıcak su iyi geliyo..ilaç içmedim çektim çektim geçmedi şimdi içtim majezik içtim
ben de böyle yapıyorum, içmiycem deyip çekiyorum ağrısını
akşam üzeri dayanamayıp içiyorumağrı kesiciyi
geçer şimdi canım, bir de ılık çay al kendine
bugün de dolaptaki kirazlar aklımdaeşim bana kiraz ve muz almış dün gece gelirken jestten sayıyorum bunu da
bugün kayınvaldemlere gidicez canımiş yerine nasıl götürdün canım görünmedimi evet sıcak su iyi geliyo..ilaç içmedim çektim çektim geçmedi şimdi içtim majezik içtim
ben de böyle yapıyorum, içmiycem deyip çekiyorum ağrısını
akşam üzeri dayanamayıp içiyorumağrı kesiciyi
geçer şimdi canım, bir de ılık çay al kendine
bugün de dolaptaki kirazlar aklımdaeşim bana kiraz ve muz almış dün gece gelirken jestten sayıyorum bunu da
Nigar aynen canım ormangillerle uğraşamıcam artık yoruldum
Funda minik sıcak su torbaları oluyor denk gelirse onlardan al. Ben adetim yakınsa bazen çantamda taşırım aniden gelirse belime falan koyarım rahatlatıyor iyi oluyor. Seninle hemen hemen aynı zamanda olmuştuk geçen sefer. Bakalım bu sefer ben h.sonu gibi bekliyorum tutacak mı erken mi gelecek hiç mi gelmeyecek
bol meyve ye nektarcım hatta kayısı ye hem cilde iyi geliyo hemde bağırsaklarını çalıştırır diyetlerde oluyo hep kayısıben de öyle sayıyorum senin adına cnmbizim dolapta da bi yığın meyve vardı. Ama kirazlar büzüşmüüüüüş bi garip olmuşlar daha bikaç günde nedense.
Size laf anlatcam diye cornflakes'im hamur olmuş sütün içinde. Bi saattir bekliyor benim kendisini yememi yazık...
göründü ben deskteyim önüm kapalı ben ve müdür var içerde müdür 9,30gibi geliyor ben 7de 2saat falan durdu görselerde önemli değil kaç kere mesai bitmeden çıktım gittim eve canım duramıyorumki yerimde feci ağrı oluyor
ormangillerNigar aynen canım ormangillerle uğraşamıcam artık yoruldum
Funda minik sıcak su torbaları oluyor denk gelirse onlardan al. Ben adetim yakınsa bazen çantamda taşırım aniden gelirse belime falan koyarım rahatlatıyor iyi oluyor. Seninle hemen hemen aynı zamanda olmuştuk geçen sefer. Bakalım bu sefer ben h.sonu gibi bekliyorum tutacak mı erken mi gelecek hiç mi gelmeyecek
ah ah bize bunlar jest işteben de öyle sayıyorum senin adına cnmbizim dolapta da bi yığın meyve vardı. Ama kirazlar büzüşmüüüüüş bi garip olmuşlar daha bikaç günde nedense.
Size laf anlatcam diye cornflakes'im hamur olmuş sütün içinde. Bi saattir bekliyor benim kendisini yememi yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?