2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar
inşallah güzel bi hafta sonu geçirirsin bu hafta nigar hakettin valla
sinemcim hadi gözün aydın ailene kavuşmana az kalmış bende temmuzda gidiyorum kayseriye
zuzu 250 dereceye verilirmi kız

evet caniminici az kaldi

bu sene 1 ay 5 gün kaliyoruz uzun baya cok iyi gelicek valla ins.

gecen sene 3 hafta gittik hic bir seyanlamadim inan ki gerci kisinda 5 gün gittik ama yetmiyor ki

Günaydın Kızlar
Ben dün 12:30 da eve girdim taksimde kardeşim ve sözlüsü ile çok güzel vakit geçirdik yemek yedik sonra bi cafeye gidip oturduk güldük eğlendik. İçmeden sarhoş olmuş gibiydik zaten istiklalde free bi yer olduğu için herşey serbest. :)) Yüksek bi kaldırım vardı eşim dediki buraya çıkıp beni sevdiğini söylermisin tabi söylerim dedim çıktım daha söylemeden beni kucakladı ay ne komikti sonra kardeşimler önümüzde yürüyorlardı eşim dediki hafi saklanalım saklandık izliyoruz onları bizi arıyorlar :))) eve geç gidince geç yattık sabahta kahvaltıyı hazırladım eşim telefon saatine bakar öyle kalkar saatide ileri aldım şaşırdı tabi kahvaltıyı görünce birlikte kahvaltı yaptık güzel oldu..

Dün iş çıkışı yaprak bulamadım bende dolmalık biber ile patlıcan aldım k.validem dedi siz gidin ben yaparım dolmaları o doldurdu pişirmişte benimde bugün yemeğim hazır. Ayran yapıcam yanına Bide belki bende hazır çorba yaparım

nigarcığım işallah çok güzel bir hafta sonu geçirirsin eşinle beraber

sinemciğim ne güzel ailenle güzel bir tatil yap benim annemlerde geldi annem 3hafta kaldı ama çalıştığımiçin fazla zamn geçiremedim

kizlar bana müsade ben kacar

okulum var hazirlanim
#

sonra yine görüsürüz

öpüldünüz kocamann

bye...........

günaydın kızlarrrr... of ne çok kaynatmışınız yine ben bugün de yoğunum. çok uğrayamam sanırım. herkese hayırlı işler, hoş sohbetler

zor oluyor ya insanin ailesi yaninda olmayinca insan eksikligini cok ariyor.

ben ins. dogumda annemide babamida yanima getirecem 3 ayligina emekliler ya gelirler ins, sorunsuz bir sekilde.

Ay canım çok sevindim senin adına. Bol bol gezin tadını çıkarın.

Nektarcım netin gitmesin ya biz sensiz naparız :2:

kızlar günaydın sabah sabah bu ne hız bu ne canlılık :)))

yelizgökhan tebrik ederim umarım her şey yolunda gider. Bu iki gün bol bol eğlenin sonrasında da güzelce dinlenin. Daha sonra bekliyoruz seni

elfi süper bigün geçirmişinizinsana iyi geliyo dimi arada böyle olması resim çekseydin keşke bakardıksinemcim yetmezki bide sen yılda 1 kere gidiyosun özlem çok fazla olur
teşekkür ederim enkidu sendende fotoğraf bekliyoruz inşallah hoş vakit geçirirsiniz

yaaaa herkes tatilden bahsediyor. Bizim tatilimz daha belli değil; nereye gideceğimizden geçtim ne zaman çıkacağımız bile belirsiz

GÜNAYDINNNNNN

ELFİMM MAŞALLAH

ENKİDU ŞİMDİDEN İYİ TATİLLER:82:

YELİSGÖKHAN....BOL ŞANS ŞU 2 GÜNÜN TADINI ÇIKAR BOLBOL

kızlar günaydın sabah sabah bu ne hız bu ne canlılık :)))

yelizgökhan tebrik ederim umarım her şey yolunda gider. Bu iki gün bol bol eğlenin sonrasında da güzelce dinlenin. Daha sonra bekliyoruz seni

teşekkür ederimm bol bol eğlenip balayında dinlenip tekrar aranıza katılacagım sabahları buraya yazmak iyi geliyor vla

amin canım işallah çocuk başka ya ben çocukları çok seviyorum amcamın kızına bakmıştım aile dostumusun oğluna bakmıştım kendi çocuğum düşününce inanamıyorum ve içim içime sinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…