- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Eşime akşam resmini gösterdim size gösterdigim gibi. Pek beğenmedi sanki sadece sen bilirsin hoşuna gittiyse alalım dedi. Bana da öyle diyince sank beğenmedi gibi geldi. Teyzem evleniyor canım.
çalışanlar burda evet nesli nesli adınında devamı varmı kız?? han gibi
bayan zuzu veya yaren şu alttaki tıckerımı degiştirmek isityorum..nerden yapıyorduk onu:44:
hoşgeldin canım :)) yarenim saymış adetlerimizi
Kendini tanıtırmısın azcuk:78:
hadi hayırlısı canım...demek ki iyi izlenim bırakmıuşınız baksana siz istemeden onlar size ev aramış:81:
zuzum elbise üstümde güzel durdu mankendeki gibi olmadı yaww. Bir de fiyatı çok cazipti network un sezon abiyesiymiş. 300 e bırakacaklardı. Nektar senin için tekrar ekliyorum.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
afiyet olsun canım,Günaydın kızlar
Patronumuz bize bahçede kahvaltı verdi ordaydımçok ince bi patronum varya övünmek gibi olmasında
Canlarım naptınız bakalım ne var ne yok anlatın geç kalmadım umarım
günaydın kızlar
Patronumuz bize bahçede kahvaltı verdi ordaydımçok ince bi patronum varya övünmek gibi olmasında
afiyet olsun canım,Eveet nekadar düşünceli bi patronun varmış öyle
ben de yapmadım hiççohh hadi iyisin :)))
..
Kızlar bana kabak yemeği yada dolması tarifi verinn:95:
Ikisini de daha önce hiçççç ypmadım...annem yaparkende görmedim duymadım bilmiyorum
Günaydın kızlar
günaydın kızlarrrrrrrrrr...
Yarenaycım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bulursunuz canım..
Fundacım senin şu patronun iyiliği birazda benimkine bulaşsa ne var:))
sağol canımama sadece idari personele verildi diğer personele yazık ya ama birsürü kişi var adamda haklı okadar güzel bi bahçesi varki iş yerinin..
Gelin bitki çayı içelim
ay eveeet dün gece yatmadan feysbuktan kutlamışım ben,sabah iş güç aklımdan uçmuşKızlar bugün ayşenin doğum günü hepiniz davetlisiniz
hadi buyurun partiye:124::124::124::118::118::118::118::118:Eki Görüntüle 206339 doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
ohh hadi iyisin :)))
..
Kızlar bana kabak yemeği yada dolması tarifi verinn:95:
Ikisini de daha önce hiçççç ypmadım...annem yaparkende görmedim duymadım bilmiyorum
ayy canım benim benide normalde böyle patronlar bulmazdı ama nasıl oldu bilemiyorumdarısı size inşallah nektarın felsefesini uygulayın iyi düşünün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?