2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

teşekkür ederim canım baktım avşa adasına otel oda kahvaltı 90 tl işte bi gidiş kalıyor onuda ayarlayabilrsem cumartesi akşam ancak en erken 7de yola çıkabilirz biraz daha araştırayım

bende 2010 da evlenenlerdenim sitede gezerken gözüme takıldı ve sohbetiniz çok hoşuma gitti bende katılmak istedim izniniz olursa tabi :)))

Canlarim ben cikiyorum

okula gidiyorum sonrada dr. kontrolümüz var bakalim bizim ufakligi görebilcekmiyiz kalp atislaarini duymaya gidicez ins. dinleriz. bugün 7+3 olduk.

saat 12 de randevum gelince yazarim sizlere kizlar oki .....

öpüldünüz kocamannn

kolay gelsin##

bye........

:79::79::79::79::79::79::79::79::79:

adet yaklaşmaya yakın insanın canı tatlı şeyler çeker. Bir de ben her an patlayacak bomba gibi oluyorum; agresifleşiyorum, alınganlaşıyorum

Dün alışverişe çıktım mangodan keten bir ceket aldım :))) Bir de abiye alacaktım ama eşim yanımda olmadığından kararsız kaldım alamadım.

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/8/2920.jpg

Son düzenleme:
adetliyim ama ....

günaydın herkese...

yarenay ev işi noldu

Günaydın Kızlar
Bende ev işini soracaktım ne oldu yarenaycım

günaydın kızlar

herkese kolay gelsin nasılsınız evet yarenay ev işi oldu

kızlar 1+1 olan emlakçıda diye pek yanaşmak istemedik. diğer evi de dün bakanlar tutmuş sanırım. adamdan bir daha ses çıkmadı çünkü. dün kendi ev sahibimizle konuştuk yardımcı olabilir misiniz bize diye. 900 tl.'ye sabitlerim, yapabileceğim tek şey bu olur dedi. o da bizim işimize gelmez, sonuçta sterlin 2,50 ye düşerse biz zararlı çıkarız. apartmanda öğrenci kızlar vardı, onlar duymuş ev baktığımızı. arkadaşları bizim istediğimiz taraflarda 2+1 ev tutmuşlar 600 tl.'ye. kız da sağolsun almış o evin sahibinin numarasını, abla bir görüşün belki başka evi vardır ya da birine yönlendirir falan dedi. sırf bizim için almış kız numarayı sağolsun. bu akşam onu arayıp konuşcam. belki bir kapı açılır. bir de bizim ev sahibinin kız kardeşi var bizim apartmanda. o da çok iyi niyetli biridir. geçen sene bu eve 400 sterlin istiyordu bizim ev sahibi, kız kardeşiyle tanıştık biz önce. o sağolsun hemen demiş bunlar temiz insanlara benziyor, indirim yap biraz diye. adam hiç tartışmadan 350 sterline indirmişti. onunla da konuşcam, tanıdıklarının falan olabilir kiralık evi diye. halden anlayan insanlar, belki yardımcı olabilir. telaşlıyız yani anlayacağınız... bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

hayirlisi olur ins, güzel istedigin gibi temiz bir yer bulursun

cok stres yapma kendine

hakkınızda hayırlısı olur canım bencede emlakçıya yaklaşmayın insanın ciğerini söküyolar valla işallah işallah arayacağın kişi yardımcu olur istediğiniz gibi bütçenize uygun ev bulursunuz.

bende 2010 da evlenenlerdenim sitede gezerken gözüme takıldı ve sohbetiniz çok hoşuma gitti bende katılmak istedim izniniz olursa tabi :)))

canım hoşgeldin. tabii ki katılabilirsin, çok seviniriz. yalnız bizim topic adetimiz var, yeni gelen herkesten istiyoruz bunu, tabii mümkünse. adın, yaşın, mesleğin, nerde yaşadığın gibi tipik bilgiler ve mümkünse 1 adet düğün fotosu istiyoruz. takip ettiysen bizi daha önceki arkadaşlardan görmüşsündür sanırım. herkesten aynı şeyleri istiyoruz, topikcek meraklıyız da

çalışanlar burda evet nesli nesli adınında devamı varmı kız?? han gibi

bayan zuzu veya yaren şu alttaki tıckerımı degiştirmek isityorum..nerden yapıyorduk onu:44:

hoşgeldin canım :)) yarenim saymış adetlerimizi
Kendini tanıtırmısın azcuk:78:

hadi hayırlısı canım...demek ki iyi izlenim bırakmıuşınız baksana siz istemeden onlar size ev aramış:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…