günaydın kızlar
inşallah güzel bi hafta sonu geçirirsin bu hafta nigar hakettin valla
sinemcim hadi gözün aydın ailene kavuşmana az kalmış bende temmuzda gidiyorum kayseriye
zuzu 250 dereceye verilirmi kız
günaydın kızlar bugün kına gecem yarında düğünüm var bna bol şans dileyin lütfenn
günaydın kızlar bugün kına gecem yarında düğünüm var bna bol şans dileyin lütfenn
nigarcığım işallah çok güzel bir hafta sonu geçirirsin eşinle beraber
sinemciğim ne güzel ailenle güzel bir tatil yap benim annemlerde geldi annem 3hafta kaldı ama çalıştığımiçin fazla zamn geçiremedim
Merhaba Günaydin !!
Hayirli olsun canim....
ins.diledigin gibi güzel gecer...
işallah çok güzel geçer canim mutlulukla rve bol şans:)
kızlar yine sürprizi eşim yaptı ya:26:
adalarda bir otel bulmuş mailleşmiş bana gösteriyo anlamadım ne dedim beğenmezsen sen bak başka yere gidelim dedi yani cumartesi akşamı adalara gidiyoruz işallah pazar akşam dönüş çok mutluyum
işallah bir aksilik çıkmaz
kızlar günaydın sabah sabah bu ne hız bu ne canlılık :)))
yelizgökhan tebrik ederim umarım her şey yolunda gider. Bu iki gün bol bol eğlenin sonrasında da güzelce dinlenin. Daha sonra bekliyoruz seni
evet cok kücük insan inanamiyor bu nasil bir insan olucak diye dona kaliyorsun hele ultrasyonda kalbi nasil hizli atiyor cok duygulandim aglamak icin zor tututk kendimizi esimle allah herkese bu duyguyu yasatsin isteyen herkese cocuk versin Güzel bir duygu anlatmakla omuyormus bir baskasi anlatirdida pek fazla biese hissetmezdim demek ki yasamak gerekmis.
elfi süper bigün geçirmişinizinsana iyi geliyo dimi arada böyle olması resim çekseydin keşke bakardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?