2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Eşime akşam resmini gösterdim size gösterdigim gibi. Pek beğenmedi sanki sadece sen bilirsin hoşuna gittiyse alalım dedi. Bana da öyle diyince sank beğenmedi gibi geldi. Teyzem evleniyor canım.

O zaman eşinle git canım birlikte bakın. Yakın akrabaymış bu tarz bi abiye gider. Ay benim kız kardeşiminde inşallah bu yaz nişanı olurda bende şıkır şıkır giyinirim. Abiye giyesim geldi :))

çalışanlar burda evet nesli nesli adınında devamı varmı kız?? han gibi
bayan zuzu veya yaren şu alttaki tıckerımı degiştirmek isityorum..nerden yapıyorduk onu:44:

süperim linki burda http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html

hoşgeldin canım :)) yarenim saymış adetlerimizi
Kendini tanıtırmısın azcuk:78:
hadi hayırlısı canım...demek ki iyi izlenim bırakmıuşınız baksana siz istemeden onlar size ev aramış:81:

evet canım. apartmandaki herkesle uyumluyuz çok şükür, onlar da aynı şekilde. aslında evden, komşulardan herşeyden inanılmaz memnunuz ama para para para,

neslicim hoşgeldin aramıza. fotonu bekliyoruz en kısa sürede

Günaydın kızlar
Patronumuz bize bahçede kahvaltı verdi ordaydımçok ince bi patronum varya övünmek gibi olmasında
Canlarım naptınız bakalım ne var ne yok anlatın geç kalmadım umarım

Günaydın kızlar
Patronumuz bize bahçede kahvaltı verdi ordaydımçok ince bi patronum varya övünmek gibi olmasında
afiyet olsun canım, eveet nekadar düşünceli bi patronun varmış öyle

günaydın kızlar

ohh hadi iyisin :)))

..

Kızlar bana kabak yemeği yada dolması tarifi verinn:95:
Ikisini de daha önce hiçççç ypmadım...annem yaparkende görmedim duymadım bilmiyorum

..

Ikisini de daha önce hiçççç ypmadım...annem yaparkende görmedim duymadım bilmiyorum
ben de yapmadım hiçç

benim de böye iri iri doğranmış, kırmızı biber, yeşil soğan, mantar, kabak, havuç soteleyip yiyesim var zeytin yağda.. yeşil soğan ve mantarım yok ama..markete de kim gidecek

Kızlar bugün ayşenin doğum günü hepiniz davetlisiniz
hadi buyurun partiye:124::124::124::118::118::118::118::118: doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara

günaydın kızlarrrrrrrrrr...
yarenaycım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bulursunuz canım..

fundacım senin şu patronun iyiliği birazda benimkine bulaşsa ne var:))

Günaydın kızlar

Ohh afiyet olsun bide bizim müdüre bakın mutfağa girmeyi yasaklamış herkes saat 10 da ve saat 4 te çay içicekmiş sadece. Hiç uymuyorum valla gittim kahvaltımı yaptım çayımıda içtim kızarsa kızsın

günaydın kızlarrrrrrrrrr...
Yarenaycım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bulursunuz canım..

Fundacım senin şu patronun iyiliği birazda benimkine bulaşsa ne var:))

ayy canım benim benide normalde böyle patronlar bulmazdı ama nasıl oldu bilemiyorumdarısı size inşallah nektarın felsefesini uygulayın iyi düşünün iyi olsun

sağol canım ama sadece idari personele verildi diğer personele yazık yaama birsürü kişi var adamda haklı okadar güzel bi bahçesi varki iş yerinin..
Gelin bitki çayı içelim

Ben kabak yemeğini doğaçlama yapardım. şöyle tarif edeyim: kabakları küp küp doğra soğanla domates salça vs klasik sebze kavurması kavurup üzerine biraz su koyup üzerine azıcık ayıklaığım pirinçleri atıp pirinçler pişene kadar kaynatırdım. (ıspanak yapıyormuşsun gibi düşün) Üzerine de yerken sarımsaklı yoğurt ve dereotu.

Kızlar bugün ayşenin doğum günü hepiniz davetlisiniz
hadi buyurun partiye:124::124::124::118::118::118::118::118:Eki Görüntüle 206339 doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
ay eveeet dün gece yatmadan feysbuktan kutlamışım ben,sabah iş güç aklımdan uçmuş

Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, paralı, aşklı yıllara canım
sevdiklerin hep yanında olsunn

arkadaşlar merhaba;
aranıza yeni katıldım lipie leri çok beğendim bende yapmak istiyoruummmmmmm 23 ekim 2010 da evlendim nasıl yapıcam banada anlatırmısınız?:84:

İyiki doğun Ayşe İyi ki Doğdun Ayşe iyi Ki Doğdun İyiki Doğdun İyiki Doğdun AYŞEEEEEEEEEEEE :))

Hadi ayşe gelde pastamızı yiyelim

..

NORMAL DOLMA İÇİ GİBİ HAZIRLA CANIM KABAKLARI OY İÇİNİ DOLDUR PİŞİR
KABAK YEMEĞİ
5 adet orta boy kabak,
dışı bıçakla incecik kazınacak
2 adet kırmızı domates
2 adet orta boy kuru soğan
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı salça
tuz

Hazırlanışı:

Bir tencereye soğanlar ince kıyılarak zeytinyağı ile birlikte koyulur, üstüne kabaklar boylamasına dörde bölünerek kuşbaşı doğranırak ilave edilir, kabukları soyulmuş domatesler minik minik kabakların üstüne doranır, en üste 1 kaşık salça ve tuz konarak karıştırılmadan kısık ateşte 20dk. pişmeye bırakılır, piştikten sonra hafifçe karıştırılır ve dereotları doğranarak servis yapılır, afiyet şeker olsun hepinize :)BENİM TARİDTE BÖYLE MİKTARLARI KENDİN AYARLAYA BİLİRSİN

ayşecim mutlu yıllara sevdiklerinle beraber inşallahh..
acaba eşi ne yaptı merak ettm valla

ayy canım benim benide normalde böyle patronlar bulmazdı ama nasıl oldu bilemiyorumdarısı size inşallah nektarın felsefesini uygulayın iyi düşünün iyi olsun
pozitif düşünmeye devaaam
sabah yarım saatim vardı, servise yetişicem dedim
yetiştim, kıl payı oldu ama duş, ütü derken başardım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…