2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrrr,güzel birgün geçirmeniz dileğimle

babalar günü haftaya pazar bu hafta değilki..

kızlar hepinize teşekkür ederim işallah bir günde olsa güzel bir tatil yaparım çünkü adaları çok merak ediyordum güzel bir fırsat oldu biizmki 2-0 önde bende nikah tarihinde ve doğum gününde sürpsiz hazırlayacağım 2-2 berabere olucaz

elficiğim orası öyledir kayınvalideler hep kızlarını düşünür belli etsede etmesede anlaşılır bu.
sizde eşinizle güzel bir tatil yaparsınız onlarsız.
fotoları atıcam o gün gelsinde

çok sıkılaştırıyor gercektenn
ne tezi canım? yüksek lisans mı??
darısı başıma

Eşim yüksek lisans tezini yazıyor son zamanları artık verip doktoraya geçmesi lazım.

Ben doktoradayım derslerim yeni bitti yeterlilik hazırlıkları ve biryandan da tezim için literatür tarıyorum. Darısı sana olsun

umarım canım, pozitif düşünüyorum..süper bi 3 günün hayalini kuruyorum, istiyorum-olucak
istanbuldayım :)) çatalca taraflarında biyere gittik
çok güzel değil denizi ama istanbulda cok secme sansı yok malesef :)
hımm biz de çatalca, silivriye gidiyoruz hafta sonu..dediğin gibi istanbulda en iyisi bu :))

amin canımm

Doğru cemrecim....

Pazar günü gitmek istiyorum ama babalar günü:44:
Sabah erkenden denize akşam üstü babalara gideriz belkim
ay bu hafta sonuydu o dimmi ben de hediye bakmadım daha
bu durumda kayınvalidemlere gitmek şart oldu, elveda süper eğlenceli hafta sonu

kuzu izin alamam ben, daha yeniyim cumartesi k.validemlere gideriz
pazar eşimle olurum öyle düşünüyorum şimdi bakalım napıcaz :44:

Ya benim adetim damla damla geldi kızlar..acaba ilk gün mazejik içtim ondanmı..........

Bugün bitiyoda, bi ilk gün normal geldi..2.günden itibaren kesik kesik:44:
benim de 2. günün sonunda azalıyo 3. gün bitiyo
normal mi diye düşünüyorum ben de hep :26:

bu arada majezik kısırlığa neden oluyomuş diye duymuştum? doğrumudur acaba?

Son düzenleme:
2011 de Babalar günü 19 Haziran da kutlanıyor.
Her yıl Haziran ayının 3. Haftası Babalar günü olarak kutlanıyor.

BEN NİYE BU PAZAR DEDİYSEM :))))OHH ÇOK SEVİNDİM

Bende her ay majezik içiyorum sancılarım çok diye doktora gitmiştim majezik içiyorum demiştim içebilirsin demişti

ama daha cok var o zamanlara
önce resimden mezun oldum sonra baktım yapacak birşey yok
ikinci kez lisanstayım ve daha ilk senem bitti
allahtan okula erken başlamıştımm =)

ama daha cok var o zamanlara
önce resimden mezun oldum sonra baktım yapacak birşey yok
ikinci kez lisanstayım ve daha ilk senem bitti
allahtan okula erken başlamıştımm =)

Aslında çok varmış gibi görünüyor ama zaman çok hızlı geçiyor. şimdi lisansta ne okuyorsun?

bende her ay majezik içiyorum sancılarım çok diye doktora gitmiştim majezik içiyorum demiştim içebilirsin demişti

elfim ben ilaç almak taraftarı değilim..çekiyorum hep ama ilaç içmiyorum evlendiğimden beri...sadece pazar ilk günümdü ve denize gidicez orda kıvranmayım diye içtim

Evlenmeden önce 2 ayda bir ben acillik oluyodum ..bir ay gitmesem öbür ay dayanamıyodum artık gidiyodum...iğne yiyip geliyodum:94:
Afadersiniz kusma ishal hepsi biarada oluyodu adetliyken
çok şükür kusmuyorum artık..kociş yaradı bana:98:

Aslında çok varmış gibi görünüyor ama zaman çok hızlı geçiyor. şimdi lisansta ne okuyorsun?

uluslar arası ilişkiler
bilmem iyi mi ettim kötü mü ettim :)
türkçem pek iyi değil, hukuk falan okuyamazdım bu yüzden, hukuk eğitimi türkçe oluyor genelde
yabancı dilim de iyi diye, yani ilerde de işim kolay olur diye uluslar arasını tercih ettim

ya bende öle oluyodum çok kötü oluyo hap içmeden duramazdım bende inşallah doğumdan sonra geçer hepsi:))

benimki de tus'a hazırlanıyo
branşından memnun değil malesef
ama ben izinde oldugum için sıkılıp aklını çeliyorum hep

bizimkide yüksek mühendis olacakmış öyle diyobende dalga geçiyorum yanına oturuyorum dikkatini dağıtıyorum sinir oluyonapıyım canım sıkılıyo o ders çalışırkenşimdi ikinizde izindesiniz ohh gezin eğlenin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…