2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim eşimde ilk defa yaptı diğerinde nişanlıydık yemeğe götürmüştü dışarda hediyesini almıştı böyle bir sürpriz ilk defa yaptı klasik olsa bile güzel düşünüp yapması biizmkinin zamnı yokki akşam 9-10da çıkıyor ama bunun için 7de çıkmış bi ory koşbi oraya koştur aryorum hala işteyim diyor çoooooooooooook şaşırdım çoktaa sevindim valla

hiç gerek yok evet.. ama avşa adası ucuz olur gibime geliyo ..
yenibosnadan silivri otobüsüne bineceksiniz.. silivri merkezden vapurla avşa adasına yol 30-40 tl arasıydı sanırım..
orda da minik pansiyonlar var orda kalsanız gecelik 50-80 tl arası çiftler için..
akşam yemeği yersiniz yakın bi restoranda, sahilde yüyürsünüz felan ne bilim ben düşünüyorum açıkça avşa adasını :))))
250-300 tl yi geçmez tüm masraf sanki, tabi detaylı hesaplamak lazım ama :26:

Son düzenleme:
afiyet olsuuun makarnasyonun kavurması nasıl oluyo kii :26:
ben de mücver yedim, eşim yolda o da mücver yicek telefonda mıy mıy yaptı biraz ama

sanada afiyet olsun canım

makarnayı yağda kavuruyorum bikaçı renk değiştiriyo :)) sonra pilav gibi suyunu döküyorum yarımbulyon ekliyorum bide ımmhh

bu saatte canım limonlu dondurma çekti :131:kocişi pişpişledim azcık gitti limonlu dondurma almaya

as mi eriyorsun zuzusumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…