Ay canım çok sevindim senin adına. Bol bol gezin tadını çıkarın.
Nektarcım netin gitmesin ya biz sensiz naparız :2:
Ben de yüzerken o kadar fit tim ki :) Su resmen vücudumu yeniden şekillendirmiş gibiydi. Şu tez bitsin başlayacaz yüzmeye
çok sıkılaştırıyor gercektenn
ne tezi canım? yüksek lisans mı??
darısı başıma
umarım canım, pozitif düşünüyorum..süper bi 3 günün hayalini kuruyorum, istiyorum-olucakhoşgeldin cemre
benim de acilen yüzmeye başlamam lazım.
Ben rodos u çok istiyorum ama tarih belli olmadığından vize sıkıntısı var :/
Nektar sizin durum bizden de vahimmiş. Umarım bi boşluk yaratıp kaçabilirsiniz bir yerlere
hımm biz de çatalca, silivriye gidiyoruz hafta sonu..dediğin gibi istanbulda en iyisi bu :))istanbuldayım :)) çatalca taraflarında biyere gittik
çok güzel değil denizi ama istanbulda cok secme sansı yok malesef :)
amin canımmNektarcım inşallah sizde tatile gidebilirsiniz?
Aa geçen görümcemle bizim komşu konuşuyorlardı görümcem dediki biz tatile gidiyoruz ben eşim ve kızım. Bizi söylemedi o da kafasında ayrı takılacağımızı benimsemiş sanırım :))
ay bu hafta sonuydu o dimmiDoğru cemrecim....
Pazar günü gitmek istiyorum ama babalar günü:44:
Sabah erkenden denize akşam üstü babalara gideriz belkim
kuzu izin alamam ben, daha yeniyimnektar evet canım çoktan hakettin inşallah bi aksilik çıkmazevet 3 günlükde olsa size iyi gelecek cumartesi izin alın cumartesi pazar gidin istanbula yakın biyerlere
hadi bakalım sirken inşallah istediğin gibi olur
elfiş bende yüzme bilmiyorumküçükken havuzda boğuldum ondan beri korkarım bu arada ben bu ay ayın 6sında regl oldum sence tatilede denk gelirmi
benim de 2. günün sonunda azalıyo 3. gün bitiyoYa benim adetim damla damla geldi kızlar..acaba ilk gün mazejik içtim ondanmı..........
Bugün bitiyoda, bi ilk gün normal geldi..2.günden itibaren kesik kesik:44:
Eşim yüksek lisans tezini yazıyor son zamanları artık verip doktoraya geçmesi lazım.
Ben doktoradayım derslerim yeni bitti yeterlilik hazırlıkları ve biryandan da tezim için literatür tarıyorum. Darısı sana olsun
ama daha cok var o zamanlara
önce resimden mezun oldum sonra baktım yapacak birşey yok
ikinci kez lisanstayım ve daha ilk senem bitti
allahtan okula erken başlamıştımm =)
Eşimde buara deligibi ders çalışıyo alese girecekmişo ders çalışırken bende işlerimi hallediyorum
bende her ay majezik içiyorum sancılarım çok diye doktora gitmiştim majezik içiyorum demiştim içebilirsin demişti
Aslında çok varmış gibi görünüyor ama zaman çok hızlı geçiyor. şimdi lisansta ne okuyorsun?
elfim ben ilaç almak taraftarı değilim..çekiyorum hep ama ilaç içmiyorum evlendiğimden beri...sadece pazar ilk günümdü ve denize gidicez orda kıvranmayım diye içtim
Evlenmeden önce 2 ayda bir ben acillik oluyodum ..bir ay gitmesem öbür ay dayanamıyodum artık gidiyodum...iğne yiyip geliyodum:94:
Afadersiniz kusma ishal hepsi biarada oluyodu adetliyken
çok şükür kusmuyorum artık..kociş yaradı bana:98:
benimki de tus'a hazırlanıyo
branşından memnun değil malesef
ama ben izinde oldugum için sıkılıp aklını çeliyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?