2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kendimi tanıtmıştım ama yine tanıtırım adım nesli 27 yaşındayım öğretmeni fethiyede yaşıyorum :))

hoşulduk:) adım nesli 27 yaşındayım öğretmenim fethiyede yaşıyorum düğün fotoğrafımı daha sonra koyarım artık şuan okuldayım burada foto yok:)

ay örtmen daha

Memnun oldum nesli:)

bende 23 yaşında evli mutlu çocuksuz,muhasebe elemanı bi baaayanım

teşekkür ederim canım baktım avşa adasına otel oda kahvaltı 90 tl işte bi gidiş kalıyor onuda ayarlayabilrsem cumartesi akşam ancak en erken 7de yola çıkabilirz biraz daha araştırayım
araştır tabi canım, inş daha uygun iyi bi yer bulursun :)) nekadar kaldı yıldönümünüze?

bende 2010 da evlenenlerdenim sitede gezerken gözüme takıldı ve sohbetiniz çok hoşuma gitti bende katılmak istedim izniniz olursa tabi :)))
hoşgeldinn

ben göremedim, site yasaklılar listemizde..açılmıyor :))

hayırlısı olsun yarenim, sıkma canını bulunur uygun bi ev

Ben burdayım funda nektar yok :97: Dicektiimm kiiiii

nektar gelmiş
Fundişim yok

:81:sirken yaa hep iddealı kıyafetler seçiyorsun...ben o elbiseyi giyemem şahsen :)

( ETEK KISMINDAN DOLAYI)

Son düzenleme:
Valla evrak dizdirdim..şuan fatura işliyor..
Biraz yavaş ama normal görüyorum daha önce hiç deneyimi olmamış...
Idare ediyoruz işte:)

zaten staj ypıcak..staj sınavlarına giricekmiş eylülde..30 yaşına

Sirkencim elbisen güzelmiş ..

Elfidam alamadım eşim yanımda olmadığı için. Annemler de sırtı biraz açık gibi rahat edemez misin acaba dediler kaldı. Bu arada 59 liraya da fabrika, network elbiseler vardı baya güzellerdi. Eğer denk gelirseniz siz de bir uğrayıp bakın

Eşinde onaylarsa al bence. Kimin düğünü için peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…